Høydepunkter
Allsidig
Den nye Opel Movano-modellserien. Den nye Opel Movano er konstruert for hardt arbeid og egner seg for de fleste bruksområder. Opel Movano fås i tre lengder og to høyder og kan leveres i flere varianter, blant annet som planbil, skapbil og flere andre muligheter for ombygging. 
Romslig og praktisk førerhus
Førerhuset i den nye Opel Movano. Det nye førerhuset i Movano er fullt av smarte løsninger som letter arbeidshverdagen. Det kan brukes som mobilt kontor og har god plass for føreren og to passasjer foran. Opel Movano er utstyrt med mange førerassistentsystemer, med mulighet for enda flere tilvalg som Kollisjonsvarsler, Aktiv nødbrems, Filskiftevarsler, Blindsonevarsler, Trailer Merge Assist og Rear Traffic Alert. 
Få jobben gjort
Egenskapene til den nye Opel Movano. Den nye Opel Movano har praktiske løsninger for moderne bedrifter. Den nye Movano har enestående stabilitet og utmerkede kjøreegenskaper selv med nyttelast over 1,4 tonn, tillatt totalvekt på opptil 3,5 tonn og lastevolum på opptil 17 m3. Du kjører trygt selv med tung last, og du kan tilpasse lasteplassen etter behov.
 
Høye ytelser
Motorer til den nye Opel Movano. Opel Movano kan leveres med en enestående effektiv og pålitelig 2,2-liters dieselmotor. Denne turbomotoren med lav friksjon oppfyller alle kravene i  Euro 6d-standarden og er konstruert for å senke driftskostnadene og levere utmerket dreiemoment, samtidig som drivstofforbruket og CO2-utslippet er lavt.