Ledelsen

LEDELSEN

MENNESKENE SOM UTGJØR VÅR LEDELSE.

Michael Lohscheller

  • Konsernsjef i Opel Automobile GmbH

 

Michael Lohscheller er administrerende direktør (CEO) i Opel Automobile GmbH. Han har vært ved roret til den tradisjonsrike bilprodusenten, Opel, siden juni 2017. Siden september 2012 var han ansvarlig for bilprodusentens økonomi.

 

Før han begynte i Opel i september 2012, var Lohscheller konserndirektør og økonomidirektør i Volkswagen Group of America, der han ledet en vellykket gjennomslag som førte til betydelig vekst og resultatøkning.

 

Gjennom mer enn 20 år med å jobbe for bedrfiter som Daimler, Mitsubishi Motors Europe og Volkswagen, har

Lohscheller fått bred erfaring innenfor forretningsområder som finans, IT, markedsføring og salgsstyring, innkjøp og logistikk.

 

Lohscheller tok en grad i bedriftsøkonomi i 1992 etter å ha studert ved University of Applied Sciences i Osnabrück, Tyskland og Universitetet i Barcelona, ​​Spania. Fra 1993 til 1996 studerte han Europeisk markedsføringsledelse ved Brunsel, Universitetet i London.

Christian Müller

  • Direktør for ’Vehicle Engineering’
  • Medlem av styret i Opel Automobile GmbH

 

Christian Müller ble ansvarlig for "Vehicle Engineering" og styremedlem i Opel Automobile GmbH, 1. august 2017. Før han gikk inn i denne nye stillingen, jobbet han som visepresident GM Global Propulsion Systems, Europa.

 

Christian begynte som en trainee i Adam Opel AG mens han studerte i 1990, før han begynte som utviklingsingeniør i januar 1996. Han fikk omfattende ingeniør- og prosjektledelseserfaring gjennom å jobbe med General Motors samarbeidspartnere og joint ventures med Isuzu og Fiat. Han ledet Powertrain integrasjon samt budsjett og planlegging funksjoner innen Engineering. Fra 2005 til 2010 jobbet Müller i Torino, Italia, hvor han var "Global Chief Engineer" og "Program Manager" for flere motorprogrammer. Fra 2010 til 2014 jobbet han som "Director Development, Calibration & Validation Europe."

 

Christian Müller ble født i Rüsselsheim, Tyskland i 1969 og fikk en mastergrad i maskinteknikk fra Darmstadt University.

Remi Girardon

  • Produksjonsdirektør
  • Medlem av styret i Opel Automobile GmbH

 

Remi Girardon er ansvarlig for produksjon og styremedlem i Opel Automobile GmbH. Han har vært ansvarlig for denne avdelingen siden august 2017.

 

Girardon har lang erfaring i bilindustrien, og jobbet hos Groupe PSA fra 1997 til 2017. Han var sist senior visepresident i konsernets industristrategi hos Opels morselskap. Før det var han ansvarlig for Groupe PSAs fabrikker i Trnava (Slovakia), Caen og Sept-Fons (begge i Frankrike).

 

Girardon studerte ved Ecole Nationale Supérieure des Arts et Métiers i Paris og har en grad i ingeniørfag.

Peter Christian Küspert

  • Salg og ettersalgsdirektør i Opel Automobile GmbH

 

Peter Christian Küspert er direktør for salg og ettersalg i Opel Automobile GmbH. Han har vært ansvarlig for denne avdelingen siden november 2013.

 

Küspert har lang erfaring i bilindustrien, hvor han har jobbet i Daimler AG fra 1990 til 2009 - blant annet som leder av bedriftsstategi for Mercedes-Benz, Maybach og Smart brands fra 1999 til 2001. Deretter ble han leder for salg og markedsføring i Tyskland, for Daimlers personbilmerker. Senest var han administrerende direktør for Johann Hay Automobilteknikk, en bilindustrileverandør.

 

Küspert studerte bedriftsøkonomi i Bayreuth og Mannheim.

Philippe de Rovira

  • Finansdirektør (CFO)
  • Medlem av styret i Opel Automobile GmbH

 

Philippe de Rovira er finansdirektør og styremedlem i Opel Automobile GmbH. Han har vært ansvarlig for denne avdelingen siden august 2017.

 

Rovira har lang erfaring innenfor bilindustrien. Han jobbet hos Groupe PSA fra 1998 til 2017. Han var sist konsern-controller hos Opels morselskap. Før han ble ansatt i den stillingen, hadde han ulike stillinger i PSA-organisasjonen, inkludert controller-sjef for salg og marked, i tillegg til finansdirektør i Latin-Amerika.

 

Philippe de Rovira er utdannet fra ESSEC Business School.

Les mer om oss