Skip To Content
Elbiler og hybrider

Våre el- og hybridbiler

Nå er det enkelt å kjøre elektrisk

Elbilene våre er like enkle å lade som en smarttelefon. Med Opel Services for elbiler* blir overgangen enkel, slik at du får størst mulig glede av elbilen din.

Elbilene våre er like allsidige som du er

Noe for alle

For både store og små familier. For deg som foretrekker en elektrisk SUV. For deg som foretrekker en hybrid. For deg som vil ha en rimelig elbil. Og for deg som drømmer om en elektrisk minibuss. Hos oss finner du elbilen du ønsker deg. 

Den smarte elbilen for byen

Mye elbil for pengene

Denne smarte, lille elbilen er ikke bare flott å se på, den passer også budsjettet til de fleste. Sett deg i nye Corsa-e1, og kjør utslippsfritt til byen. Mens du er på shopping, kan du lade Corsa-e på en offentlig ladestasjon – batteriet er nesten fulladet på bare én time2

 

1 Energiforbruk for Corsa-e (WLTP kombinert) 16,5 kWt/100 km; CO2 utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) opptil 359 km (avhengig av utstyr).

 

2 Faktisk rekkevidde kan variere avhengig av blant annet kjørestil, utetemperatur, bruk av klimaanlegg og forvarming. Ladetid ca 30 min til 80% med hurtiglader (100kw). 

En annerledes elbil

For familier som vil skille seg ut

Liker du det som er litt annerledes? Da bør du ta en nærmere titt på Mokka Electric1, som gir deg mange muligheter til å velge selv. Er du et nattdyr? Du kan glede deg til mange turer om natten, og de intelligente LED® Matrix-lyktene sørger for at du alltid er trygg. Elsker du spontane familieutflukter? Med rekkevidde på 338 km2 har du full frihet. Liker du å bli skjemt bort? Da trenger du bare å sette deg bak rattet i Mokka Electric. Der får du både setevarme og avslappende massasje. 

 

1 Energiforbruk Mokka Electric (blandet kjøring) 17,8–17,4 kWh/100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) 324 km opptil 338 km (avhengig av utstyr). 

 

2 Faktisk rekkevidde kan variere avhengig av blant annet kjørestil, utetemperatur, bruk av klimaanlegg og forvarming. Ladetid ca 30 min til 80% med hurtiglader (100kw). 

Elbilen for alle behov

Komfort og plass til store familier

Gjør familiens liv enklere. Combo-e Life1 har mer enn nok plass til syv personer, og i tillegg har den mange smarte løsninger – til glede for både store og små. Den har høy sittestilling foran, opptil 28 oppbevaringsrom for vannflasker, bøker og spill, og rekkevidde på hele 280 km2. Her er det bare fantasien som setter grenser for eventyrlysten.  

 

1 Strømforbruk Combo-e Life (blandet kjøring) 17,5-19,4 kWh / 100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) inntil 280 km (WLTP) (avhengig av utstyr). 

 

2 Faktisk rekkevidde kan variere avhengig av blant annet kjørestil, utetemperatur, bruk av klimaanlegg og forvarming. Ladetid ca 30 min til 80% med hurtiglader (100kw). 

En elbil du føler deg hjemme i

Her føler hele familien seg vel

Ta med deg hele familien, inkludert hunden, på tur1. Det er enkelt å få med alt dere trenger, og med bakruten som kan åpnes, trenger du ikke engang åpne bakluken for å pakke med deg det siste. Alle kan gjøre det de har lyst til: Mens du bruker massasjefunksjonen i førersetet, kan passasjerene i baksetet spille ludo på bordet. Og skulle noen trenge en dupp, er ikke det noe problem.  Når du kjører elektrisk, kjører du så å si lydløst2

 

1 Strømforbruk Zafira-e Life (blandet kjøring) 28,0-26,2 kWh/100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) mellom 322 km og 301 km (WLTP) (avhengig av utstyr).

 

2 Faktisk rekkevidde kan variere avhengig av blant annet kjørestil, utetemperatur, bruk av klimaanlegg og forvarming. Ladetid ca 30 min til 80% med hurtiglader (100kw). 

