Høydepunkter
Mange varianter og størrelser 

Nye Movano er en allsidig og pålitelig arbeidsbil som egner seg for de fleste bruksområder. Den fås i fire lengder og tre høyder1 og leveres i flere varianter, blant annet som varebil, personbil, chassis med enkelt eller dobbelt førerhus, chassis med lavt gulv og ombygde versjoner av tippbil, planbil og campingbil.  

 

1 Varebiler: 3 lengder / 3 høyder, chassis med enkelt førerhus: 4 lengder 

 
Romslig og praktisk førerhus
Det nye førerhuset i nye Movano har mange praktiske løsninger som gjør arbeidsdagen enklere. Det fungerer også som mobilt kontor med nettbaserte Opel Connect-tjenester. Opel Movano er utstyrt med mange førerassistentsystemer, blant annet automatisk nødbrems, blindsonevarsler, digitalt innvendig speil, adaptiv cruise control og filskiftevarsler. 
Stor arbeidskapasitet
Nye Opel Movano har praktiske løsninger for moderne bedrifter. Den har nyttelast på opptil 2 tonn for varebilutgaven, tillatt totalvekt på opptil 4,2 tonn og lastevolum på opptil 17 m3. Likevel er den stabil og har utmerkede kjøreegenskaper. Du kjører trygt selv med tung last, og du kan tilpasse lasteplassen etter behov. 
Effektiv drivlinje
Nye Movano fås med kraftige, drivstofføkonomiske motorer og er like godt egnet for bykjøring som for motorveien. Den byr på smidige kjøreegenskaper og suveren kjøredynamikk og er utstyrt med smarte førerassistentsystemer som øker sikkerheten.