PERSONVERNERKLÆRING & INFORMASJONSKAPSELPOLICY.

Denne nettsiden driftes av Opel Norge som er en del av Bertel O. Steen AS ("Opel") som behandlingsansvarlig. Alle andre mikrosider driftet av Opel Norge er i Europa hostet av vår IT-leverandør MRM (Frankfurt am Main, Tyskland). Forretningsadressen til Opel Norge er Postboks 52, 1471 Lørenskog, Norge.

 

Les erklæringen/policyen nøye før du bruker nettsiden da den forklarer hvordan vi behandler opplysninger og hvordan vi bruker informasjonskapsler. Ved å bruke nettsiden, godtar du erklæringen/policyen.

1. Kategorier av opplysninger som behandles / Lenker til andre nettsider

Personvernet ditt er viktig for Opel. Gjennom nettsiden innhenter vi og behandler ulike kategorier av personopplysninger. Dette inkluderer:

 

  • Opplysninger du oppgir når du registrerer deg, ber om og bruker våre tjenester og nettsiden vår, slik som navn, adresse, e-postadresse, samt bildefiler du laster opp.
  • Opplysninger vi trenger når du rapporterer et problem med nettsiden.
  • Opplysninger innhentet ved hjelp av informasjonskapsler.

 

For nærmere informasjon, se punkt 2.

 

Nettsiden inneholder også lenker til andre Opel-nettsider eller til nettsidene til Opel-partnere, merkeverksteder, andre tilknyttede selskap eller sosiale medier. Når du klikker på slike Opel- eller tredjepartslenker, må du være oppmerksom på at disse nettsidene har sine egne personvernerklæringer. Når du bruker disse nettsidene anbefaler vi at du leser personvernerklæringene.

 

Nettsiden kan også inneholde iFrames med innhold fra andre Opel-nettsider eller tredjepartsnettsider. Informasjonen som presenteres via iFrames er nettside-eiernes ansvar. Opel verken kontrollerer eller er ansvarlig for innholdet på uavhengige nettsider og tilbyr dette kun for å gjøre det enkelt for de besøkende. Vær oppmerksom på at slike tredjepartsnettsider også kan bruke informasjonskapsler. Opel kontrollerer ikke distribusjonen av disse informasjonskapslene. Vi anbefaler å sjekke tredjepartens personvernerklæring for nærmere informasjon.

2. Informasjon om behandling av personopplysninger

Personopplysninger behandles for å administrere og oppfylle forespørsler og – når det er aktuelt – for persontilpasset markedsføring fra oss eller fra Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Tyskland) som behandlingsansvarlig.

 

Databehandlingen er basert på EUs personvernforordning (GDPR) artikkel 6 (1) a), dersom du har gitt ditt samtykke, og/eller GDPR artikkel 6 (1) b), i tilfelle online-forespørsler.

 

Som behandlingsansvarlig behandler vi personopplysninger som følger:

Opplysninger og formål

 

Identifisering & kontaktinformasjon:

  • Kontaktinformasjon: Kjønn, tiltaleform*, fornavn*, etternavn*, gateadresse*, postkode, poststed, telefonnummer, e-postadresse*
    • Oppfyllelse av forespørsler – prøvekjøringsforespørsler, tilbudsforespørsler, serviceforespørsler, nyhetsbrevforespørsler, generelle forespørsler.

 

Avhengig av type forespørsel, kan flere dataelementer være obligatoriske:

  • Informasjon om modellen som er av interesse: modell, karosseri, innredningsnivå, motorisering
    • Oppfyllelse av prøvekjøringsforespørsler og tilbudsforespørsler
  • Informasjon om nåværende kjøretøy: Understellsnummer, registreringsnummer, første registreringsdato, kilometerstand, innleveringsdato/-tidspunkt, hentedato/-tidspunkt, type service*, lånebil, foretrukket kontaktmetode
    • Oppfyllelse av serviceforespørsler
  • Enkeltkommentarer, forespørselstype*
    • Oppfyllelse av serviceforespørsler eller generelle forespørsler
  • Finansieringsopplysninger: finansieringsløpetid /-dato, forhåndsbetaling, gjenstående garanti
    • Oppfyllelse av bruktbilforespørsler
  • Valgt Opel-partner
    • Oppfyllelse av prøvekjøringsforespørsler, tilbudsforespørsler (ny og brukt bil) eller serviceforespørsler.