Plug-in Hybrider

Alltid det riktige valget

Vår plug-in hybrid-teknologi er for folk som ønsker å få mest mulig ut av kjøringen – men som også rett og slett ønsker mer fleksibilitet. Den er utviklet for alle de som er ute etter det beste av ytelse og effektivitet og ønsker å kunne velge mellom ulike kjøremoduser: sporty eller effektiv, forhjulsdrift eller firehjulsdrift.

En big deal i kompakt-klassen

Plassen til å gå din egen vei
Er du ferdig med å følge mengden? Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid gir deg friheten og allsidigheten til å velge din egen vei og ta alt du vil ha med på reisen. Ren og dristig design, ledet av den ikoniske Opel Vizor®, pluss nyskapende Plug-in Hybridteknologi setter nye standarder for effektivitet og dynamikk.

 En kompakt suksess

For de som ønsker å gjøre ting annerledes
Opel Astra Plug-in Hybrid er ikke en som følger flokken. I stedet er det en bil som redefinerer referansen. Bare se på dens unike design og den ikoniske Opel Vizor® - bare en av de mange enestående funksjonene. Den setter en ny standard for effektivitet i kompaktklassen med sin innovative Plug-in Hybridteknologi. 

Den elektriske suven med det beste av begge verdener

Vår Plug-in Hybrid for smarte familier

Med Grandland Plug-in Hybrid1 kjører du alltid med riktig kraftverk. På motorveien, eller når du trenger mer kraft – for eksempel ved forbikjøring – kan både elmotor og forbrenningsmotor brukes. Lader? Piece of cake: Grandland Plug-in Hybrid kan lades full over natten2 - det blir ikke mer praktisk enn det. Og med valgfri firehjulsdrift, føles Grandland e-All Wheel Drive Hybrid også hjemme på tøffere underlag.

 

1 Energiforbruk (kombinert) 15,6 - 16,5 kWh/100 km; CO2-utslipp 0 g/km; rekkevidde (kombinert) opptil 66 km (avhengig av utstyrsutstyr).

2 Faktisk rekkevidde kan variere avhengig av blant annet kjørestil, utetemperatur, bruk av klimaanlegg og forvarming. Ladetid ca 30 min til 80% med hurtiglader (100kw). 

Vår elektriske varebil

Din nye forretningspartner

Om du trenger en elektrisk varebil, finner du alltid en som passer behovene dine hos oss. Du får høy pålitelighet og lave driftskostnader.

Elektrisk varebil med stil

Et overbevisende visittkort

Med toppmoderne utstyr blir denne varebilen ikke bare et mobilt kontor, men også en arbeidshest med lastekapasitet som kommer til å overraske – mye mer enn du forventer av en kompakt varebil.  Og naturligvis er den helelektrisk1, 2. Kundene dine ser at du bidrar til å redusere forurensningen i byen.

 

1 Energiforbruk Combo-e (blandet kjøring) 18 –19,2 kWh/100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) opptil 275 km (avhengig av utstyr). 

 

2 Faktisk rekkevidde kan variere avhengig av blant annet kjørestil, utetemperatur, bruk av klimaanlegg og forvarming. Ladetid ca 30 min til 80% med hurtiglader (100kw). 

Elbil? Varebil? Velg begge deler!

Styrk virksomheten din med elektrisk kraft

Du leverer godt håndverk med de beste materialene til avtalt tid. Du reiser dit kundene er – både i og utenfor sentrum – så du er helt avhengig av et stort lasterom. Men du er selvfølgelig opptatt av kostnader også, så det er viktig med lave driftskostnader. Du vil jo tross alt være konkurransedyktig. Med Vivaro-e1, 2 er alt dette mulig. 

 

1 Energiforbruk Vivaro-e (blandet kjøring) 24,4 – 27,3 kWh/100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) opptil 330 km (avhengig av utstyr). 

