Skip To Content
Oversikt
Nye Combo Electric Varebil
Fra kr 401 900*
*Frakt- og leveringsomkostninger til forhandler tilkommer. Pris er eks mva. 

Nye Combo Electric er en elektrisk varebil med lave driftskostnader og lang rekkevidde. Til tross for den kompakte profilen har Combo Electric plass til alt du trenger. Den har et lastevolum på inntil 4,4 m³, i tillegg til smarte funksjoner som gjør arbeidshverdagen enklere, for eksempel FlexCargo®-lasteluken.


343 km1
Rekkevidde, avhengig av last og utstyr
4.4 m3
Lastevolum(1)
3,4  m
Lastelengde(1)
(1)  Avhengig av variant og utstyr.
 
 

Combo-e Cargo

Plass til muligheter

Med smart design, romslig plass og god rekkevidde er den nye elektriske varebilen, Combo Electric, en utmerket arbeidsbil for bedrifter.

Spesifikasjoner

 

 

 

⚙  Lys

LED MATRIX hovedlys

 

⚙  Rekkevidde

Opptil 343 km 

 

 

 

 

 

⚙  Ratt

Oppvarmet skinnratt

 

⚙  Cruise Control

Tilgjengelig med adaptiv cruise control

 

 

 

 

 

 

⚙  Hengerfeste

Ja, mulighet for hengerfeste

 

⚙  Lading

100kW hurtiglading

 

 

 

Praktisk design
Romslig og fleksibel
Nye Combo Electric er en allsidig varebil med høy komfort, god ergonomi og romslig plass. Den er utstyrt med en rekke smarte funksjoner som gjør arbeidsdagen enklere og mer fleksibel.
Elbilteknologi
Batteri, lading med mer
En elektrisk varebil er et smart, bærekraftig og fremtidsrettet valg som er bra både for deg, bedriften og miljøet. En elektrisk varebil sørger også for lave driftskostnader.
Fleksibilitet
Funksjonell design
Nye Combo Electric fås i to forskjellige lengder og karosserivarianter. Den kan leveres med en rekke smarte løsninger, slik at du kan tilpasse den til ditt behov. Det gir deg større fleksibilitet og en mer effektiv arbeidsdag.
Last
Plass til alle typer last

Nye Combo Electric er en pålitelig arbeidsbil med klasseledende lasteplass og smarte funksjoner som FlexCargo-lasteluken. Med en lastelengde på hele 3090 mm2 er nye Combo Electric kompakt utvendig, men imponerende romslig innvendig.1,2

 

1 Målene kan variere avhengig av versjon

2 Lastelengden er 3090 mm for Combo Electric med standard akselavstand og 3440 mm for Combo Electric med lang akselavstand med åpen luke i skilleveggen og passasjersete(r) lagt ned.

Tilkoblede tjenester
Finn frem

Nye Combo Electric har en avansert elektrisk drivlinje, navigasjonssystem1 og Opel Connect-tjenester som effektiviserer arbeidsdagen. 

 

1 Ekstrautstyr

Sikkerhet og førerassistentsystemer
Sikkerheten kommer først

Nye Opel Combo Electric har klasseledende IntelliLux® Matrix LED1 -frontlykter som gir godt lys og justeres automatisk, slik at møtende trafikk ikke blendes. Med 14 LED-segmenter og ny design gir IntelliLux® god sikt under alle forhold. Avanserte funksjoner gir enklere kjøring, forebygger ulykker og beskytter varebilen slik at du, passasjerene og lasten kommer trygt frem.

 

1 Ekstrautstyr

Effektiv kjøring
Effektiv arbeidshverdag
Nye Combo har en kraftig elektrisk motor med god energiutnyttelse og tre ulike kjøremoduser. Den er en ideell arbeidsbil enten du skal til en kunde rett rundt hjørnet eller langt unna, og uansett om du frakter lett eller tung last.
Opel+-tilbehør med mer
Veggladere med mer
Nye Combo Electric leveres med ladekabel som standard. Vi har også valgt ut det beste tilbehøret til din elektriske varebil. Se hvilket utstyr som passer best til din arbeidshverdag.

Se mer

Veggladere

På siden vår om e-mobilitet finner du all informasjonen du trenger om veggladere og lading hjemme.

Lading og rekkevidde

Vi har samlet mye informasjon om lading og rekkevidde på siden vår om e-mobilitet. Ta en titt på den.

1 Avventer typegodkjenning

2 Combo XL med passasjerbenk og luke i skillevegg. Standard lastevolum er 3,8 m3.