Skip To Content
Nye Opel Grandland Electric
Nye Opel Grandland Electric
Kommer snart!
Designet for din familie 

Nye Opel Grandland Electric er en familiebil av ekte tysk kvalitet. Dette er en stor bil som hører hjemme i kategorien SUV. Den kommer med et spennende design, toppmoderne teknologi og er 100% elektrisk.

 

Den er designet og bygget i Tyskland, og hver eneste detalj er presisert for å imponere. Fra den dynamiske formen til dens tøffe Opel-Vizor front med klasseledende IntelliLux® Pixel HD-lys, vil nye Opel Grandland Electric fange din oppmerksomhet.

 

Vi holder deg oppdatert - meld din interesse!

En milepæl for Opel
  • Elektrisk frihet: Nye Grandland Electric vil få en rekkevidde på opptil 700 km (WLTP).

  • Større enn forgjengeren: Familiebilen blir 4,65 meter lang. Den er 17,3 cm lenger, 1,9 cm høyere og 6,4 cm bredere enn den tidligere generasjonen.

  • Fleksible oppbevaringsmuligheter: Med over 35 liter oppbevaringsrom i interiøret,  er det rom til alt familien trenger. Dette er inkludert en opplyst Pixel Box av gjennomsiktig glass for smarttelefonen - en helt ny innovasjon fra Opel.

  • Opplyst 3D-Vizor med Blitz-logo: Nye Intelli-Lux Pixel HD sørger for over 50,000 individuelle LED-elementer for klasseledende lys. Perfekt for norske, mørke vintere.
Grand By Design
Veiens blikkfang
Plass til alle
Romslig og komfortabel for lange kjøreturer