Elektrisk kjøreglede
Rask og enkel lading
Med Opels avanserte og fleksible ladeløsninger er det enkelt å lade nye Opel Astra Sports Tourer Electric både hjemme og når du er på farten. Bilen lades til 80 % på bare 26 minutter med 100 kW hurtiglading (DC). 
Dynamiske kjøreopplevelser
Opel Astra Sports Tourer Electric tar kjøreopplevelsen til nye høyder. Den helelektriske driften gir stillegående og behagelige kjøreegenskaper og byr samtidig på umiddelbart tilgjengelig dreiemoment for kraftig fraspark og mye moro bak rattet. 
Kjøremoduser 
Med kjøremodusene kan du tilpasse kjøreegenskapene til nye Opel Astra Sports Tourer Electric alt etter kjørerute, veiforhold og humør og få en skreddersydd kjøreopplevelse. Sport-modus gir maksimal kjøredynamikk, Eco-modus optimaliserer energibruken, mens Normal-modus er en perfekt balanse mellom begge. Og uansett hva du velger, kjører du uten utslipp, uten støy og med en topphastighet på 170 km/t.   
Maksimer rekkevidden
Nye Opel Astra Sports Tourer Electric har et avansert regenerativt bremsesystem som gjenvinner energien som vanligvis går tapt når du bremser eller tar foten fra gasspedalen. Det gir enda lengre elektrisk rekkevidde.  
Moderne kraftpakke
Hjertet i nye Opel Astra Sports Tourer Electric er siste generasjon litiumionbatteri. Det består av 102 celler med høy energitetthet og avansert varmestyring som gir lang levetid og lang rekkevidde. Det kompakte batteriet er perfekt integrert i chassiset og gir et lavt tyngdepunkt som sørger for enestående kjøredynamikk uten at det går på bekostning av kjørestillingen eller plassen i kupeen.