SKIP TO CONTENT
Funksjoner og egenskaper

UBEGRENSEDE TILPASNINGER.

DESIGN.

UTVENDIG
Movano er laget med funksjonell design som representerer bedriften din på riktig måte. Den dristige fronten med LED Daytime Running Lights som standard gir ekstra synlighet. 
INNVENDIG
Kabinen til Opel Movano er optimalisert for den mobile profesjonelle. Denne førervennlige cockpiten er full av overraskende mengder avanserte funksjoner og nyttig lagring. 
Movano hever standarden på kabindesign og tilbyr et praktisk, velutstyrt førermiljø med praktiske lagringsløsninger for pc, verktøy og utstyr. Nyt komfort med justerbare seter og ratt.

KJØREEFFEKTIVITET.

MOTOR OG GIRKASSE
Mer kraft, mer dreiemoment og mindre drivstofforbruk - velg mellom avanserte BiTurbo dieselmotorer med opptil 180 hk og 400 Nm dreiemomenteffekt, lavt forbruk og lave utslipp. 

Movano-motorene er enestående når det gjelder universell transporteffektivitet. BiTurbo-teknologien deres kombinerer høyt dreiemoment allerede ved lave omdreininger med høy effekt og dreiemomenteffekt ved høye omdreininger. Dette gir høy respons, jevn akselerasjon og forbedret effektivitet.
 

Start / stopp-systemet reduserer utslipp og drivstofforbruk til null når du stopper. Easytronic® automatgir er også tilgjengelig.
 

Drivstofforbruk i l / 100 km: kombinert 0,59;  CO2-utslipp i g / km: kombinert 156 (gjelder L2H2 2,3 BiTurbo 150 S/S MT6) . I henhold til forskrift R (EF) nr. 715/2007 (i henholdsvis versjon gjeldende)"

DRIFTSKOSTNADER
Movano er utviklet for å tilby mange års pålitelig service med et minimum av nødvendig service, og gir lave totale eierkostnader gjennom en kombinasjon av pengerbesparende funksjoner. 

Lave utslipp reduserer skatten og innvirkningen på miljøet. Komfortabel er også vår Opel-garanti som følger med:
 

 

  • Nybilgaranti 5 år / 200 000 km
  • Opel registrert hos en autorisert Opel-forhandler fra 1. desember 2018 har fem års gratis Opel Assistanse inkludert, regnet fra første gangs registreringsdato (se vilkår på vores hjemmeside).
  • Opel Assistanse er du sikret mobilitet 24 timer i døgnet, 365 dager i året i mer enn 40 land i Europa (se vilkår på vores hjemmeside).

ALLSIDIG.

SETER.
Kjør teamet ditt fra A til B, i Opel Movano er det plass til opptil 7 personer, inkludert sjåfør og arbeidsutstyr. 
Spesialiteten til Opel Movano-varebil er å effektivt transportere et arbeidsmannskap og utstyret deres. Med to seter ved siden av sjåføren - eller en hvis et valgfritt enkeltsete er spesifisert - og en bakbenk som har plass til fire besetningsmedlemmer. Sikkerhetsbelter og nakkestøtter er selvfølgelig standard.
JUSTERBART KONTORBORD
Gjør Movano til et mobilt kontor med den sammenleggbare midtstolen som fungerer som et justerbart kontorbord. Det inkluderer også et svingbart brett for sjåførens bærbare datamaskin. 
LAGRINGSPLASS
Hold alt på ett sted under turen. Lagre viktige eiendeler inne i oppbevaringslommene. 
FLEXTRAY HANSKEROM
Det store FlexTray-hanskerommet med opptil 10,5 liter total lagringsplass har en klar, flat overflate gjør det enkelt å holde tingene dine på plass og  innen rekkevidde. 
UTREKKBART BORD
Bruk bilen som kontor - med et uttrekkbart bord og koppholder som kan brettes ut foran passasjersetet. 
SIDEDØRS-OPPBEVARING
Oppbevar alt du trenger inni de generøse sidedørlommene. Sidedørene rommer 1,5 liter vannflaske. 

TILKOBLING.

NAVI 50 INTELLILINK PRO
Navi 50 IntelliLink1 har radio med DAB+, en 7-tommers fargeberøringsskjerm med Europa-kart dekning, og er optimalt plassert i øvre del av midtkonsollen. 

