Høydepunkter
Kostnadseffektiv flerbruksbil

Flerbruksbil med nullutslipp.

Zafira Electric er en førsteklasses flerbruksbil med kostnadseffektiv helelektrisk drift. Den byr på utslippsfri kjøring og fleksible og praktiske funksjoner i særklasse. Zafira Electric kombinerer høy komfort og gunstige driftskostnader og leveres i to ulike lengder og rekkevidde opptil 350 km.1

 

Et komplett utvalg avanserte førerassistansesystemer sørger for sikkerheten.

1Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhånds-temperering.

 
Kompromissløs fleksibilitet

Skreddersydd til dine behov.

Helelektriske Zafira Electric byr på fleksible løsninger, og med to ulike lengder fra  4,95 meter til romslige 5,30 meter kan du velge nøyaktig den størrelsen som passer dine behov.

 

Med plass til opptil ni seter kan Zafira Electric raskt tilpasses virksomhetens behov og hver enkelt jobb. Andre og tredje seterad kan skyves1 for- eller bakover for å få ekstra beinplass.

 

1Avhengende av versjon.

 
Godt egnet for motorveien

Det lille ekstra.

Med mulighet til å velge batteri med rekkevidde på opptil 350 kilometer gir utslippsfrie Zafira Electric deg fleksibiliteten du trenger – om du bare skal noen få kvartaler eller skal ut på langtur.

 
Komfort

Luksus på hjul i elektrisk utgave.

Passasjerene vil raskt finne seg til rette i den romslige kupeen til Zafira Electric, der de kan jobbe eller slappe av i førsteklasses komfort. Den fleksible seteløsningen med plass til opptil ni personer pluss bagasje dekker alle behov. Med Apple CarPlay™1, 2 får fører og passasjerer enkelt tilgang til musikk og annet innhold de har på smarttelefonen.

 

1 Standard eller ekstrautstyr avhengende av versjon.
2 Kompatibilitet og tilgjengelige funksjoner kan variere avhengig av enhet og operativsystemversjon. Apple CarPlay™ er et registrert varemerke for Apple Inc. i USA og andre land. Android Auto™ er et varemerke for Google Inc.