SKIP TO CONTENT
Astra Sports Tourer

NYE ASTRA SPORTS TOURER.

Skru opp lyden.

Opel Astra er en allsidig Sports Tourer med spennende design og smarte løsninger i bagasjerommet. Nye Astra Sports Tourer kommer som en avansert ladbar hybrid.

Du kan bygge din bil i løpet av våren 2022.

UTVENDIG DESIGN.

SPENNENDE OG DYNAMISK DESIGN.

Nye Astra Sports Tourer med moderne tysk design er både dynamisk og allsidig. Rene linjer og markante flater som strekker seg fra Opel Vizor®-fronten til LED-baklyktene, gir bilen et unikt utseende. 

KJØREOPPLEVELSE.

REN KJØREGLEDE.

Med ladbar hybriddrift arbeider bensinmotoren og elektromotoren sammen for å oppnå optimal ytelse og effektivitet. I kombinasjon med en avansert girkasse med smidige girskift, sørger dette for imponerende kjøreegenskaper og god respons.

INNVENDIG DESIGN.

STILREN OG KOMFORTABEL.

Vi har ryddet på førerplassen i nye Opel Astra Sports Tourer. Pure Panel-instrumentpanelet gir oversiktlige visninger og bidrar til en helt ny kjøreopplevelse – uten distraherende elementer. Her finner du også svært komfortable og AGR-godkjente ergonomiske Active-forseter1 i eksklusivt Alcantara- eller nappaskinn. Disse setene har ventilasjons- og massasjefunksjon.
 
1 Godkjenningen er et kvalitetsstempel som tildeles av et uavhengig testpanel sammensatt av medisinske spesialister innenfor forskjellige disipliner. Ekstrautstyr til utvalgte utstyrsnivåer.

INGENIØRKUNST OG INNOVASJON.

AVANSERTE FØRERASSISTENTSYSTEMER.

Opels mest avanserte og intuitive teknologi for førerassistanse omfatter blant annet Intelli-Drive 2.0, Intellilux® Pixel LED-lys og parkeringsassistenten 360° Intelli-Vision, med funksjoner for delvis selvkjøring.

BEDRE ENN NOENSINNE.

Gjør deg klar for helt nye kjøreopplevelser.