 

Bedriftskundeopplysninger

  • Flåtestørrelse, flåtestruktur (personbil eller nyttekjøretøy), ansvar (bruker eller den som velger), informasjon om hvorvidt Opel-kjøretøy allerede benyttes i flåten
    • Oppfyllelse av generelle forespørsler knyttet til kundeservice, finansieringstjenester, Opel-produkter og bedriftsrelaterte emner

 

Opplysninger ved aktivt samtykke til markedsføring – når det er aktuelt

  • Tiltaleform, fornavn*, etternavn*, e-postadresse*, telefonnummer og tilknyttede opplysninger gitt av deg (som del av / i tilknytning til dine forespørsler – se opplysninger i punkt 1.)
    • Kundeservice: f.eks. invitasjon til arrangement, informasjon om (tekniske) oppdateringer av nåværende kjøretøy/et kjøretøy av interesse eller eventuell kjøretøyservice, varsel om vedlikehold / inspeksjonsservice / servicedatoer eller bistand ved bilhavari.
    • Kundeinformasjon: Kontakt i forbindelse med f.eks. informasjon om nye og brukte biler, finansierings- og leasingtilbud, forhandlerservice, inspeksjonsservice og verkstedtilbud eller tiltak for å bedre kvaliteten på kjøretøyet.
    • Annonsering: Individuell eller persontilpasset annonsering av tilbud, produkter og tjenester.
    • Kundetilfredshetsundersøkelser: Kontakt etter kjøp / service, f.eks. vedrørende tilfredshet med kjøretøyet eller tjenestene som ble levert.

 

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapsler

  • Se punkt 7 for detaljert informasjon

 

Dataelementene ovenfor markert med en * er obligatoriske og nødvendige for å oppfylle forespørselen din. Du er derfor forpliktet til å oppgi opplysningene. Dersom du ikke gjør det, kan vi ikke oppfylle forespørselen.

 

Basert på brukeratferden din, kan en pop-up som tilbyr prøvekjøring eller en rabattkupong på modellen du er interessert aktiveres på nettsiden. Se punkt 7 for detaljert informasjon om informasjonskapsler.

 

Personopplysningene dine vil bli lagret for de ovennevnte formålene i tre år etter du sist var i kontakt med Opel.

 

 

Mottakere

 

Vi deler personopplysningene dine for formålene nevnt nedenfor med følgende mottakere:

 

Opplysninger / Formål / Mottaker(e)

 

Identifisering & kontaktinformasjon

  • I forhold til: Informasjon om modell av interesse, informasjon om nåværende kjøretøy, enkeltkommentarer, finansieringsinformasjon, valgt Opel-partner.
    • Oppfyllelse av kunde-/mulig kundeforespørsler, kundeservice, kundeinformasjon, annonsering, kundetilfredshetsundersøkelser.
      • Vi og Opel Automobile GmbH deler personopplysninger med våre respektive databehandlere (leverandører av IT-tjenester, markedsundersøkelser og markedsføringstjenester) for å støtte administrasjonen av de nevnte formålene. Vi deler personopplysninger med følgende tjenesteleverandør(er):

        MRM McCann GmbH
        Großer Hasenpfad 44
        60598 Frankfurt

 

Bedriftskundeopplysninger

  • Flåtestørrelse, flåtestruktur (personbil eller nyttekjøretøy), ansvar (bruker eller den som velger), informasjon om hvorvidt Opel-kjøretøy allerede benyttes i flåten.
    • For å oppfylle kunde-/mulig kundeforespørsler, kundeservice, kundeinformasjon, annonsering, kundetilfredshetsundersøkelser.
      • Vi deler personopplysninger med følgende tjenesteleverandør(er):

        Conteam Below GmbH
        Am Brand 41
        55116 Mainz

 

Opplysninger ved aktivt samtykke til markedsføring – når det er aktuelt

 

  • Tiltaleform, fornavn*, etternavn*, e-postadresse*, telefonnummer og tilknyttede opplysninger oppgitt av deg (som del av / i tilknytning til dine forespørsler – se opplysninger i punkt 1.)
    • For å oppfylle kunde-/mulig kundeforespørsler, kundeservice, kundeinformasjon, annonsering, kundetilfredshetsundersøkelser.
      • Når det er aktuelt, deler vi dine personopplysninger med din valgte Opel-partner.

3. Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å optimalisere tjenestene våre bruker vi "informasjonskapsler" på nettsiden, i e-poster, online-tjenester, annonser og interaktive applikasjoner.

 

Hva er en "informasjonskapsel"?

En "informasjonskapsel" er en liten fil, som typisk består av bokstaver og tall, som sendes fra vår server til din datamaskin. Hovedformålet med en informasjonskapsel er å kunne presentere tilpassede nettsider til brukeren slik at besøket på Opel-nettsiden blir mer personlig og bedre tilpasset brukerens behov. Noen informasjonskapsler er nødvendige for nettsidens funksjonalitet og aktiveres automatisk ved besøk. Noen informasjonskapsler lar oss gi brukeren tjenester og funksjoner tilpasset deres behov, og skreddersy våre tjenester til brukeren for å sikre enkel og rask bruk av nettsiden.

 

Hvilke informasjonskapsler brukes på nettsiden?

Opel bruker tre typer informasjonskapsler:

 

  • Nødvendige informasjonskapsler
  • Ytelsesbaserte informasjonskapsler
  • Permanente informasjonskapsler

 

Nødvendige informasjonskapsler

Nødvendige informasjonskapsler lar brukerne navigere på nettsiden og bruke funksjoner. Uten disse informasjonskapslene kan ikke den forespurte tjenesten leveres, slik som 'Bygg din Opel', 'Finn Forhandler'-funksjonen eller forespørselsskjemaene.

 

Vi bruker nødvendige informasjonskapsler for å:

  • Sikre at nettsiden fungerer som den skal, og
  • Lar deg lagre dine valg i 'Bygg din Opel', og
  • Lar deg planlegge ruten til din nærmeste forhandler i 'Finn Forhandler'-funksjonen.

 

Ytelsesbaserte informasjonskapsler

Ytelsesbaserte informasjonskapsler innhenter informasjon om hvordan nettsiden brukes. De hjelper oss å forbedre funksjonaliteten, se hvilke områder som er av størst interesse for kundene og sier noe om hvor effektive annonsekampanjene våre er. Alt dette gjør at vi kan tilby brukerne de tjenestene og funksjonene som er best tilpasset deres behov.

 

Vi bruker ytelsesbaserte informasjonskapsler for å:

  • Utarbeide statistikk over hvordan nettsiden brukes
  • Se hvor effektive annonsekampanjene våre er, og;
  • Evaluere ikke-person-relatert brukeratferd, og på den måten forbedre nettsiden.
 

Noen av de ytelsesbaserte informasjonskapslene leveres av autoriserte tredjeparter, men vi tillater ikke bruk av informasjonskapsler til andre formål enn de som er nevnt ovenfor.

 

Permanente informasjonskapsler

Såkalte 'permanente informasjonskapsler' lagres på brukerens pc eller enhet mellom besøkene. De brukes til å bevare innstillinger eller preferanser og for å forbedre brukeropplevelsen ved neste besøk. Noen av disse informasjonskapslene leveres av autoriserte tredjeparter.

 

Vi bruker permanente informasjonskapsler for å:

  • Komme med Opel-tilbud vi tror kan være av interesse for brukerne,
  • Gi våre media- og annonsepartnere informasjon om ditt besøk, slik at de kan tilby målrettede annonser;
  • Dele informasjon med partnere som tilbyr en tjeneste på vår nettside. Informasjonen deles kun for å levere tjenester, produkter eller funksjoner (f.eks. fargevalg i 'Bygg din Opel') og brukes ikke til andre formål.
 

Noen av de permanente informasjonskapslene leveres av autoriserte tredjeparter, men vi tillater ikke bruk av informasjonskapsler til andre formål enn de som er nevnt ovenfor.

4. Skjulte sporingsbilder og piksler

Nettsiden inneholder skjulte sporingsbilder (også kalt: "pikselmerkelapper"). Et skjult sporingsbilde er ofte gjennomsiktig grafikk, som vanligvis ikke er større enn 1 piksel x 1 piksel, som plasseres på en nettside eller i en e-post og brukes til å observere brukeratferd når nettsiden besøkes eller e-posten besvares. Skjulte sporingsbilder brukes av tredjepartsteknologier (på denne nettsiden, Omniture Publish) for å observere aktiviteten til brukerne av nettsiden. De tillater sporing av hvilke datamaskiner som gikk inn på en viss nettside, når og fra hvor (land/by-nivå).

