Ledelsen

LEDELSEN

MENNESKENE SOM UTGJØR VÅR LEDELSE.

Michael Lohscheller

  • Konsernsjef i Opel Automobile GmbH

 

Michael Lohscheller er administrerende direktør (CEO) i Opel Automobile GmbH. Han har vært ved roret til den tradisjonsrike bilprodusenten, Opel, siden juni 2017. Siden september 2012 var han ansvarlig for bilprodusentens økonomi.

 

Før han begynte i Opel i september 2012, var Lohscheller konserndirektør og økonomidirektør i Volkswagen Group of America, der han ledet en vellykket gjennomslag som førte til betydelig vekst og resultatøkning.

 

Gjennom mer enn 20 år med å jobbe for bedrfiter som Daimler, Mitsubishi Motors Europe og Volkswagen, har

Lohscheller fått bred erfaring innenfor forretningsområder som finans, IT, markedsføring og salgsstyring, innkjøp og logistikk.

 

Lohscheller tok en grad i bedriftsøkonomi i 1992 etter å ha studert ved University of Applied Sciences i Osnabrück, Tyskland og Universitetet i Barcelona, ​​Spania. Fra 1993 til 1996 studerte han Europeisk markedsføringsledelse ved Brunsel, Universitetet i London.

Frédéric Brunet

  • Administrerende direktør Finans & IT og Finansdirektør (CFO) Opel Automobile GmbH

 

Brunet ble uteksaminert fra Ecole Centrale de Lyon, og begynte sin karriere i 2000 som revisor ved PricewaterhouseCoopers. Han ble med i PSA Peugeot Citroën i 2004 og har jobbet i en rekke funksjoner. Han var konserncontroller for selskapet som overvåker alle globale aktiviteter siden 2017.

 

Mellom 2014 og 2017 ledet han ’Investor Relations divison’ i Groupe PSA. Før det, jobbet han ved strategiavdelingen, hvor han overvåket strategisk planlegging og økonomiske konsekvenser. Fra 2012 til 2014 fikk Frédéric Brunet internasjonal erfaring som CFO for den latinamerikanske regionen i Groupe PSA.

Xavier Duchemin

  • Administrerende direktør for salg, servicemarked og markedsføring av Opel Automobile GmbH

 

 Xavier Duchemin er leder for salg, servicemarked og markedsføring av Opel Automobile GmbH. Før denne stillingen var Duchemin administrerende direktør for Salg Opel/Vauxhall Europa, siden mars 2018.

 

Duchmin ble uteksaminert fra HEC Business School i Paris, og han har hatt flere senior salgs- og markedsstillinger hos Groupe PSA siden 1991. Siden januar 2017 var Xavier Duchemin administrerende direktør for PSA Retail, tidligere administrerende direktør i Peugeot Frankrike, Markedsdirektør i Citroën over hele verden og administrerende direktør av Citroën i Storbritannia og Østerrike.

Anke Felder

  • GmbH Administrerende HR-direktør i Opel Automobile GmbH

 

Anke Felder har vært Administrerende HR- direktør for Opel Automobile GmbH siden 1. mai 2018.

 

Anke Felder har i mange år arbeidet med ledende stillinger innen HR, fra tyske teknologi- og maskintekniske selskaper. Hun fikk internasjonal erfaring i å håndtere ulike kulturer i Vest- og Øst-Europa, Asia, Latin-Amerika og USA, der hun bodde i fem år. Fokuset hun har i arbeidet sitt er den strategiske transformasjonen av organisasjoner, talent og organisasjonsutvikling samt arbeidsforhold - alltid med sikte på å styrke selskapet som et merke og støtte de til å yte bedre. 

 

Før Felder begynte i Opel, var hun visepresident for Total Rewards hos GEA Group i Düsseldorf, hvor hun hadde globalt ansvar for alle aspekter av kompensasjon, samt HR-strategi og HR-aktiviteter. Fra 2015 til 2016 var hun visepresident for Human Resources Nord-og Latin-Amerika, basert i Columbia, Maryland, USA. Fra 2007 til 2015 jobbet hun i ulike stillinger med regionalt og globalt ansvar. Senest var hun Senior visepresident for Human Resources for Nord-Amerika og Mexico basert i Chicago. Felder var også medlem av hovedstyret i denne funksjonen. Hun startet sin profesjonelle karriere hos Grundfos.

Remi Girardon

  • Produksjonsdirektør
  • Medlem av styret i Opel Automobile GmbH

 

Remi Girardon er ansvarlig for produksjon og styremedlem i Opel Automobile GmbH. Han har vært ansvarlig for denne avdelingen siden august 2017.

 

Girardon har lang erfaring i bilindustrien, og jobbet hos Groupe PSA fra 1997 til 2017. Han var sist senior visepresident i konsernets industristrategi hos Opels morselskap. Før det var han ansvarlig for Groupe PSAs fabrikker i Trnava (Slovakia), Caen og Sept-Fons (begge i Frankrike).

 

Girardon studerte ved Ecole Nationale Supérieure des Arts et Métiers i Paris og har en grad i ingeniørfag.

Christian Müller

  • Direktør for ’Vehicle Engineering’
  • Medlem av styret i Opel Automobile GmbH

 

Christian Müller ble ansvarlig for "Vehicle Engineering" og styremedlem i Opel Automobile GmbH, 1. august 2017. Før han gikk inn i denne nye stillingen, jobbet han som visepresident GM Global Propulsion Systems, Europa.

 

Christian begynte som en trainee i Adam Opel AG mens han studerte i 1990, før han begynte som utviklingsingeniør i januar 1996. Han fikk omfattende ingeniør- og prosjektledelseserfaring gjennom å jobbe med General Motors samarbeidspartnere og joint ventures med Isuzu og Fiat. Han ledet Powertrain integrasjon samt budsjett og planlegging funksjoner innen Engineering. Fra 2005 til 2010 jobbet Müller i Torino, Italia, hvor han var "Global Chief Engineer" og "Program Manager" for flere motorprogrammer. Fra 2010 til 2014 jobbet han som "Director Development, Calibration & Validation Europe."

 

Christian Müller ble født i Rüsselsheim, Tyskland i 1969 og fikk en mastergrad i maskinteknikk fra Darmstadt University.

Les mer om oss