Oversikt

Astra Sports Tourer

Fra kr 269 900

Opel Astra har satt standarden i kompaktklassen. Astra kombinerer innovative funksjoner, tøfft design og klassens beste tilkoblingsmuligheter.

Opel Astra har satt standarden i kompaktklassen. Astra kombinerer innovative funksjoner, tøfft design og klassens beste tilkoblingsmuligheter.

Med sine premium-innovasjoner, sportslige håndtering og enestående tilkobling - er Opel Astra din ideelle forretningskompanjong.

VIDEOER.

DESIGN.

SETT DEG INN OG SLAPP AV.

Opel Astra Sports Tourer er skreddersydd for å gi deg maksimal komfort med premium-interiør og rikelig med plass innvendig.

SPORTSLIG FREMTONING.

Opel Astra Sports Tourer har skarpe linjer og et sportslig utseende – designen står i perfekt stil til bilens dynamiske kjøreegenskaper.

SIGNATURLYS.

Unik Opel-vingesignatur. LED-baklysene er trykket rundt hjørnene som gir et stilig utseende, og god synlighet.

RIKELIG MED PLASS.

Bagasjerommet er på hele 540 liter, og dersom du legger ned de bakerste setene får du hele 1630 liter tilgjengelig.

 

Baksetet kan enkelt deles 60/401 , eller 40/20/402 dersom det er ønskelig.

 

1Standard for Edition

2Standard for Innovation, Premium og Dynamic

LES MER VIS MINDRE

STILIGE FELGER.

Velg mellom 16, 17 og 18-tommers felger for et kraftfullt uttrykk, for din Opel Astra Sports Tourer.

SOL OG FRISK LUFT.

Ved å trykke på en knapp får du deilig frisk luft. Det store elektriske soltaket i glass1 med innebygget vindskjerming holder trekken borte, og solskjermen holder varmen ute.

 

1Tilleggsutsyr

INNOVASJONER.

HELT GENIALT.

Takket være innovativ handsfree-teknologi, kan du åpne og lukke bagasjeluken automatisk kun ved hjelp av foten.

 

Alternativt kan du trykke på knappenpå døren til føreren, bakluken eller bruke nøkkelen. Denne teknologien er standard for Premium og Dynamic utstyrsnivå.

LES MER VIS MINDRE

INTELLILUX LED® MATRIX-FRONTLYS.

Se og bli sett. Klassens første IntelliLUX LED® Matrix-frontlys1 gir deg alle fordelene ved fjernlys uten å forstyrre andre førere.

 

IntelliLUX LED® Matrix-frontlys justeres automatisk så du kan kjøre med fullt fjernlys uten fare for å blende andre førere.
 
Opel bruker intelligent teknologi der det gjelder:

 • Frontlysene består av 16 separate LED-elementer
 • De reagerer automatisk på andre biler ved å kutte ut enkelte LED-lys
 • Fjernlyset er blendingsfritt hele tiden
 • Automatiske svinglys øker sikkerheten ytterligere
 • Du nyter godt av optimalt lys i enhver situasjon
 • Kjøring i mørket er tryggere og mye mer avslappende
 • Enestående pålitelighet sikrer maksimal levetid
   

1Standard for utstyrsnivåene Premium og Dynamic

LES MER VIS MINDRE

ASSISTANSESYSTEM.

Opel Eye1 omfatter smarte funksjoner som:

 • Gjenkjenning av trafikkskilt
 • Avstandsindikator
 • Frontkollisjonsvarsling
 • Aktiv filholderassistent
 • Automatisk nødbrems
   

 

Gjenkjenning av trafikkskilt: Opel Eye frontkamera viser fartsgrenser og andre trafikkskilt. Systemet kjenner til og med igjen midlertidige, elektroniske skilt.
 
Avstandsindikator: Måler avstanden til bilen foran og varsler føreren via midtdisplayet hvis avstanden blir for liten.
 
Frontkollisjonsvarsel med automatisk nødbrems: Systemet varsler deg med lydsignaler og visuelle signaler. Hvis det er fare for frontkollisjon, vises et faresymbol på displayet og et LED head-up-signal i frontruten foran deg. Systemet starter automatisk nedbremsing i hastigheter opptil 60 km/t.

Aktiv filholderassistent: Varsler og justerer forsiktig rattposisjonen når du utilsiktet er på vei til å skifte kjørefelt.


1Standardutstyr for Innovation, Premium og Dynamic.

LES MER VIS MINDRE

"KEYLESS".

Med Keyless åpning og start1 slipper du å lete etter nøklene dine. Systemet gjenkjenner nøkkelen og åpner automatisk bilen når du er nær nok. Start motoren enkelt ved å trykke på en knapp.

 
1Standardutstyr for Premium og Dynamic

ENKELT Å PARKERE.

Millimeterpresis parkering er raskere med hands-free avansert lukeparkeringshjelp1, blindsonevarsling og ryggekamera. Systemet styrer automatisk rattet, mens du følger instruksjonene som gis for gass og brems.
 