5. Sporing og analyse

Opel bruker analyseprogramvaren "Omniture Publish" fra Adobe Inc. for løpende å optimalisere markedskommunikasjonen sin. Den tillater sporing av onlineatferd i forhold til tid, geografisk posisjon og bruk av nettsiden. Informasjonen innhentes gjennom sporingspiksler og/eller informasjonskapsler. Informasjon innhentet gjennom sporingspiksler og/eller informasjonskapsler er anonym og kan ikke knyttes til personopplysninger. Alle opplysninger som er nødvendige for analysen lagres på Adobe Systems Incorporateds servere i London, Storbritannia. Opel deler ikke disse opplysningene med tredjeparter. Hvis du ikke godtar analysen, kan du velge den bort her: http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

6. Re-markedsføring

Ved å bruke informasjonskapsler for re-markedsføring kan vi gjøre tilbud mer interessante for brukerne. Informasjonskapsler for re-markedsføring lagres på brukerens pc eller enhet under besøket. De aktiverer Opel-annonser på partnernettsider og sosiale medier for brukere som har vært interessert i Opel-produkter.

Utplasseringen av annonsene er basert på informasjonskapselteknologi, og foregår helt anonymt. Ingen personopplysninger (som IP-adresse eller lignende) lagres, og brukerprofiler kombineres ikke med personopplysninger. Videre vil ingen brukerrelaterte opplysninger kommuniseres til partnernettsider eller sosiale medier. Annonseringen er også helt anonym.

Du kan når som helst deaktivere informasjonskapsler for re-markedsføring ved å klikke på følgende lenke: http://www.turn.com/privacy/opt-out-of-the-turn-platform

7. Informasjonskapsler vi bruker

I denne delen vil vi informere deg om informasjonskapslene som brukes på nettsiden. Dersom det er enkelte informasjonskapsler du ikke godtar, kan du deaktivere disse ved å klikke på navnet til informasjonskapselen. Dersom informasjonskapselen ikke har en direkte deaktiveringslenke, kan bruken av informasjonskapsler begrenses i nettleserinnstillingene, se punkt 8.

Informasjonskapsler på desktopnettsiden

 

Disse annonsesporingsinformasjonskapslene viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

 

Informasjonskapsel: Ad Pepper Media

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne annonsesporingsinformasjonskapselen viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

Leverandør: [https://adpepper.com/]

 

Informasjonskapsel: AddThis

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne annonsesporingsinformasjonskapselen viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

Leverandør: [https://www.addthis.com/]

 

Informasjonskapsel: Adspirit

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne annonsesporingsinformasjonskapselen viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

Leverandør: [https://www.adspirit.com/en/]

 

Informasjonskapsel: redvertisment

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne annonsesporingsinformasjonskapselen viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: AppNexus

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne annonsesporingsinformasjonskapselen viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

Leverandør: https://www.appnexus.com/

 

Informasjonskapsel: Facebook

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne annonsesporingsinformasjonskapselen viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

Leverandør: https://www.facebook.com/

 

Informasjonskapsel: Atlas

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne annonsesporingsinformasjonskapselen viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: Amazon Associates

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne annonsesporingsinformasjonskapselen viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

Leverandør: https://affiliate-program.amazon.com/

 

Informasjonskapsel: Microsoft Advertising

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne annonsesporingsinformasjonskapselen viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

Leverandør: https://about.ads.microsoft.com/en-us

 

Informasjonskapsel: Google AdWords

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne annonsesporingsinformasjonskapselen viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

Leverandør: https://ads.google.com/

 

Informasjonskapsel: Turn

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne annonsesporingsinformasjonskapselen viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: Eloqua

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne annonsesporingsinformasjonskapselen viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

Leverandør: https://www.oracle.com/uk/marketingcloud/products/marketing-automation/

 

Informasjonskapsel: SMART AdServer

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne annonsesporingsinformasjonskapselen viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

Leverandør: https://smartadserver.com/

 

Informasjonskapsel: Doubleclick

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne annonsesporingsinformasjonskapselen viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

Leverandør: https://marketingplatform.google.com/about/enterprise/

 

Informasjonskapsel: IntelliAd

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne annonsesporingsinformasjonskapselen viser annonser basert på hva du har sett og klikket på, samt hvilke sider du besøkte på nettsiden vår.

