SKIP TO CONTENT
Oversikt

Movano

Den nye Opel Movano er en allsidig bil i kjent Opel-kvalitet. Nå får du den i flere nye varianter, med oppfrisket design, oppdaterte førerassistentsystemer og større nyttelast.

DEN NYE OPEL MOVANO.

HØYDEPUNKTER.

Fleksibilitet, komfort, egenskaper, motor.

ALLSIDIG. 

Den nye Opel Movano-modellserien.
Den nye Opel Movano er konstruert for hardt arbeid og egner seg for de fleste bruksområder. Opel Movano fås i fire lengder og tre høyder og kan leveres i flere varianter, blant annet med enkelt eller dobbelt førerhus, i chassisversjon og i spesialtilpassede versjoner, som tippbil, planbil og campingbil. Uansett hva du jobber med, passer Movano perfekt. 

ROMSLIG OG PRAKTISK FØRERHUS.

Førerhuset i den nye Opel Movano.
Det nye førerhuset i Movano er fullt av smarte løsninger som letter arbeidshverdagen. Det kan brukes som mobilt kontor, med avanserte nettbaserte løsninger via Opel Connect. Det er god plass til føreren og to passasjerer foran, og plass til fire personer bak. Opel Movano er utstyrt med mange førerassistentsystemer, blant annet automatisk nødbrems, blindsonevarsler og filskiftevarsler. 

FÅ JOBBEN GJORT.

Egenskapene til den nye Opel Movano.
Den nye Opel Movano har praktiske løsninger for moderne bedrifter. Den nye Movano har enestående stabilitet og utmerkede kjøreegenskaper selv med nyttelast på opptil 2,1 tonn, tillatt totalvekt på opptil 4,0 tonn og lastevolum på opptil 17 m3. Du kjører trygt selv med tung last, og du kan tilpasse lasteplassen etter behov. 

HØYE YTELSER.

Motorer til den nye Opel Movano.
Opel Movano kan leveres med en enestående effektiv og pålitelig 2,2-liters dieselmotor. Denne turbomotoren med lav friksjon oppfyller alle kravene i  Euro 6d-standarden og er konstruert for å senke driftskostnadene og levere utmerket dreiemoment, samtidig som drivstofforbruket og CO2-utslippet er lavt. 

MER INFORMASJON.

Få nyttig informasjon og bygg din bil.