Førsteklasses komfort
Oppvarmingsfunksjoner
ThermaTec® frontruteoppvarming1 fjerner raskt og effektivt is og dugg på frontruten. Med setevarme foran1 pluss oppvarmet ratt2 blir det behagelig å sette seg i bilen og kjøre på kalde morgener.  
1, 2 Ekstrautstyr
AGR-seter
Nye Opel Astra Sports Tourer Electric har ergonomiske Active-seter foran som er godkjent av den tyske ryggforeningen AGR1. Med ti justeringsmuligheter, deriblant regulerbare hodestøtter, elektronisk regulert korsryggstøtte og uttrekkbar lårstøtte for fører er disse setene svært komfortable. De bidrar også til en god sittestilling.  
1 Godkjenningen er et kvalitetsstempel som tildeles av et uavhengig testpanel sammensatt av medisinske spesialister innenfor forskjellige disipliner.
Bagasjerom

Det flate bagasjeromsgulvet og bakseteryggen med Easy Fold-funksjon som kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40, gir ekstra fleksibilitet. Den praktiske sensorstyrte bakluken1 åpnes og lukkes enkelt med en fotbevegelse under støtfangeren bak.
 

1 Leveres som ekstrautstyr (alle land unntatt Storbritannia)  

 

 
Intelli-Air
Intelli-Air er et nytt og svært effektivt system som holder deg informert om luftkvaliteten i og utenfor bilen. Det bidrar til å holde luften i kupeen frisk og ren. 
Panoramasoltak
Panoramasoltaket1 slipper mye naturlig lys inn i den romslige kupeen til Opel Astra Sports Tourer Electric. Hvis du setter taket i luftestilling eller åpner det helt, får du også masse frisk luft i bilen. 
1 Ekstrautstyr