Leverandør: https://www.intelliad.com/

 

- - -

 

Informasjonskapsel: Signal (Email: contact@brighttag.com)

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å telle antall besøkende og måle nettsidebruken.

Leverandør: [Navn og lenke til informasjonskapselleverandør]

 

Informasjonskapsel: Adobe Analytics

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å telle antall besøkende og måle nettsidebruken.

Leverandør: https://www.adobe.com/no/analytics/adobe-analytics.html

 

Informasjonskapsel: eDX

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å telle antall besøkende og måle nettsidebruken.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: Decibelinsight

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å telle antall besøkende og måle nettsidebruken.

Leverandør: https://www.decibelinsight.com/

 

- - -

 

Informasjonskapsel: Celebrus

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å optimalisere nettsiden gjennom å kartlegge hvordan den brukes.

Leverandør: https://www.d4t4solutions.com/data-capture/

 

Informasjonskapsel: ForeSee

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å optimalisere nettsiden gjennom å kartlegge hvordan den brukes.

Leverandør: https://www.foresee.com/

 

Informasjonskapsel: Iperception

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å optimalisere nettsiden gjennom å kartlegge hvordan den brukes.

Leverandør: https://www.iperceptions.com/

 

Informasjonskapsel: Qualtrics

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å optimalisere nettsiden gjennom å kartlegge hvordan den brukes.

Leverandør: https://www.qualtrics.com/

 

Informasjonskapsel: Test &Target

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å optimalisere nettsiden gjennom å kartlegge hvordan den brukes.

Leverandør: https://www.adobe.com/marketing/target.html

 

Informasjonskapsel: Demdex | Adobe Audience Manager

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å optimalisere nettsiden gjennom å kartlegge hvordan den brukes.

Leverandør: https://www.adobe.com/no/analytics/audience-manager.html

 

Informasjonskapsel: Manager

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å optimalisere nettsiden gjennom å kartlegge hvordan den brukes.

Leverandør: [Navn og lenke til informasjonskapselleverandør]

 

- - -

 

Informasjonskapsel: Psyma

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen sørger for at spørreundersøkelser som allerede er gjennomført eller avslått ikke vises igjen.

Leverandør: https://psyma.com/

 

- - -

 

Informasjonskapsel: IgnitionOne (Email: privacy@ignitionone.com)

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å kartlegge nettsidebruken for å aktivere rabattkupong-programmer basert på visse bruksmønstre.

Leverandør: [Navn og lenke til informasjonskapselleverandør]

 

- - -

 

Informasjonskapsel: AIC_SESSIONID

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes bare i forbindelse med chatte-funksjonen.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: AIC_BAYEUX_BROWSER

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes bare i forbindelse med chatte-funksjonen.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: AVAYA_IC_WEBADMIN_COOKIE

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes bare i forbindelse med chatte-funksjonen.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: aicEscStartURL

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes bare i forbindelse med chatte-funksjonen.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: chat_escalate

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes bare i forbindelse med chatte-funksjonen.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: DW + Tenant Name

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes bare i forbindelse med chatte-funksjonen.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: JSESSIONID

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes bare i forbindelse med chatte-funksjonen.

Leverandør:

Informasjonskapsler på mobilnettsiden

 

Informasjonskapsel: FITSID

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen identifiserer brukeren i anonymisert form. Den inneholder informasjon om brukerens personlige nettsideinnstillinger (språk, søkekriterier, konfigurert modell, osv.) og lagrer visse interaktive sekvenser for å sikre fleksibel navigasjon og navigasjon mellom sider.

Leverandør:

 

- - -

 

Informasjonskapsel: lgin

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvordan mobilnettsiden brukes, og hjelper oss å gradvis utvikle nettsiden i henhold til brukernes interesser.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: lastUrl

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvordan mobilnettsiden brukes, og hjelper oss å gradvis utvikle nettsiden i henhold til brukernes interesser.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: s*

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvordan mobilnettsiden brukes, og hjelper oss å gradvis utvikle nettsiden i henhold til brukernes interesser.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: s_cpc

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvordan mobilnettsiden brukes, og hjelper oss å gradvis utvikle nettsiden i henhold til brukernes interesser.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: s_evar_34

