Skip To Content
Oversikt

Zafira-e Life

Fra kr 578 975

En elektrisk hverdagshelt! Elektriske Zafira-e Life har 330 kilometer rekkevidde, 100 kW hurtiglading og opptil 9 seter. Uansett livsstil, har elektriske Zafira-e Life plass. Nå hos din Opel-forhandler

Elbilen for deg som elsker friluftsliv

Ut-e Life

Oppdag et elektriske ut-e liv med Zafira-e Life. Denne flerbruksbilen tillater deg å kombinere både famili-e liv med et ut-e liv. Den har god plass til både passasjerer, bagasje, surfebrett og kite-utstyr. Det er også mulighet for å kjøpe en spesialtilpasset campingmodul til bilen. Ta kontakt med din Opel-forhandler for interesse. God tur!

Elbilen som løser enhver logistikkfloke

Zafira-e Life er en ordentlig hverdagshelt, som løser enhver logistikkfloke. Med plass til opptil 8 passasjerer, 1500 liter basjeromsplass og mulighet for tilhengerfeste får du med deg det du måtte trenge. I tillegg kan du få den godt utstyrt med alt fra doble skyvedører, ryggekamera, skinninteriør, panorama glasstak og head-up-display. En ny, elektrisk favoritt for storfamilien? Ta den med ut på prøvetur.
Høydepunkter

Kostnadseffektiv flerbruksbil

Flerbruksbil med nullutslipp

Zafira-e Life er en førsteklasses flerbruksbil med kostnadseffektiv helelektrisk drift. Den byr på utslippsfri kjøring og fleksible og praktiske funksjoner i særklasse. Zafira-e Life kombinerer høy komfort og gunstige driftskostnader og leveres i to ulike lengder og to batteristørrelser for rekkevidde opptil 330 km.1

 

Et komplett utvalg avanserte førerassistansesystemer sørger for sikkerheten. Her finner du blant annet aktiv filholderassistent, tretthetsvarsling, head-up-display2 og 180-graders ryggekamera2 og Xenon-hovedlykter.2

 

 

1Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhånds-temperering.

2Standard eller ekstrautstyr, avhengende av versjon.

Kompromissløs fleksibilitet

Skreddersydd til dine behov

Helelektriske Zafira-e Life byr på fleksible løsninger, og med to ulike lengder fra  4,95 meter til romslige 5,30 meter kan du velge nøyaktig den størrelsen som passer dine behov.

 

Med plass til opptil ni seter kan Zafira-e Life raskt tilpasses virksomhetens behov og hver enkelt jobb. Andre og tredje seterad kan skyves1 for- eller bakover for å få ekstra beinplass.

 

1Avhengende av versjon.

Informasjonsoversikt

Alltid beredt
Instrumentpanelet i Zafira-e Life gir en ryddig, intuitiv og oppdatert grafisk oversikt over strømforbruk, rekkevidde og lading, slik at du enkelt kan planlegge alle dagens kjøreturer.

Godt egnet for motorveien

Det lille ekstra

Med mulighet til å velge batteri med rekkevidde på opptil 230 eller 330 kilometer gir utslippsfrie Zafira-e Life deg fleksibiliteten du trenger – om du bare skal noen få kvartaler eller skal ut på langtur.

 

Førerplassen er designet med fokus på komfort og har forbedret førerinformasjonsdisplay, massasjefunksjon i setet1 og førsteklasses ergonomi. Førerne vil sette pris på smidigheten, dynamikken og elektromotorens umiddelbare dreiemoment – og selvfølgelig den behagelige og trygge kjøreopplevelsen som kjennetegner Opel.

 

1 Gjelder Elegance.

Komfort

Luksus på hjul i elektrisk utgave

Passasjerene vil raskt finne seg til rette i den romslige kupeen til Zafira-e Life, der de kan jobbe eller slappe av i førsteklasses komfort. Den fleksible seteløsningen med plass til opptil ni personer pluss bagasje dekker alle behov. Zafira-e Life er utstyrt Multimedia Navi1 med 7-tommers skjerm, infotainment, tilkoblingsmuligheter og navigasjonstjenester i sanntid2.  Med Apple CarPlay™1, 2 får fører og passasjerer enkelt tilgang til musikk og annet innhold de har på smarttelefonen.

 

1 Standard eller ekstrautstyr avhengende av versjon.
2 Kompatibilitet og tilgjengelige funksjoner kan variere avhengig av enhet og operativsystemversjon. Apple CarPlay™ er et registrert varemerke for Apple Inc. i USA og andre land. Android Auto™ er et varemerke for Google Inc.

