Ledelsen

LEDELSEN

MENNESKENE SOM UTGJØR VÅR LEDELSE.

Michael Lohscheller

  • Konsernsjef i Opel Automobile GmbH

 

Michael Lohscheller er administrerende direktør (CEO) i Opel Automobile GmbH. Han har vært ved roret til den tradisjonsrike bilprodusenten, Opel, siden juni 2017. Siden september 2012 var han ansvarlig for bilprodusentens økonomi.

 

Før han begynte i Opel i september 2012, var Lohscheller konserndirektør og økonomidirektør i Volkswagen Group of America, der han ledet en vellykket gjennomslag som førte til betydelig vekst og resultatøkning.

 

Gjennom mer enn 20 år med å jobbe for bedrfiter som Daimler, Mitsubishi Motors Europe og Volkswagen, har

Lohscheller fått bred erfaring innenfor forretningsområder som finans, IT, markedsføring og salgsstyring, innkjøp og logistikk.

 

Lohscheller tok en grad i bedriftsøkonomi i 1992 etter å ha studert ved University of Applied Sciences i Osnabrück, Tyskland og Universitetet i Barcelona, ​​Spania. Fra 1993 til 1996 studerte han Europeisk markedsføringsledelse ved Brunsel, Universitetet i London.

Ralph Wangemann

  • Direktør for HR og arbeidsliv i Opel Automotive GmbH


Ralph Wangemann har vært Direktør for HR og arbeidsliv i Opel Automotive GmbH siden januar 2019.
 

Wangemann begynte sin karriere i General Motors / Opel i da han ble ansatt i selskapet som personalmedarbeider for divisjon Ettermarked. Han gikk derfra videre til ulike lederposisjoner innenfor HR i Tyskland og Østerrike. Den siste tiden har han vært Avdelingsleder for HR Opel/Vauxhall / HR Direktør Tyskalnd og Arbeidsrelasjoner.

 

Ralph Wangemann ble født 2. april 1970 og har studert jus ved Julius Maximilians Universitetet i Würzburg.

Les mer om oss