Avanserte tilkoblede tjenester
Navigasjon
Navigasjonssystemet viser trafikkoppdateringer og parkeringsinformasjon i sanntid, inkludert informasjon om offentlige veier, søk etter interessepunkter og informasjon om været1. Systemet kan betjenes med talekommandoer etter at du har sagt aktiveringsordet «Hei, Opel!». Du kan sende reisemålet til bilen med myOpel-appen på smarttelefonen. Du kan velge om du vil se veivisningen på førerinfodisplayet eller infotainmentskjermen. 

1   Du får tilgang til Connected Navigation Pack Plus i en gratis prøveperiode. Deretter må du betale for tjenesten. Hvilke nettbaserte tjenester som er tilgjengelige, varierer avhengig av land og modell. Bruk av Connected Navigation Pack Plus krever aktivering via OpelConnect Store eller myOpel-appen.

2 Ekstrautstyr

Trådløs lading
Innovative funksjoner sørger for enda mer komfort i Opel Astra Sports Tourer Electric. Du kan lade enhetene dine med den integrerte trådløse laderen1,2 og de to USB-C-portene. En innebygd sikkerhetsfunksjon registrerer raske bevegelser når du kjører på ujevnt underlag. Dette skal hindre at batteriet i enhetene skades på grunn av overbelastning.  
1 Avhengig av hvilket utstyr som tilbys. Bare egnet for PMA- eller Qi-kompatibelt utstyr. Kontakt Opel-forhandleren din hvis du vil vite om enheten din er kompatibel.
2Ekstrautstyr
Multimediesystem
Det nye heldigitale Pure Panel® med 10-tommers instrumentpanel og 10-tommers berøringsskjerm kan kobles trådløst til smarttelefonen din via Apple CarPlay™1 eller Android Auto™1,2. Det intuitive brukergrensesnittet kan tilpasses med personlige profiler og førergjenkjenning. Multimediesystemet har funksjoner som AM/FM/DAB+-radio og Bluetooth®-lydstrømming3 for en enestående musikkopplevelse.  

1 Apple CarPlay™ er et registrert varemerke for Apple Inc. i USA og andre land, og Android Auto™ er et registrert varemerke for Google Inc.

2 Kompatibilitet og tilgjengelige funksjoner kan variere avhengig av enhet og operativsystemversjon. Gå til www.apple.com, www.android.com eller kontakt en lokal Opel-forhandler hvis du vil vite om enheten din er kompatibel.

3 Bluetooth® er et registrert varemerke for Bluetooth SIG inc.

Opel Connect-tjenester

Innovative tjenester basert på smart teknologi1 som gir deg nettilgang i bilen og gjør kjøreturen tryggere og mer behagelig.

Trygghet: Nødanropstjenesten, veihjelpstjenesten2 og tjenesten Bilstatus og -informasjon, som gir deg informasjon om kilometerstand, drivstoffnivå og varsler deg når det er tid for service, gjør at du alltid kan føle deg trygg.

Komfort: Med tjenesten e-Remote Control3 kan du sjekke batterinivået, programmere lading og varme opp eller kjøle ned kupeen før du kjører, ved hjelp av myOpel-appen.

Kjør smart: Få en behagelig kjøretur med Connected Navigation Pack Plus4 og tjenesten Rute- og kjøreinformasjon.

 

1 Tilgang til tjenestene og omfanget av tjenestene avhenger av land og modell. Tjenestene kan kreve abonnement/betaling og forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnett.

2 For å kunne bruke nødanrop og veihjelp må du godta vilkårene og samtykke til at bilens posisjon kan brukes. Tjenestene forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnett. Veihjelpen (Opel Mobile Service) er gratis i ett år etter førstegangsregistrering, deretter må du betale for denne tjenesten. Se informasjon om Opel Connect på www.opel.de/connect, og om Opel Mobile Service på www.opel.de/mobilservice. Generelle vilkår gjelder.

3 For Astra Sports Tourer Electric og Astra Electric

4 Connected Navigation Pack Plus er inkludert i en gratis prøveperiode og fås deretter mot betaling.