 

2 Faktisk rekkevidde kan variere avhengig av blant annet kjørestil, utetemperatur, bruk av klimaanlegg og forvarming. Ladetid ca 30 min til 80% med hurtiglader (100kw). 

Elbiler er fremtiden

Derfor lønner det seg å bytte til en elbil

Elektrisk mobilitet er et komplekst tema – men vi gjør det enklere for deg ved å gi deg en oversikt over de viktigste temaene. Her kan du lese om alle fordelene og faktaene som taler for elektrisk mobilitet. Du finner all informasjon du trenger om lading og rekkevidde. Og du får viktig informasjon om de økonomiske fordelene ved å kjøpe en elbil. 

Opel elektriske biler, varebiler og Plug-in Hybrider

Velg din modell og start utslippsfri kjøring 

Opel Corsa Electric. Strømforbruk (blandet kjøring) 16,5 kWt/100 km; CO2 utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) opptil 402 km (avhengig av utstyr)

Klar for byen og klar for fremtiden

 

Helelektriske Corsa Electric kombinerer kjøreglede i hverdagen med teknologi fra mye dyrere biler. Den har en iøynefallende utvendig design med dynamisk front, flott profil og markant bakpart. Kupeen preges av førsteklasses materialer, nøyaktig håndverk og et dashbord av høy kvalitet. Ingen av disse tingene finner du vanligvis i mindre biler. Corsa Electric har også hele 267 liter bagasjeplass, slik at du kan ta med deg alt du trenger. Med en imponerende rekkevidde på opptil 402 km (WLTP)1 og flere lademuligheter, er dette en fleksibel elbil for både korte og lange turer.  

 

1 Faktisk rekkevidde kan variere avhengig av blant annet kjørestil, underlag, utetemperatur, bruk av klimaanlegg og forvarming. Ladetid ca. 5 t og 15 min (ca.11 kW, trefaset).

 

Opel Mokka-e. Strømforbruk (blandet kjøring) 17,8–17,4 kWh/100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) opptil 406 km (avhengig av utstyr)

Elektrisk SUV med tæl

Denne nye elektriske SUV-en fra Opel overgår forventningene med progressiv design utvendig og et forfriskende ryddig interiør. Uansett hvor du ser, domineres designen av et tydelig og funksjonelt samspill mellom form, farge og materialer. Ta en titt på det flotte interiøret i Alcantara, det digitale instrumentpanelet Opel Pure Panel med to store skjermer, og de imponerende 18-tommers lettmetallfelgene. Med sin innovative elektriske motor byr ikke nye Mokka-e bare på neste generasjons batterikapasitet som gir en rekkevidde på over 300 km1 på én lading, men også på en helt ny kjøreopplevelse. 

 

1 Faktisk rekkevidde kan variere avhengig av blant annet kjørestil, underlag, utetemperatur, bruk av klimaanlegg og forvarming. Ladetid ca. 30 min til 80% med hurtiglader (100kW). 

Opel Combo-e Life. Strømforbruk (blandet kjøring) 17,5-19,4 kWh / 100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) inntil 280 km (WLTP) (avhengig av utstyr)

Det beste av alt

Med nye Combo-e Life får du det beste av alt – på alle måter. Romslighet og komfort for opptil syv personer, unik fleksibilitet med bagasjerom som kan utvides fra 597 til 2126 liter og en rekke innovative førerassistentsystemer, for eksempel automatisk nødbrems med fotgjengerregistrering, filholderassistent og hastighetsassistent. Nå har den også fått en toppmoderne og utslippsfri elektrisk drivlinje med en rekkevidde på opptil 280 km1 på én lading, slik at du og familien din får friheten til å dra dit dere vil. 

 

1 Faktisk rekkevidde kan variere avhengig av blant annet kjørestil, underlag, utetemperatur, bruk av klimaanlegg og forvarming. Lading til 80% på 30 min med hurtiglader (100kW).

