Oversikt

Nye Mokka

Fra kr 287 900 

GIR DEG DET BESTE FRA TO VERDENER: DESIGN INSPIRERT AV FORTIDEN, TEKNOLOGI UTVIKLET FOR FREMTIDEN. MOKKA-E DESIGNET ER INSPIRERT AV LEGENDARISKE OPEL MANTA. NYKOMMEREN ER I SALG NÅ!

SKILL DEG UT FRA MENGDEN MED MOKKA-E.

OPEL MOKKA-E PRESSEOMTALER.

Her får du en haug av utstyr, blant annet Opels LED Matrix blendingsfrie lys, «Pure Panel» som utgjør totalt 22 tommer med display og komfortseter som kan leveres med massasje.

17.11.20

 
LES HELE ARTIKKELEN HER

Når Opel Mokka kommer i sin andre generasjon, er alt nytt, og ganske annerledes. Vi har sett nærmere på den lille elektriske SUVen.

18.11.20

 
LES HELE ARTIKKELEN HER
Designmessig er Mokka-e første modell ut med Opels nye formspråk – inspirert av sportsbilen fra 70-tallet, Opel Manta.
Det betyr rene, kantete linjer.
17.11.20
 
LES HELE ARTIKKELEN HER

EN HELT NY RETNING. HELT ELEKTRISK.

INGEN REKKEVIDDEANGST.

Neste generasjonens batteriteknologi gir deg en rekkevidde på opptil 322 km i henhold til WLTP1 på bare en enkelt lading.

 

1foreløpig

 
SLIK FÅR DU LENGST MULIG REKKEVIDDE
RASK LADING.

Bilen lades raskt og enkelt hjemme eller på en offentlig stasjon. På bare 30 minutter* kan du få opptil 80 % av rekkevidden. Takket være de fleksible ladealternativene til Mokka-e kan du kjøre helt uten rekkeviddeangst.

 

*Teoretisk verdi, beregnet på grunnlag av 322 km foreløpig WLTP***-rekkevidde. På en DC-ladestasjon (100 kW). Tilsvarer lading av et tomt batteri. Ladetiden kan variere med type ladestasjon og ladestasjonens effekt, utetemperatur og batteritemperatur.

 
LES MER OM LADEMULIGHETER
FORDELER MED ELBIL
Si farvel til skyhøye bensin- og dieselpriser, engangsavgift og moms. Velkommen til reduserte bompenger, minimalt vedlikehold og lave driftskostnader. 

BEST I KLASSEN.

KLAR TIL START
Mokka-e drives forover av et kraftig litiumionbatteri på 50 kWh. 216 celler med høy energitetthet og avansert varmestyring betyr lang levetid og lang rekkevidde. Rekkevidden blir enda lengre med forbedret gjenvinning av bremseenergi.
Straks du tar foten av gasspedalen, gjenvinnes kinetisk energi når bilen bremser. Denne energien bidrar til å øke bilens rekkevidde. I den høyeste innstillingen (B-modus) kan du stort sett kjøre uten å bremse på vanlig måte. Dette reduserer slitasje og tilhørende vedlikeholdskostnader. 
ELEKTRISK YTELSE
Den helelektriske drivlinjen sørger for et umiddelbart dreiemoment på 260 Nm. De lette, permanentmagnetiserte, elektriske synkronmotorene på 136 hk er perfekt balansert for å takle smale bygater og brede veier på en enkel og smidig måte. 
KRAFTFULL OG STILLEGÅENDE
Mokka-e passer godt til en moderne og travel livsstil. I den lydisolerte og romslige kupeen samler du energi mens du kjører. Her har du tid og rom til å høre deg selv tenke eller føle musikken på kroppen. 
TILPASSET KJØRESTILEN DIN
Med kjøremodusene Sport, Eco og Normal kan du tilpasse Mokka-e til din kjørestil. Hver enkelt modus har egne innstillinger for blant annet giringstider, pedalbruk, servostyring og kjølefunksjoner. Sport-modus øker kjøredynamikken, i Eco-modus kjører du mer effektivt, og Normal-modus utgjør en kombinasjon av de to. 
OVERVÅKING AV BILDATA
Mokka-e har avanserte sensorer og bildataovervåkingssystemer som gir deg en intuitiv oversikt over kjøreforhold og energiforbruk. 

OPELS TJENESTER FOR ELBILER.

Alt fra ladeløsninger til mobilitetstjenester – Opels tjenester for elbiler legger til rette for enkel og trygg kjøring i elbil.

TRYGG HVERDAG.

Som eier av en Opel elbil eller hybridbil kan du føle deg trygg med vårt ettermarkedskonsept som omfatter ti punkter. Her inngår blant annet veihjelp døgnet rundt, gratis programvareoppdateringer i hele bilens levetid, batterigaranti på 8 år / 160 000 km samt svar på alle spørsmål du måtte ha.

Et omfattende tipunkts servicekonsept sørger for at du som bileier får den hjelpen du trenger.

1. BATTERIGARANTI PÅ 8 ÅR ELLER 160 000 KM

 

2. UTVIDET OPEL VEIHJELP FOR ALLE VÅRE LADBARE MODELLER: INKLUDERT I 8 ÅR / 160.000M KM.

Vi står til tjeneste døgnet rundt. 

 

3. E-EXPERT CENTERELBIL-EKSPERTISE

Våre eksperter tar seg av bilen din og svarer på alle spørsmål.

 

4. OPEL FLEXCARE (informasjonsside for FlexCare vedlikeholdsprogram kommer snart)

Alle vedlikeholdsarbeider, deler og tjenester er inkludert.

 

5. SERTIFISERT LADELØSNING

Et komplett utvalg av veggladere, installert av fagfolk.

 

6. ALTERNATIV TRANSPORT

Ulike mobilitetsløsninger sørger for at du kommer frem dit du skal.

 

7. PROGRAMVAREOPPDATERINGER I HELE BILENS LEVETID

Få alltid mest mulig ut av kjøreturen.

 

8. BILEN LADES TIL 80 %

I forbindelse med alle serviceinspeksjoner.

 

9. PRISINFORMASJON OG BESTILLING PÅ NETTET*

Bestill timeavtale og beregn hva arbeidene vil koste.

 

10. REN BIL ETTER HVERT BESØK*

 

* Hvis tilgjengelig