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvordan mobilnettsiden brukes, og hjelper oss å gradvis utvikle nettsiden i henhold til brukernes interesser.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: s_evar_35

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvordan mobilnettsiden brukes, og hjelper oss å gradvis utvikle nettsiden i henhold til brukernes interesser.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: s_fid

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvordan mobilnettsiden brukes, og hjelper oss å gradvis utvikle nettsiden i henhold til brukernes interesser.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: s_getval_2

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvordan mobilnettsiden brukes, og hjelper oss å gradvis utvikle nettsiden i henhold til brukernes interesser.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: s_ria

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvordan mobilnettsiden brukes, og hjelper oss å gradvis utvikle nettsiden i henhold til brukernes interesser.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: s_sq

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvordan mobilnettsiden brukes, og hjelper oss å gradvis utvikle nettsiden i henhold til brukernes interesser.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: s_sv_sid

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvordan mobilnettsiden brukes, og hjelper oss å gradvis utvikle nettsiden i henhold til brukernes interesser.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: s_vi

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvordan mobilnettsiden brukes, og hjelper oss å gradvis utvikle nettsiden i henhold til brukernes interesser.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: s_invisit

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvordan mobilnettsiden brukes, og hjelper oss å gradvis utvikle nettsiden i henhold til brukernes interesser.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: s_nr

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvordan mobilnettsiden brukes, og hjelper oss å gradvis utvikle nettsiden i henhold til brukernes interesser.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: s_vnum

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen lagrer informasjon om hvordan mobilnettsiden brukes, og hjelper oss å gradvis utvikle nettsiden i henhold til brukernes interesser.

Leverandør: [Navn og lenke til informasjonskapselleverandør]

 

- - -

 

Informasjonskapsel: S_cc

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen angir at informasjonskapsler er aktivert i nettleseren.

Leverandør:

 

- - -

 

Informasjonskapsel: Signal (Email: contact@brighttag.com)

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å telle antall besøkende og måle nettsidebruken.

Leverandør: https://www.signal.co/

 

Informasjonskapsel: Adobe Analytics

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å telle antall besøkende og måle nettsidebruken.

Leverandør: https://www.adobe.com/no/analytics/adobe-analytics.html

 

Informasjonskapsel: Pk_id

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å telle antall besøkende og måle nettsidebruken.

Leverandør:

 

Informasjonskapsel: Pk_ses

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å telle antall besøkende og måle nettsidebruken.

Leverandør:

 

- - -

 

Informasjonskapsel: ForeSee (Email: Privacy@ForeSee.com)

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å optimalisere nettsiden gjennom å kartlegge hvordan den brukes.

Leverandør: https://www.foresee.com/

 

- - -

 

Informasjonskapsel: Psyma

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen sørger for at spørreundersøkelser som allerede er gjennomført eller avslått ikke vises igjen.

Leverandør: https://psyma.com/

 

- - -

 

Informasjonskapsel: Fitreferrer / Original referrer

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen inneholder URL-en brukeren benyttet for å komme inn på mobilnettsiden. Denne informasjonskapselen er nødvendig for sporing.

Leverandør:

 

- - -

 

Informasjonskapsel: fitdetection

Opplysninger innhentet gjennom informasjonskapselen:

Formål: Denne informasjonskapselen brukes til å innhente informasjon som er viktig for behandlingen av FIT programvaren som brukes på mobilnettsiden (https://developer.sevenval.com/docs/).

Leverandør: https://developer.sevenval.com/docs

8. Aktivere og deaktivere informasjonskapsler og lignende teknologi

Nettleserens 'hjelpemeny' forteller brukerne:
 

  • hvordan de kan forhindre at nettleseren godtar nye informasjonskapsler;
  • hvordan de kan stille inn nettleseren slik at de blir varslet når de mottar nye informasjonskapsler;
  • hvordan de deaktiverer informasjonskapsler.


Hvis informasjonskapsler deaktiveres, vil mye av innholdet på Opel også deaktiveres, f.eks. vil ikke Finn Forhandler-funksjonen, 'Bygg din Opel' og bruker-relevante tilbud fungere optimalt. For å unngå dette, anbefaler vi at informasjonskapsler er aktivert.