Opel Zafira-e Life

Helelektrisk kjøring i toppklassen

Zafira-e Life gir deg overlegen fleksibilitet og førsteklasses komfort. I tillegg får du alle fordelene med en elbil, blant annet kan du kjøre i miljøsoner i sentrum av byer. Du kan velge mellom to batteristørrelser, med rekkevidde på opptil 329 km (WLTP)1. Opel Zafira fås i tre lengder og med maksimal høyde på 1935 mm. Dette er en elbil med perfekt balanse mellom kompakte mål og en romslig, komfortabel og svært fleksibel kupé. 

 

1 Strømforbruk i kWh / 100 km (WLTP) ved blandet kjøring: Opel Zafira-e Life med batteri på 50 kWh: 21,7–26,1 kWh / 100 km, CO2-utslipp 0 g/km, rekkevidde 231 km, ladetid ca. 4 t og 45 min (ca. 11 kW, trefaset). Opel Zafira-e Life med batteri på 75 kWh: 24,4–27,3 kWh / 100 km, CO2-utslipp 0 g/km, rekkevidde 329 km, ladetid ca. 7 t (ca. 11 kW, trefaset).

Våre Plug-in Hybrider

Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid. Strømforbruk (blandet kjøring) 14,4-14,0 kWh / 100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) inntil 66-67 km (WLTP) (avhengig av utstyr)

Astra tenker større
Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid har mer enn bare forbedret kupéplass. Den er også fullpakket med klasseledende innovasjoner. Innvendig vil du oppleve neste generasjons heldigitale Pure Panel® med widescreen og intuitive kontroller. På veien leder Sports Tourer Plug-in Hybrid vei inn i en ny æra av effektivitet ved å kombinere det beste av nye og velprøvde teknologier designet, utviklet og produsert ved Opels hovedkontor.

Opel Astra Plug-in Hybrid. Strømforbruk (blandet kjøring) 14,4-14,0 kWh / 100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) inntil 66-67 km (WLTP) (avhengig av utstyr)

Er du klar til å bryte formen?
Opel Astra Plug-in Hybrid legemliggjør tysk ingeniørkunst og er fullpakket med klasseledende innovasjoner. Som Opels første kompakte elektriske plug-in hybrid ble den designet, utviklet og produsert ved Opels hovedkontor. Gå inn og opplev neste generasjons heldigitale Pure Panel® med widescreen og intuitive kontroller. Opel Astra Plug-in Hybrid leder vei inn i en ny æra – med maksimal effektivitet ved å trykke på en knapp.

Opel Grandland Plug-in Hybrid. Strømforbruk (blandet kjøring) 15,6-15,2 kWh / 100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) inntil 64-65 km (WLTP) (avhengig av utstyr)

Designet for å få deg frem effektivt

Kraften til en SUV. Intelligensen til en hybrid. Atletisk eksteriørdesign og interiør med feel-good-faktor. Grandland Plug-in Hybrid har 4 kjøremoduser og er tilgjengelig enten med forhjulstrekk eller firehjulstrekk. En kraftig kombinasjon av bensinmotor og elektrisk motor sørger ikke bare for mye kraft, men også en god dose kjøreglede. Bare lad Opel Grandland Plug-in Hybrid som ethvert elektrisk kjøretøy, og du er klar for opptil 59 km med helelektrisk kjøring1 med null eksosutslipp.

 

1 Rekkevidde 59-57 km (NEDC)* / 57-55 km (WLTP)*, ladetid ca. 8 timer (med innebygd lader 3,7 kW og modus 2 ladekabel). Den faktiske rekkevidden kan variere under hverdagsforhold og avhenger av ulike faktorer, spesielt personlig kjørestil, utetemperatur og bruk av varme og klimaanlegg.

Våre elektriske varebiler

Opel Combo-e Cargo. Strømforbruk (blandet kjøring) 18-19,2 kWh/100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring): 275 km (Elektrisk rekkevidde avhenger av utstyr, kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering)

En lønnsom partner

Med nye Combo-e Cargo får du et helelektrisk nyttekjøretøy med lave driftskostnader og lang rekkevidde. Til tross for den kompakte størrelsen har den lasteplass på hele 4,4 m3. FlexCargo®-lasteluken gjør det mulig å laste lange gjenstander. Med rekkevidde på 275 km1 og neste generasjons batteri som lades til 80 prosent på bare 30 minutter, tar Combo-e Cargo bedriften din langt.