1 Standardutstyr for Premium

AUTOMATISK AVSTANDS- OG FARTSHOLDER.

Automatisk cruisekontroll1 med avstands- og farsholder gir en stressfri kjøreopplevelse.

 

Ved automatisk akselerasjon eller bremsing mellom hastigheter på 30 km/t til 180 km/t, hjelper Automatisk Cruise Control å opprettholde en trygg avstand til bilen foran deg hele tiden.

Full Speed Range Automatic Cruise Control
(FSRA) er spesielt praktisk dersom det er mye kø på veiene. Cruisekontrollen lar deg fortsette selv etter å ha kommet til et fullstendig stopp.

1Tilgjengelig tilleggsutstyr for Premium og Dynamic.

 

LES MER VIS MINDRE

VELVÆRE.

VELVÆRESETER.

Sørg for bedre komfort med multi-justerbare ergonomiske AGR-frontseter¹ og velvære AGR- førersete2 med massasje, ventilasjon og minnefunksjon.

 

Med alle sine velværefunksjoner gir Astra deg litt luksus i hverdagen. De unike ergonomiske AGR-forsetene er godkjente av tyske AGR (kampanje for sunne rygger), et kompetansesenter for ergonomi. Sertifikatet er et kvalitetsstempel gitt av en uavhengig testkomité, bestående av eksperter og leger fra ulike medisinske disipliner. AGR-setene, med alle sine justeringsmuligheter, lar deg finjustere sitteposisjonen perfekt til dine individuelle krav til komfort.
Legg til litt luksus i hverdagen med et velvære AGR-sete med innebygget ryggmassasje, ventilasjon og minnefunksjon for dine personlige innstillinger.

1AGR-frontseter i skinn er standard for Premium, og AGR-frontseter i stoff er standard for Dynamic.
2Tilleggsutstyr. Tilgjengelig for Premium og Dynamic.

LES MER VIS MINDRE

OPPVARMET SETE OG RATT.

Oppvarmede seter både foran og bak1 gir en behagelig start på kalde dager. I tillegg har du et oppvarmet skinnratt2 å holde i – deilig komfortabelt i vinterkalde Norge.

1 Standard på Premium
2 Standard på alle utstyrsnivå.

MAKSIMAL AVSLAPNING.

Med AirWellness-teknologi1 , forvandles bilen din til et behagelig rom med veldufter som «Energizing Dark Wood» eller «Balancing Green Tea».

 

Dette modulsystemet kan også utvides med for eksempel smarttelefonholder1 på midtkonsollen.
 
1Tilleggsutstyr

LES MER VIS MINDRE

ELEKTRISK HÅNDBREKK.

Systemet løser seg ut automatisk når du begynner å kjøre. Med elektrisk håndbrekk1 får du mye bedre plass i midtkonsollen, og for armlene.

 

1Standardutstyr for Premium og Dynamic

EFFEKTIVITET.

MOTORER SOM STIMULERER.

Sporty, myke og raske – men også effektive og økonomiske. Du kan velge dieselmotorer fra 110 til 136 hestekrefter, eller bensinmotorer fra 105 til 200 hestekrefter . Kombiner med førsteklasses girkasser – manuell eller automatisk.

GIR OPP!

Opel Astra Sports Tourer har girkasser du vil finne mye glede i. Velg mellom 5- eller 6-trinns manuell eller automatisk girkasse.

 

Våre manuelle girkasser utmerker seg med smidighet og presisjon. For en bekvem og effektiv kjøreopplevelse, kan du velge vår 6-trinns automatiske girkasse, i kombinasjon med bensinmotoren på 200 hestekrafter.

LES MER VIS MINDRE

VELG KJØRESTIL.

Sportsmodus-knappen skjerper gasspedalresponsen og styringen. Funksjonen er kun tilgjengelig for utstyrsnivå, Dynamic.

SPAR DRIVSOFF MED ECOTEC® .

ECOTEC® -teknologien reduserer drivstofforbruk og utslipp. I tilegg hjelper ECOTEC®-førerassistenten deg med å kjøre med optimal effektivitet.

WATT'S LINK.

Watt's Link1 bakaksel i Astra sørger for enkel og sikker håndtering. Alt i alt, gir det deg en overlegen kjøreopplevelse. 

 

1Standard for Dynamic

TILKOBLING.

ONSTAR - DIN PERSONLIGE RÅDGIVER PÅ VEIEN.

OnStar1   er en førsteklasses service som gjør at du følger deg trygg, tilkoblet og ivaretatt - nesten overalt i Europa, heledøgnet og 365 dager i året.

 

SIKKER
Skulle du være uheldig å krasje, eller hvis du, dine passasjerer eller en forbipasserende ikke føler seg frisk, er våre rådgivere der for deg. Om nødvendig, sender de nødetatene til posisjonen du befinner deg.1

TILKOBLET
Opel sørger for at du er helt tilkoblet: smarttelefonen din kan fungere som den ultimate fjernkontrollen for bilen din2.