 

Det ligger mye informasjon om informasjonskapsler på nettet hvis du ønsker å vite mer. Se for eksempel: http://www.allaboutcookies.org

9. Interaksjon med sosiale medier

Kundeservice og bistand via sosiale medier

Du kan også kontakte Opel Norge via sosiale medier. Hvis du for eksempel sender oss en melding eller publiserer et innlegg på en av våre sider på sosiale medier, følger vi opp saken via det samme sosiale mediet. For å kunne yte den forespurte bistanden, kan vi be deg gi nærmere informasjon i en direkte- eller privat melding, for eksempel nærmere informasjon om saken, navn, e-post, understellsnummer, telefonnummer, sted (by/land) og/eller bilmerke, bilmodell og årsmodell. Informasjonen du oppgir vil ikke bli brukt til direkte markedsføring; markedsundersøkelser vedrørende service og produktforbedring vil kun bli utført på grunnlag av aggregerte (anonymiserte) opplysninger.

 

Vær oppmerksom på at sensitive opplysninger (slik som rasemessig eller etnisk opprinnelse, politiske oppfatninger, religiøs eller filosofisk overbevisning, eller helse) ikke bør inkluderes i meldingen. Husk at når noe publiseres på sosiale medier, kan hvem som helst lese det.

 

Lenker til sosiale medier / programtillegg for sosiale medier

Vår nettside inneholder lenker til sosiale medier.

 

For å beskytte personopplysningene dine når du besøker nettsiden vår, bruker vi ikke programtillegg for sosiale medier. For å gjøre det enkelt å dele informasjon på sosiale medier er det i stedet HTML-lenker på nettsiden. Ved å bruke lenker unngår man direkte forbindelse med serverne til ulike sosiale medier når en side åpnes fra vår nettside. Når man klikker på en av knappene, åpner det seg et nytt nettleservindu hvor brukeren kan klikke seg inn på den respektive tjenestetilbyderens nettside hvor (etter å ha logget inn) knapper som for eksempel "Liker" eller "Del" kan brukes.

 

For nærmere informasjon om formålet med og omfanget av databehandlingen, om tilbydernes videre bruk av personopplysninger og nettsidene deres, samt dine rettigheter og mulige innstillinger for å beskytte personvernet ditt, se den respektive tjenestetilbyderens personverninformasjon:

 

10. Dine rettigheter

Som registrert har du rett til innsyn i, rett til retting, rett til sletting (rett til å bli glemt), rett til å begrense behandling, rett til portabilitet, rett til å motsette deg behandling av personopplysninger på grunnlag av GDPR artikkel 6 (1) e) eller f) eller når personopplysninger behandles for direkte markedsføringsformål i samsvar med gjeldende lov.

 

Vær oppmerksom på at ovennevnte rettigheter er begrenset ved lov og må kun oppfylles av oss under visse vilkår.

 

Spørsmål eller anmodninger om innsyn i opplysninger som er registrert om deg kan rettes til: personvern(a)bos.no eller eventuelt per post til Bertel O. Steen AS, Personvern, Boks 52, 1471 Lørenskog.

Dersom du mener at vi behandler personopplysninger i strid med lovverket kan du rette en klage til Datatilsynet: post(a)datatilsynet.no.

 

Personopplysningene dine kan når som helst oppdateres av oss som behandlingsansvarlig [eller felles behandlingsansvarlig] (f.eks. endre adressen din) eller oppdateringen kan utføres av deg, så langt våre systemer eller applikasjoner har denne funksjonaliteten 

 

Rett til å trekke tilbake samtykket ditt.

Du har rett til å trekke samtykket ditt tilbake når som helst. For å trekke tilbake ditt samtykke kontakt  personvern(a)bos.no eller eventuelt kontakt oss skriftlig per post på følgende adresse: Bertel O. Steen AS, Personvern, Boks 52, 1471 Lørenskog. Det at samtykket trekkes tilbake påvirker lovligheten av behandlingen basert på samtykket før det ble trukket tilbake.

11. Endringer i personvernerklæringen

Alle fremtidige endringer i personvernerklæringen vil legges ut på nettsiden. Du bør derfor sjekke nettsiden jevnlig for endringer i personvernerklæringen.

12. Kontakt oss

Opel Norge
Bertel O. Steen
Postboks 52
1471 Lørenskog

 

Telefon 67 92 60 00

 

Kontaktinformasjon personvernombud:

 

personvern(a)bos.no

 

eller

 

Bertel O. Steen AS,
Personvern,
Postboks 52,
1471 Lørenskog.