Beregn rekkevidden til Zafira-e Life

Modellen som er nevnt samsvarer med WLTP-testprosedyren, på grunnlag av hvilken nye kjøretøy er typegodkjent fra 1. september 2018. De kan variere avhengig av faktiske bruksbetingelser og av forskjellige faktorer som: hastighet, temperatur i bilen, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger spesielt av strømmen til laderen ombord på kjøretøyet, ladekabelen og typen og kraften til ladestasjonen som brukes. Disse verdiene formidles for rent veiledende formål og har derfor ingen generell verdi. Kontakt forhandleren din for mer informasjon.

Modeller

Business

 • 9 seter
 • Hurtiglading DC inntil 100 kW
 • Normalladeinntak / OnBoard-lader (1-fas) AC 7,4 kW
 • Multimedia 7" Touchscreen med DAB+ Radio, Bluetooth, Speiling av telefon via USB
 • E-REMOTE appstyring av klima og lading (forvarming/kjøling)
 • Manuell aircondition
 • Cruisecontrol med hastighetsbegrenser
 • Parkeringssensor bak
 • Førerassistentpakke
 • Sikkerhetspakke

Innovation

I tillegg til Business

 • 3-eikers skinnratt med multifunksjon
 • Elektronisk klimaanlegg (2-soners)
 • Klimaanlegg i tak (seterad 2 & 3)
 • Bi-Xenon (hovedlys)
 • Parkeringssensor bak
 • 180° Ryggekamera
 • Keyless nøkkelløs åpning og start
 • 17'' stålfelger med heldekkende kapsel

Elegance

I tillegg til Innovation

 • 8 seter i skinn (seterad 2 & 3 skyvbare)
 • Førersete og passasjersete foran med massasjefunksjon
 • Panorama glasstak
 • Deluxe HiFi Pack høyttalare
 • Navigasjon 5.0 IntelliLink
 • 230V strømuttak (seterad 2)
 • Elektriske skyvedører med handsfree-funksjon
 • 17" Aluminiumsfelger 'BiColor Diamont cut

Best i klassen

Perfekt integrert batteri
Den helelektriske og utslippsfri drivlinjen i Zafira-e Life får strøm fra et kraftig litiumionbatteri som gir en rekkevidde på opptil 230 eller 330 km. Celler med høy energitetthet, avansert varmestyring og balansert integrering i chassiset gir lang driftstid og pålitelig rekkevidde, mens det lave tyngdepunktet gir stabile, balanserte kjøreegenskaper.      
Stillegående
Den helelektriske og stillegående drivlinjen i Zafira-e Life sørger for at passasjerene får en stille, avslappende og svært behagelig kjøretur.  Det gjør at bilen også er perfekt til henting og levering i boligområder. 
Gjenvinning av bremseenergi
Zafira-e Life gir en smidig kjøreopplevelse som i tillegg er energi- og kostnadseffektiv. Straks du tar foten av gasspedalen, gjenvinnes kinetisk energi når bilen bremser. Denne energien bidrar til å øke bilens rekkevidde. I den høyeste innstillingen (B-modus) kan du stort sett kjøre korte kjøreturer uten å bremse på vanlig måte. Dette reduserer slitasje og tilhørende vedlikeholdskostnader. 
Rask og enkel lading
Zafira-e Life har rask lading slik at du alltid er klar. Batteriet med 50 kWh og 75 kWh har høy energitetthet og lades til 80% på henholdsvis 32 minutter og 48 minutter med en offentlig lader på 100 kW. Med integrert lading og hjemmelading er Zafira-e Life et umerket valg for alle som vi ha en komfortabel, miljøvennlig, fleksibel og kostnadseffektiv minibuss uten rekkeviddeangst. 
Overvåking av bildata
Zafira-e Life er utstyrt med avanserte sensorer og systemer som overvåker ulike bildata og gir detaljert informasjon om rekkevidde, kjøreforhold og energikostnader, slik at du alltid har full oversikt og kan kjøre mest mulig effektivt. 
Elbil lønner seg
Glem alt om skyhøye drivstoffpriser, nullutslippssoner og økte bilavgifter. I bymiljøer er elektrisk transport fremtiden for virksomheter som vil være kostnadseffektive. Den elektriske drivlinjen gir Zafira-e Life en svært konkurransedyktig livsløpskostnad. 

Opels tjenester for elbiler

Med Opels tjenester for elbiler blir det enkelt å kjøre elbil.

Vil du se mer?