IVARETATT
Hvem vil ikke ha en personlig rådgiver? Våre rådgivere er tilgjengelig 24/7, hele året. De hjelper deg med å bestille hotellovernatting3, hvis du er for trøtt til å kjøre, eller laste ned ønsket destinasjon direkte ned på ditt innebygde navigasjonssystem2.

1Alle OnStar-tjenester opphører 31. desember, 2020. Ingen prøve- eller betalingsabonnement vil være tilgjengelige etter denne datoen. Alle tjenester er avhengig av nettverksdekning og tilgjengelighet. OnStar-tjenester leveres av, og krever en konto hos OnStar Europe Ltd. Sjekk her for ytterligere informasjon om OnStar-tjenestene. Opel er ikke ansvarlig for OnStar-tjenestene, som leveres av OnStar Europe Limited, en GM virksomhet.

 

2Enkelte funksjoner på smarttelefonappen, bildiagnosefunksjonen samt funksjonen for nedlasting av destinasjon kan være utilgjengelig på noen modeller og utstyrsnivå. Et integrert Opel navigasjonsanlegg og kartdata kreves for at funksjonen 'Nedlasting av destinasjon' skal fungere. Les mer her for mer informasjon om begrensninger og betaling.

 

3Via booking.com. E-postadresse og kredittkort kreves. Mer informasjon finnes her.

LES MER VIS MINDRE

DET BESTE INNEN NAVIGASJONSSYSTEMER.

Navi 900 IntelliLink-systemet bruker Apple Carplay ™ og Android Auto ™ for å gi deg tilgang til smarttelefonen din, via den store 8-tommers  fargeberøringsskjermen i midtkonsollen.

 

Med navigasjonssystemet, Navi 900 IntelliLink får du:

 • Apple CarPlay™1
 • Android Auto™2
 • 8-tommers berøringsskjerm i farger
 • Satelittnavigasjon (Kartene over Europa er allerede inkludert)
 • Bluetooth handsfree/streaming
 • DAB + radio og CD-spiller
 • Mobiltlf.speiling via USB
 • AUX tilkobling
 • Stemmestyring
 • 4,2-tommers førerinfodisplay

 

Apple CarPlay er et varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land.
² Android er et varemerke for Google Inc.

LES MER VIS MINDRE

TOPPMODERNE TILKOBLING.

Det toppmoderne systemet R4.0 IntelliLink er fullstendig kompatibelt med Apple CarPlayTM og Android AutoTM , og gir deg enkel tilgang til smarttelefonens apper og funksjoner på den store berøringsskjermen .

 

R 4.0 IntelliLink inneholder følgende funksjoner:

 • 7- tommers berøringsskjerm i farger
 • Mobiltelefonspeiling via USB (Apple CarPlay™1 og Android Auto™2)
 • Bluetooth handsfree/streaming
 • AUX-tilkobling
 • 6 høytalere (4 foran og 2 bak)
 • DAB+ radio
 • 4,2-tommers grafisk førerinfodisplay, multi-color
   

1Apple CarPlay er et varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land.
²Android er et varemerke for Google Inc.

LES MER VIS MINDRE

GENIALT MED BLUETOOTH® .

Med R300 BT får du i tillegg til DAB+ digitalradio, Bluetooth® for både håndfri telefon og musikkstreaming , samt USB-tilkobling for forbindelse til den digitale verden.

TILKOBLING FOR PASSASJERENE.

Med utstyrsnivå Premium og Dynmaic, får passasjerene i baksetet to ekstra USB-kontakter, så alle blir fornøyde!

TILBEHØR.

SKREDDERSYDD FOR DEG.

Med Opels originaltilbehør kan du uttrykke deg, og få mest mulig ut av din Opel Astra. Designet og testet for din Opel.

Bilder kan variere fra det som selges.
Airwellness luftfrisker
VIS DETALJER
Terskeldekor med belysning
VIS DETALJER
Powerflex smarttelefonholder, svart
VIS DETALJER
FlexConnect® bord for baksete
VIS DETALJER
Gulvmatter allværsmatter - svart
VIS DETALJER

UTSTYRSNIVÅ.

KNALLTILBUD PÅ ASTRA SPORTS TOURER

Ved kjøp av ny Astra Sports Tourer får du vinterhjul og første service helt gratis.  Spar opptil kr 22.380,-. 

I tillegg får du lav rente til kun 1,95 %. Tilbudet varer til og med 30.11.2018.

Du kan lease stasjonsvognen fra kun kr. 1.980,- pr. mnd.1  inkl. mva

Astra Sports Tourer er en av våre mest populære modeller. Stasjonsvognen kombinerer innovative funksjoner, tøft design og klassens beste tilkoblingsmuligheter. Den har rikelig med plass innvendig, og er et supert alternativ for en aktiv familie.

 1 Startleie/etabl.gebyr:  84 878 kr. Mnd. leie: 1 980 kr og totalpris:  156 158 kr vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid. Kjørelengde 45 000 km.