Campingtur

MED BAGASJEROMMET FYLT AV EVENTYRSLYST

Nye Opel Zafira-e Life fra kr 429 900

Ingen planer, men mange opplevelser. Slik gikk det da friluftsentusiast Rolf Petter Hancke og datteren testet Opel Zafira-e Life med campingmodul for første gang.

DETTE FÅR DU MED ZAFIRA-E LIFE:

  • Bagasjerom på 1500 - 3000 liter 
  • Opptil 9 seter 
  • Opptil 330 km rekkevidde 
  • Opptil 1 tonn hengervekt 
  • 100 kW hurtiglading (0-80% på 32 min)
 

Nye Opel Zafira-e Life fra kr 429.900, -

  • Merk: Campingmodul kan man kjøpe som tilbehør. Ta kontakt med din lokale forhandler dersom du ønsker mer info.
 
BE OM TILBUD

Hvor skal du dra? Hvor skal du bo? Hva skal du ha med? Terskelen for å dra på tur kan være høy for mange på grunn av all planleggingen. Men da Rolf Petter og datteren dro på tur med Opel Zafira-e Life med campingmodul hadde de en plan: ikke å planlegge. 

 

– Målet vårt var en lavterskel tur, og det fikk vi til med denne bilen som krever så utrolig lite, sier Rolf Petter Hancke. I naturen er han i sitt rette element. Friluftsentusiast og skikite-instruktør. Denne helga skal turen være enkel. Rolf Petter sjekker kun værmeldingen, før slålomskiene havner i bagasjerommet og han og datteren setter kursen fra Oslo mot Kongsberg. 

 

–  Etter en dag i bakken bestemmer vi oss for å dra til Sørkedalen for å overnatte, sier han. Turen går videre uten ladestopp. De trenger heller ikke å tenke på sted for overnatting. Bagasjerommet til Opel Zafira-e Life kan romme opp til 3000 l. Her kan man installere en campingmodul, som på kort kan forvandle bagasjerommet til et fullverdig sted for overnatting – med dobbelseng, kjøkken, oppvaskkum og dusj. 

 

Når man legger deg til å sove, er man tett på naturen. 

 

– Om kvelden titter du på stjernehimmelen gjennom panoramataket. Om morgenen fylles bilen med morgensol. Selv om du deler et bagasjerom, er det ikke trangt om plassen, sier Rolf Petter. 

 

Ingenting smaker bedre på friluftstur enn en frokost. Etter en god natts søvn står kaffe, stekt egg og bacon på menyen i Sørkedalen. 

 

– Å sitte og kokkelere en skikkelig frokost langt inne i skogen, mens jeg prater med datteren min som ligger og slumrer – det er som å ha med seg hjemmekoselig på tur. Det er et minne jeg har for livet, sier Rolf Petter. 

 

Nå planlegger de nye turer for nye minner. 

 

– Jeg drømmer allerede om å ta med bilen til sjøen om sommeren. Tenk å våkne til utsikten av havet.