SKIP TO CONTENT
Ledelsen

LEDELSEN

MENNESKENE SOM UTGJØR VÅR LEDELSE.

Uwe Hochgeschurtz

  • CEO Opel Automobile GmbH

 

Uwe Hochgeschurtz er administrerende direktør (CEO) i Opel Automobile GmbH. Han har ledet den tradisjonsrike bilprodusenten Opel siden september 2021. Tidligere var han administrerende direktør for Renault i Tyskland, Østerrike og Sveits.
 
Han ble født i Köln, han er medlem i toppledelsen i Stellantis, og han rapporterer direkte til Carlos Tavares, administrerende direktør i Stellantis.
 
Hochgeschurtz har mer enn 30 års erfaring fra bilbransjen. Han startet karrieren i Ford i 1990. Der hadde han ulike lederroller, blant annet som salgsdirektør for Ford Sveits og produktansvarlig og ansvarlig for markedsføring av nyttekjøretøyer i Tyskland. I 2001 begynte han i VW som ansvarlig for global markedsføring av nyttekjøretøyer. Tre år senere begynte han i Renault, der han arbeidet med salg, markedsføring og produktledelse, før han ble utnevnt som administrerende direktør for Renault Tyskland i juni 2016.
 
Den entusiastiske syklisten ble født 27. februar 1963. Han har studert i Tyskland (Wuppertal og Köln), Storbritannia (Birmingham) og Frankrike (Paris Dauphine) og har mastergrad i administrasjon og ledelse. Hochgeschurtz er gift og har tre barn.

Ralph Wangemann

  • Direktør for HR og arbeidsliv i Opel Automotive GmbH


Ralph Wangemann har vært Direktør for HR og arbeidsliv i Opel Automotive GmbH siden januar 2019.
 

Wangemann begynte sin karriere i General Motors / Opel i da han ble ansatt i selskapet som personalmedarbeider for divisjon Ettermarked. Han gikk derfra videre til ulike lederposisjoner innenfor HR i Tyskland og Østerrike. Den siste tiden har han vært Avdelingsleder for HR Opel/Vauxhall / HR Direktør Tyskalnd og Arbeidsrelasjoner.

 

Ralph Wangemann ble født 2. april 1970 og har studert jus ved Julius Maximilians Universitetet i Würzburg.

Les mer om oss