SKIP TO CONTENT
Oversikt

OPEL MOKKA-E. VINNER AV GOLDEN STEERING WHEEL 2021. 

HELT ELEKTRISK.

* Opel Mokka-e ble kåret til vinner av Golden Steering Wheel 2021 i kategorien "Beste bil under 25.000 Euro i Tyskland". Kilde: AUTO BILD ( # 45/2021) & BILD am SONNTAG ( # 46/2021). Energiforbruk (blandet kjøring) 17,8–17,4 kWh/100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) 324 km opptil 338 km (avhengig av utstyr).

Mokka-e

Fra kr 322 900

ELBILEN OPEL MOKKA ER EN SPENSTIG OG ORIGINAL KOMBINASJON AV DESIGN OG TEKNOLOGI.

STIKK UT AV MENGDEN MED MOKKA-E.

OPEL MOKKA-E PRESSEOMTALER.

Med Mokka-e er Opel mer oppkvikkende enn på lenge. Beskyldingene om mann med hatt-bil har vært mange når det gjelder Opel. Selv svært hvasse biler fra OPC har ikke kunnet bøte på det.

05.03.2021

 
LES HELE ARTIKKELEN HER

Nye Mokka er ikke bare elektrisk, den er første bil ut i en ny generasjon fra Opel. Opel har de siste årene hatt tre SUVer, eller kanskje crossovere er mer riktig å si, i programmet.

 

05.03.2021

 
LES HELE ARTIKKELEN HER

Første helt nye modell under det nye eierskapet, er andre generasjon av crossoveren Mokka – som i Norge kun blir tilgjengelig som elbil.

 

05.03.2021
 
LES HELE ARTIKKELEN HER

VG tester fortløpende nye elbiler. Her kan du lese tester av Opel Mokka-e.

05.03.2021

 

 

 
LES HELE ARTIKKELEN HER

En lang rekke biler er på vei til Norge, for tiden. En av dem er Opel Mokka e, og ja, bokstaven e står for elektrisk. Helt elektrisk. Bilen kommer først til landet litt senere, men vi har tjuvstartet.

 

05.03.2021

 
LES HELE ARTIKKELEN HER

Den første ekte, nye Opel. Den nye Mokka er derimot et annet vesen. Dette er den første bilen som Opel faktisk har hatt tid til å gjøre til et blikk inn i fremtiden, om hva selskapet ønsker å være.

 

09.03.2021
 
LES HELE ARTIKKELEN HER

EN HELT NY RETNING. HELT ELEKTRISK.

INGEN REKKEVIDDEANGST.
Neste generasjons batteriteknologi gir opptil 338 km1 rekkevidde på én lading.  
 
1 Energiforbruk Mokka-e (blandet kjøring) 17,8–17,4 kWh/100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) 324 km opptil 338 km (avhengig av utstyr). De oppgitte verdiene for rekkevidde og strømforbruk er foreløpige og samsvarer med WLTP-testprosedyren, basert på nye biler som er typegodkjent fra 1. september 2018. Typegodkjenning og samsvarssertifikat foreligger ennå ikke. De foreløpige verdiene kan avvike fra de endelige typegodkjenningsverdiene. Verdiene kan variere avhengig av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som hastighet, kupétemperatur, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger spesielt av billaderens effekt, ladekabelen, type ladestasjon og effekten til ladestasjonen som brukes. Ta kontakt med forhandleren for mer informasjon. Se BIL for mer informasjon.
 
SLIK FÅR DU LENGST MULIG REKKEVIDDE
RASK LADING.
Bilen lades raskt og enkelt hjemme eller på en offentlig stasjon. På bare 30 minutter* kan du få opptil 80 % av rekkevidden. Takket være de fleksible ladealternativene til Mokka-e kan du kjøre helt uten rekkeviddeangst. 
 
*Teoretisk verdi, beregnet på grunnlag av opptil 338 km foreløpig WLTP***-rekkevidde. På en DC-ladestasjon (100 kW). Tilsvarer lading av et tomt batteri. Ladetiden kan variere med type ladestasjon og ladestasjonens effekt, utetemperatur og batteritemperatur.
 
LES MER OM LADEMULIGHETER
FORDELER MED ELBIL
Si farvel til drivstoffpriser og full takst på vei- og bilavgifter. En elbil krever minimalt vedlikehold og har lave driftskostnader. I tillegg kan du dra nytte av statlige insentivordninger og økonomisk støtte til hjemmelader.
 