Navi 50 IntelliLink inkluderer:

 

  • DAB+ radio
  • 7-tommers fargeberøringsskjerm
  • 4 GB minne
  • Bluetooth® for handsfree og musikk-streaming
  • USB kontakt
  • AUX kontakt
  • Stemmekontrolll av smarttelefon

 

1 Standard både på Movano Mester Premium og Chassis.

TRÅDLØS LADING

Plasser smarttelefonen1 din i telefonrommet med integrert induktiv lader for å lade batteriet trådløst.

 

1 Er kompatibel med kun Qi-enheter.

 
RADIO 15 USB
Tuner med integrert skjerm, som også viser tiden og tilbyr universell tilkobling via USB og Bluetooth®. Utgang 2 x 15 W. Digital radio DAB + er valgfritt. 

SIKKERHET.

REAR VISION
Når du kjører fremover, gir Rear Vision-alternativet en fantastisk utsikt over trafikken bak bilen din - selv om du kjører i en varebil uten bakruter. 
BLINDSONEVARSLING
Blindsonevarsling systemet varsler føreren om at det befinner seg en annen bil i blindsonene. 
SIDE WIND ASSIST
Sidevindhjelpen oppdager automatisk sidevindforstyrrelser og gir ekstra stabilitet. 
FILSKIFTVARSLING

Filskiftvarslingen1 registrerer filendringer, og advarer både visuelt og via lyd-signal i tilfelle det skjer en utilsiktet filveksling.

 

1Filskiftvarslingsystemet kan man få som tilleggsutstyr for Mester Premium og Chassis, og kommer i sikkerhetspakken som i tillegg inkluderer fjernlysassistent.

 
PARKERINGSHJELP

Parkeringssensoren gir et lydsignal for å unngå skader når du rygger.

 

Ryggesensoren er standard for Movano varebil Mester Premium. Som standard er også ryggekamera tilgjengelig. Bildet fra ryggekameraet vises i skjermen på navigasjonsenheten, og gir deg full full panoramautsikt (138 grader).

 
SIKKERHET

Movano kommer med fjernstyrt sentrallås1 med selektiv låsing av dører. Som tilleggsutstyr kan du også få fjernstyrt tyverialarm2 for ekstra sikkerhet.

 

1Standardutstyr
2Tilleggsutstyr for Mester Premium og Chassis.

 
RYGGEKAMERA

Parkeringskameraet bakfra viser en oversikt over området bak bilen din på 7” navigasjonsskjerm1 for å muliggjøre presis parkering.

 

1 I tilfelle av standard Radio 15 USB, vises baksiden på en 3,5 '' LCD-skjerm integrert i bakspeilet.

 

 

LASTESIKKERHET.

BESKYTT LASTEROMMET
Transporter lasten din uten å skade interiøret med beskyttende trepaneler og beskyttelse av lasterommet. 
Det harpiksbelagte tregulvet beskytter gulvet på lasteområdet mens trepaneler i full høyde beskytter veggene.
SKILLE VEGG MED VINDUSBESKYTTELSE
Et massivt stålnett beskytter vinduet uten å hindre utsikten, og overholder ISO-standardene. 
LYS I LASTEROMMET
Hold oversikt over lasten når du kommer inn i lasteområdet takket være LED-lysene. 

KOMFORT.

KOMFORTABLE SETER
Dypt konturert komfortstol med justerbar korsryggstøtte og høydejusterbar armlene. Finnes også som passasjersete. 
ELEKTRISK KLIMAANLEGG
Hold deg nedkjølt på varme dager, det elektroniske klimakontrollsystemet justerer automatisk riktig temperatur for å opprettholde den valgte temperaturen. 
INSTRUMENTBORD
3,5 ”TFT-området inne i instrumentbordet viser utmerket leselig informasjon, f.eks. rekkevidde eller kjøretid og viser avanserte varsler om førerassistanse. 
FORVARMER
Nyt øyeblikkelig temperatur og klare vinduer helt fra starten. Også tilgjengelig med programmerbar tidtaker, kabinetemperatur og overvåkning av varmesyklus. 

TILBEHØR. 

SKREDDERSYDD FOR DEG.

Det finnes et bredt utvalg av Opel originalt tilbehør tilgjengelig, slik at du kan få mest mulig ut av din Movano. Designet og testet for din Opel.

 

Bilder kan avvike fra produkter som selges.

Setetrekk Premium
VIS DETALJER
Gummimatter
VIS DETALJER
Takgrind stigtrinn
VIS DETALJER

HVA NÅ?