Skip To Content
Varebil-nyttekjøretøy

Nye elektriske varebiler fra Opel

Oppdag Opels nyttekjøretøy og varebil-serie. Vi dekker ditt forretningsbehov. Se våre modeller Combo, Vivaro eller Movano med elektrisk motor eller dieselmotor.
Nye Combo Electric

Fra kr 401 9001

 

Den nye Combo Electric er en helelektrisk varebil som leverer både nullutslipp og maksimal nytteverdi. Selv med sin kompakte profil er denne varebilen virkelig romslig, med et lastevolum på opptil 4.4 m2 – sammen med overlegne lasthåndteringsfunksjoner som FlexCargo®. Med et pålitelig batteri og opptil 343 km3 elektrisk rekkevidde er den klar til å bringe virksomheten din inn i en grønnere fremtid.

 

1 Frakt- og leveringsomkostninger til forhandler tilkommer. Pris er eks mva.

2 Avhengig av variant og utstyrsnivå

3 Avventer typegodkjenning.

 
Les mer
Nye Vivaro Electric

Fra kr 521 9001

 

Gå inn i fremtiden med bransjens mest effektive og allsidige varebil – med nullutslipp og full elektrisk kraft. Utforsk nye Vivaro Electric, tilgjengelig i fire forskjellige karosserityper, to kjøretøylengder og to batteristørrelser for en rekkevidde på opptil 350 km2. Med sin overlegne allsidighet og en maksimal nyttelast på 1,263 kg3  er denne varebilen en ideell transportør for nesten alle bedrifter, selv når din bedrift er din familie.

 

Frakt- og leveringsomkostninger til forhandler tilkommer. Pris er eks mva.

2 Energiforbruk (kombinert) 23,7 - 26,2 kWh/100 km; CO2-utslipp 0 g/km; rekkevidde (kombinert) opptil 350 km (avhengig av utstyrsutstyr).

3 På modeller utstyrt med økt nyttelast, maks. nyttelast tar hensyn til førerens vekt.

 
Les mer

Nye varebiler fra Opel med forbrenningsmotor

Nye Combo

Fra kr 325 5001

 

Opel Combo Cargo er en allsidig varebil. Du kan transportere last i det store lasterommet og personer i det komfortable, moderne førerhuset, som er utstyrt med avansert teknologi.

 

1 Frakt- og leveringsomkostninger til forhandler tilkommer. Pris er eks mva.

 
Les mer
Nye Vivaro

Fra kr 500 4001

 

Den nye generasjonen Vivaro byr på flott design, et komfortabelt og praktisk førerhus, ekstra lasteplass og enestående driftsøkonomi. Leveres som varebil eller med dobbelkabin.

 

Frakt- og leveringsomkostninger til forhandler tilkommer. Pris er eks mva.

 
Les mer
Nye Movano

Pris kommer.

 

Nå forbedret med flere spesialiserte varianter, et oppdatert profesjonelt design, oppgraderte førerassistansfunksjoner og større nyttelastmuligheter. 

 
Les mer

Neste steg