Skip To Content
OPEL x NHF

66 000 takk for innsatsen!

 
Opel samarbeider med Norges Håndballforbund om å styrke og fremme barne- og ungdomsidretten. Men for å få til det er håndballen og idretten helt avhengig av foreldre og foresatte som stiller opp. For å hylle foreldrene og alt de bidrar med delte vi i vinter derfor ut 66 000 «Foreldrekaffe» i idrettshaller over hele landet.

Landslaget ville også være med på hyllesten. For uten denne innsatsen hadde vi heller ikke hatt verdens beste håndballjenter!
 

Til alle dere som heier på fremtiden, vi heier på dere

Opel er stolt sponsor av Norges Håndballforbund, og samarbeider om å styrke og fremme barne- og ungdomsidretten. For både idretten og fremtiden tilhører alle. Men for å få til det er håndballen og idretten helt avhengig av foreldre, foresatte og frivillige. 

I vinter delte vi derfor ut gratis kaffe i håndballhaller over hele landet. Takk for at dere stiller opp for fremtiden!

En overraskelse en sent vil glemme

Covid-19 har bydd på mange utfordringer som vi aldri hadde sett komme. Mest utfordrende har det kanskje vært for de yngste, så NHF og Opel ville skape en helt spesiell dag for to håndballag, Kolbotn Jenter 12 og Oppegård Jenter 12, ved å hente inn "hjelpetrenere".

Berge på ballen

Christian Berge er tidligere landslagstrener for Norges herrehåndball. Hvordan ser hverdagen ut, når man ønsker å bli best i verden?

Peptalk fra tidligere landslagstrener, Christian Berge!

Christian har noe viktig han ønsker å fortelle dere.

Treningstips

Tauhopp

Første øvelse ut er nok de fleste kjent med. Å hoppe tau har i mange, mange år vært skolegården og friminuttets redning. Det kanskje ikke alle vet er at å hoppe tau nærmest er en «full body workout». Her trenes selvfølgelig legger og lår, men også kjerne-muskulaturen, armer, rygg og bryst får kjørt seg. 

Stående roing med strikk

En øvelse som ikke bare er god for musklene, denne øvelsen er også med på å forbedre holdningen i overkroppen. Len deg fremover, med strak rykk og strikken under begge føttene. Trekk armene bakover, til du kjenner det brenner i øvre del av ryggen. Her får du trent både rygg, baksiden av skulderen og musklene mellom skulderbladene.

Stående tricepspress

I denne øvelsen står du med én fot på den ene enden av strikken, med den andre enden i hånden. Du kan også erstatte foten med den frie armen, for å redusere motstand. Hev albuen loddrett og trekk så i tauet. En rolig og kontrollert bevegelse vil gjøre at musklene får en ekstra god økt. Her trener vi triceps og baksiden av overarmen.

Bånddrag bak

Dette er en viktig øvelse for skulderhelsen. Og om du skal løfte tung kan denne øvelsen også være ideel som oppvarming. Ta godt tak i strikken med begge hendene, og løft armene i været rett bak hodet. Deretter trekker du armene fra hverandre og så langt ned til skulderhøyde! Følg trekket i strikken opp igjen til start, og repeter.

«Crab walk» med strikk

Navnet forklarer denne øvelsen godt! I likhet med krabben skal vi gå sidelengs, med én fot til siden, mens den andre følger etter. Strikken plasseres rundt bena, i knehøyde og er det som gjør denne øvelsen tung. Her styrker du både stabiliseringsmuskulatur i hoftene, men øvelsen er også særdeles god for å bli sterk i setemuskulaturen.
 

Christian Berge kjører Opel Corsa-e

Europas beste bilkjøp!

Opel Corsa-e ble kåret til Europas beste bilkjøp av Autobest, og er den første helelektriske bilen noensinne til å vinne denne kåringen. Møt en utslippsfri hverdag med 337 km rekkevidde, et batteri som er ladet til 80% på 30 minutter og klassens beste lyssystem.

Opel og Norges Håndballforbund

Inngått samarbeid

Opel samarbeider med Norges Håndballforbund om å styrke og fremme barne- og ungdomsidretten. Når Opel sier at «Fremtiden tilhører alle» og Håndballforbundet sier at «Håndball for alle» er dette et perfekt utgangspunkt for å finne felles arenaer for lagspill. Vi har jobbet i mange år med å demokratisere teknologi og tilby biler for alle, på samme måte har Håndballforbundet et mål om at håndball skal være tilgjengelig og tilrettelagt for absolutt alle som ønsker det.