 

1 Strømforbruk i kWh / 100 km (WLTP)* ved blandet kjøring: 18-19.2kWh/100 km, CO2-utslipp 0 g/km, rekkevidde: 275 km. Ladetid ca. 30 min til 80% med hurtiglader (100kW).

Opel Vivaro-e

Fleksibel elektrisk varebil

Nye Vivaro-e er et perfekt valg for alle bedrifter som stiller strenge krav til både arbeidet og bilene sine. Den er helelektrisk og gir bedriften fleksibiliteten den trenger. Du kan velge mellom forskjellige størrelser og to batterier med rekkevidde på opptil 329 km (WLTP)1. Den er en romslig og fleksiblel, og leveres med standard nyttelast på hele 1000 kg. Med Opel Vivaro-e kan du kjøre helelektrisk uten at det går på bekostning av verken nytteverdi eller komfort. 

 

1 Strømforbruk i kWh / 100 km (WLTP)* ved blandet kjøring: Opel Vivaro-e med batteri på 50 kWh: 21,7–26,1 kWh / 100 km, CO2-utslipp 0 g/km, rekkevidde: 231 km*, ladetid ca. 4 t og 45 min (ca. 11 kW, trefaset). Opel Vivaro-e med batteri på 75 kWh: 24,4–27,3 kWh / 100 km, CO2-utslipp 0 g/km, rekkevidde: 329 km*, ladetid ca. 7 t (ca. 11 kW, trefaset).

Mer informasjon om våre el- og hybridbiler

Slik fungerer en elektrisk motor

En elektrisk motor omdanner elektrisitet til mekanisk energi. Dette skjer ved at spoler gjøres strømførende og genererer magnetiske felt. Gjentatt ombytting av polariteten til spolene gjør at det oppstår en rotasjonskraft som overføres til bilens aksler. Det gir umiddelbart dreiemoment, og en helt ny kjøreopplevelse.

Slik fungerer en hybridbil

Hybridteknologi er en kombinasjon av elektrisk drift og forbrenningsmotor. For å gi en optimal kjøreopplevelse brukes begge deler: den elektriske motoren i opptil 50 km/t, og begge motorene i høyere hastigheter. Hybridbilen kan kjøres helelektrisk, men samtidig hente mer kraft når det trengs, for eksempel når du skal kjøre forbi.

Hvorfor lønner det seg å velge elbil?

Driftskostnadene for en elbil er betydelig lavere enn for en bil med forbrenningsmotor. Blant annet er vedlikeholdskostnadene mye lavere, siden elektriske motorer har færre bevegelige deler og ikke trenger oljeskift. I tillegg er forsikringen vanligvis rimeligere, og de fleste land tilbyr skatte- og avgiftsfordeler for elbiler.

Når lønner det seg å velge en hybrid?

Ladbare hybrider er fremfor alt gunstige hvis du kjører helelektrisk så ofte som mulig, for eksempel når du skal til butikken. Batteriet kan lades over natten. Hvis du kjører lengre turer ofte, bruker du bare den elektriske motoren på starten av turen.

Hvordan vedlikeholdes batteriet i en elbil?

Ved rutinemessig batterivedlikehold kontrollerer vi ladekontakten, laderne og alle kabeltilkoblinger, og vi finner ut hvor mye energi batteriet fortsatt kan lagre. Elbilene våre leveres med en garanti for at batteriet skal ha minst 70 prosent av den opprinnelige kapasiteten etter åtte år eller 160 000 km.

Hva er batteriet i en elbil laget av?

Batteriet inneholder grafitt, nikkel, kobolt, mangan, litium og flytende elektrolytt. I tillegg brukes det plast, aluminium og stål i konstruksjonen, og det har komponenter som kabler, kretskort og elektrodefolier. Ekstra verdifulle materialer, som kobolt, nikkel og litium, resirkuleres etter at batteriet er gjenbrukt én gang.