Skip To Content
Oversikt

Det trenger ikke å være farvel

Vi bygger kanskje ikke disse populære og ikoniske bilene lenger, men det trenger ikke å slutte her.

Vi ønsker fortsatt å hjelpe deg med å finne det du leter etter, enten det er en bruktbil, tilbehør og mer.

Crossland

Dette er en allsidig bil med stil.  Crossland er en SUV med flott design som er allsidig i hverdagen. Den særegne Vizor-fronten tar seg svært godt ut, og kupeen er praktisk innredet.

Insignia

Opel Insignia er tysk ingeniørkunst på sitt beste – med en sportslig og stilfull design, og ikke minst banebrytende Intellilux LED® PIXEL frontlys.

Astra

Astra 5-dørs er stilig og dynamisk – med svært god komfort, fantastiske hovedlys og effektive motorer. Finn en brukt Astra 5-dørs, eller oppdag den helt nye Astra Electric 5-dørs .

Grandland X

Grandland X SUV har en atletisk design med skarpe linjer og kraftfulle proporsjoner. Finn en brukt Grandland X SUV, eller oppdag den fantastiske Grandland Hybrid.

Opel Mokka X

Byen eller på landet? Du trenger ikke å velge, fordi denne kompakte SUV-en er ideell for begge deler. Finn en brukt Mokka X, eller oppdag den fantastiske etterfølgermodellen Mokka Electric.

Opel Ampera-e

100% elektrisk

Ampera-e gir deg lang rekkevidde og mye utstyr for pengene. Hvis du ønsker å bytte til elektrisk, kan du finne deg en brukt Ampera-e, eller oppdage våre elektriske modeller Corsa Electric og Mokka Electric.