BEREGN REKKEVIDDEN TIL DIN MOKKA-e.

MODELLER.

EDITION

En bil litt utenom det vanlige.

 • 16-tommers lettmetallfelger
 • Radio med 7-tommers fargeberøringsskjerm, DAB+, USB, 7-tommers førerinfo-skjerm, Opel Connect-tjenester
 • LED-frontlykter
 • Elektronisk klimaanlegg, én-sone
 • Filholderassistent
 • Kollisjonsvarsling foran
 • Kjøremodus
 • Oppvarmet sportsratt i skinn med flat bunn, multifunksjon

ELEGANCE

Skiller seg ut i mengden.

 • 17-tommers lettmetallfelger, høyglanset sort, tofarget
 • Multimedia radio inkl. Apple CarPlay og Android Auto, Opel Connect-tjenester
 • Ryggekamerapakke
 • 7-tommers radio
 • LED-tåkelys
 • Oppgradert midtkonsoll

GS

Med personlig preg.

 • 18-tommers lettmetallfelger, 5-eiket, Tri-Colour (røde elementer)
 • Multimedia radio inkl. Apple CarPlay og Android Auto, Opel Connect-tjenester
 • Sortlakkert tak
 • Tonede bakvinduer
 • Sort taktrekk

ULTIMATE

Innovativ, helelektrisk og utslippsfri.

 • 18-tommers lettmetallfelger, høyglanset sort, tofarget 
 • 10-tommers Multimedia Navi Pro med Pure Panel 12'' førerinfo-skjerm i farger, Opel Connect-tjenester
 • Intelli-Lux LED® Matrix-frontlykter
 • Alcantara-seter
 • Avansert parkeringsassistent med automatisk styring

BEST I KLASSEN.

KLAR TIL START

Mokka-e drives av et kraftig litiumionbatteri på 50 kWh. 216 celler med høy energitetthet og avansert varmestyring betyr lang levetid og lang rekkevidde. Rekkevidden blir enda lengre med forbedret gjenvinning av bremseenergi.

Straks du tar foten av gasspedalen, gjenvinnes kinetisk energi når bilen bremser. Denne energien bidrar til å øke bilens rekkevidde. I den høyeste innstillingen (B-modus) kan du stort sett kjøre uten å bremse på vanlig måte. Dette reduserer slitasje og tilhørende vedlikeholdskostnader.

 
ELEKTRISK YTELSE
Den helelektriske drivlinjen sørger for et umiddelbart dreiemoment på 260 Nm, som gir Mokka-e en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på bare 9,2 sekunder. Topphastigheten er 150 km/t. De lette, permanentmagnetiserte, elektriske synkronmotorene på 136 hk er perfekt balansert for å takle smale bygater og brede veier på en enkel og smidig måte. 
KRAFTFULL OG STILLEGÅENDE
Mokka-e passer godt til en moderne og travel livsstil. I den lydisolerte og romslige kupeen samler du energi mens du kjører. Her har du tid og rom til å høre deg selv tenke eller føle musikken på kroppen. 
TILPASSET KJØRESTILEN DIN
Med kjøremodusene Sport, Eco og Normal kan du tilpasse Mokka-e til din kjørestil. Hver enkelt modus har egne innstillinger for blant annet giringstider, pedalbruk, servostyring og kjølefunksjoner. Sport-modus øker kjøredynamikken, i Eco-modus kjører du mer effektivt, og Normal-modus utgjør en kombinasjon av de to.
 
OVERVÅKING AV BILDATA
Mokka-e har avanserte sensorer og bildataovervåkingssystemer som gir deg en intuitiv oversikt over kjøreforhold og energiforbruk. 

OPELS TJENESTER FOR ELBILER.

Alt fra ladeløsninger til mobilitetstjenester – Opels tjenester for elbiler legger til rette for enkel og trygg kjøring i elbil.

VIL DU SE ENDA MER?

FORPLIKTET TIL DEG.

Nyt trygghet som eier av el- eller hybridbil fra Opel med våre seks forpliktelser-pakker. Fra 24/7 veihjelp og gratis programvareoppdateringer for levetid til vår 8-årige/160 000 km batterigaranti og vennlige eksperter som svarer deg på spørsmålene dine.