Skip To Content
Oversikt
Nye Astra Electric

 

Prisen er den samme på 5-dørs og stasjonsvognen, Sports Tourer. Pris er inkl. frakt/levering Halden med forbehold om feil og endringer.

 

På vei mot fremtiden

Nye Opel Astra Electric har et markant design og avansert teknologi.

Den er nå også 100% elektrisk. 

Opel Astra Electric kommer også som en allsidig stasjonsvogn, Astra Sports Tourer Electric.


opptil  418 km*
elektrisk rekkevidde
26 min
hurtiglading (DC): 20–80 %
156 hk
systemeffekt

Rent fremskritt

 

Form følger funksjon, og nye Opel Astra Electric representerer selve essensen av fremtidsrettet tysk ingeniørkunst med markant design, avansert kjøreteknologi og en helelektrisk utslippsfri drivlinje.

Spesifikasjoner

 

 

 

⚙  Rekkevidde

Opptil 418 km (WLTP)

 

⚙  Lading opptil 80%

26 minutter med hurtiglading

 

  Bagasjeromsvolum

Fra 352 - 1268 liter

 

 

 

 

 

 

⚙  ISOFIX

2 stk på ytre bakseter

 

  Takstativ

Ja, opptil 80 kg taklast

 

  Effekt

156 hk

 

 

 

 

 

 

 

  Siste generasjon infotainmentsystem

Ja

 

  Adaptiv cruise control

Ja

 

⚙  Oppvarmet sportsratt

Ja

 

 


Velg din favorittfarge


Interiør

Kupéen er romslig og tilbyr førsteklasses komfort. Det oversiktlige og ryddige Pure Panel gir deg muligheten til å holde øynene på veien. Nyt komforten med ergonomisk AGR-sete, oppvarmet sportsratt og siste generasjons infotainmentsystem.

Astra Electric Presseomtaler
«Enklere blir det ikke å hoppe over til elbil»

Du kan gjerne kalle Astra en moderne e-Golf. Altså en litt bedre versjon av modellen som gjorde overgangen til elbil så ukomplisert for mange av oss.

 

21.06.2023

 
Les hele artikkelen her
«Prøvekjøring: Opel Astra Electric»

Bortsett fra at den ser unormalt bra ut, er egentlig Opel Astra mest en helt vanlig bil. Som er elektrisk. Det kan være en bedre ting enn du tror.

 

21.06.2023
 
Les hele artikkelen her

Sikkerhet og innovasjoner
Den nye Opel Astra Electric er fullpakket med smarte funksjoner designet for å gjøre kjøringen enklere og for å holde deg og de rundt deg trygge. 
Les mer
Førsteklasses komfort
Komfort er en prioritet for deg, uansett hvor lang eller kort reisen din er. Oppdag tilleggsutstyret som gjør kjøreturen din enda mer behagelig og hyggelig. 
Les mer
Dristig og rent design
Det er ingen sjanse for å forveksle den nye Opel Astra Electric med en annen bil. Hver linje og kurve i designet gjør det tydelig at dette er fremtidens kjøring. Fra den dristige sveipen av den karakteristiske Vizor® som leder veien foran, til de rene overflatene som gir den nye Opel Astra Electric sin distinkte, sporty og selvsikre holdning, og uventede funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra mengden. 
Les mer
Tilkoblede tjenester
Den nye Opel Astra Electric er nøye designet for bedre håndtering, komfort og kjøreglede. Ved siden av infotainment og navigasjon finner du OpelConnect, som tilbyr mye spennende å utforske! 
Les mer

Elektrisk kjøreglede

Kjør lenger, lad raskere

Vil du bytte til elbil? Med over 400 km rekkevidde og ombordlader på 11  kW som standard kommer du ikke til å angre. Her kan du lese mer om alle fordelene. 

Sikkerhet og innovasjoner

Teknologi som beskytter

 

Nye Opel Astra Electric er utstyrt med mange smarte funksjoner som gjør kjøringen enklere og ivaretar sikkerheten. 

Førsteklasses komfort

Velkommen til komfortsonen

 

De ergonomiske setene i den nye Opel Astra Electric har fått AGR1 (Campaign for Healthier Backs) kvalitetsstempelet. Med ti justeringsmuligheter, inkludert justerbare nakkestøtter, elektronisk justerbar korsryggstøtte og uttrekkbart lårstøtte, er disse setene ikke bare eksepsjonelt komfortable, men støtter også sunn kroppsholdning for langvarig velvære hos både sjåfør og passasjerer.

 

1 Sertifikatet er et kvalitetsstempel tildelt av et uavhengig testpanel bestående av eksperter fra ulike medisinske disipliner.

Markant og stilren design

Imponerende stilsikker

 

Det er ingen sjanse for å forveksle den nye Opel Astra Electric med en annen bil. Hver linje og kurve i designet gjør det tydelig at dette er fremtiden for kjøring. Fra den dristige sveipen av den karakteristiske Vizor® som leder an foran, til de rene flatene som gir den nye Opel Astra Electric sin tydelig sportslige og selvsikre posisjon, og uventede funksjoner som får den til å skille seg ut fra mengden.

Avanserte tilkoblede tjenester

Alltid tilkoblet

 

Med infotainment, navigasjon og OpelConnect i nye Opel Astra Electric har du tilgang til det meste. Det gir økt komfort og enda bedre kjøreopplevelser.

Opel+-tilbehør med mer

 

Veggladere med mer

 

Astra Electric leveres med ladekabel som standardutstyr. For mer tilbehør, kontakt din Opel-forhandler.

Astra Sports Tourer Electric

Romslig og praktisk stasjonsvogn

 

Astra er kjent for sine smidige og dynamiske kjøreegenskaper som gir suveren kontroll og god stabilitet i høy hastighet. Det gjelder også den helt nye elektriske stasjonsvognen. Innvendig byr bilen på fleksible løsninger, som sørger for at du og familien har god plass til alt dere trenger.


Helt elektrisk. Helt Astra

Gjør deg klar for helt nye kjøreopplevelser.

Bygg din egen Astra i dag.