Skip To Content
Oversikt

Kjøregodtgjørelse

Bruk av privat bil i jobbsammenheng vil i mange tilfeller gi rett til kjøregodtgjørelse. ønsker du å vite mer hva vi kan tilby?

Kjøregodtgjørelse

 

Kjøregodtgjørelse, også kjent som reisegodtgjørelse, er en kompensasjon som gis til ansatte eller frilansere for kostnadene de pådrar seg når de bruker sine egne kjøretøy i forbindelse med arbeidet. Denne godtgjørelsen gis vanligvis som et fast beløp per kilometer, og det har som formål å dekke utgifter som drivstoff, slitasje på kjøretøyet, forsikring, og vedlikehold. Kjøregodtgjørelse er spesielt relevant for personer som må reise mye i jobbsammenheng, for eksempel salgsrepresentanter, servicepersonell og konsulenter.

Mange organisasjoner har etablert standard satser for kjøregodtgjørelse, som kan variere avhengig av regionen og kjøretøyets størrelse. For å motta kjøregodtgjørelse, må de ansatte vanligvis føre nøyaktige kjørebøker som viser dato, reisemål, formål og antall kilometer som ble kjørt. Dette bidrar til å sikre at de blir rettferdig kompensert for deres reiseutgifter.

Fordeler med å velge Opel

Bredt modellutvalg som sikrer at du finner en bil som er skreddersydd dine behov
Klasseledende tilkoblingsmuligheter med Apple CarPlay™ eller Android Auto™
Tysk teknologi for alle

Oppdag våre Opel-modeller

Kontakt oss for mer informasjon

Ta kontakt med din lokale Opel-forhandler for personlig rådgivning og prøvekjøring!