Movano

DEN NYE OPEL MOVANO.

Den nye Opel Movano er her.

Den nye Opel Movano-e kompletterer utvalget vårt av elektriske varebiler. Den passer perfekt til alle typer transport, finnes i flere varianter og har en robust, men samtidig elegant design. De enestående lasteegenskapene og de avanserte førerassistentsystemene som effektiviserer arbeidshverdagen din og holder driftskostnadene nede, fås nå også i elbilversjon. 

LASTEVOLUM.

GJØR JOBBEN HVER GANG.

Opel Movano kan dekke behovene i de fleste bransjer. Den er konstruert for høy produktivitet og lave driftskostnader, og kan leveres med et lastevolum på opptil 17 m3. Movano har en nyttelast på opptil 2,1 tonn og tillatt totalvekt på 4 tonn. Likevel er den stabil og har utmerkede kjøreegenskaper. Du kjører trygt selv med tung last, og du kan tilpasse lasteplassen etter behov.

MANGE BRUKSOMRÅDER.

DEKKER DE FLESTE BEHOV. 

Siden det tilbys så mange varianter av den nye Opel Movano, dekker den behovene i de fleste bransjer. Movano varebil fås i fire lengder og tre høyder. Den kan leveres med dobbelt eller enkelt førerhus, i chassisversjon og i spesialtilpassede versjoner, som tippbil, planbil og campingbil.  Uansett hva du jobber med, finnes det en versjon av den nye Opel Movano som er den perfekte løsningen for deg. 

MANGE TILPASNINGSMULIGHETER.

PROFESJONELL BÅDE INNVENDIG OG UTVENDIG.

Den nye Movano har en moderne innvendig design som gir et profesjonelt inntrykk. Den er romslig og praktisk, samtidig som komforten er høy. Den er også egnet som mobilt kontor med avanserte nettbaserte løsninger, som Opel Connect. Modellen med dobbelt førerhus har plass til tre personer foran og fire personer bak. Med de mange førerassistentsystemene og sikkerhetsfunksjonene i Opel Movano, blant annet automatisk nødbrems, blindsonevarsler, trailer merge assist og filskiftevarsler, kjører du alltid avslappet og trygt.

ØKONOMISK OG EFFEKTIV.

KJØR SMART.

Den nye Opel Movano kan leveres med dieselmotor eller elektrisk drift. Den pålitelige toliters dieselmotoren er konstruert for å redusere driftskostnadene, samtidig som den har utmerket ytelse og drivstoffutnyttelse med lavt CO2-utslipp. Elbilversjonen har en kraftig drivlinje på 100 kW og rekkevidde på opptil xxx km. Det er altså fullt mulig å kjøre miljøvennlig uten å gi avkall på praktiske egenskaper og lasteplass.  Andre fordeler er lavere vedlikeholdskostnader, null utslipp og økonomisk støtte til ladeløsninger.

FÅ SISTE NYTT FØRST.

Hold deg oppdatert. Vil du ha siste nytt om den nye Opel Movano, få spesielle tilbud og være blant de første som får bestille prøvekjøring? Abonner på vårt nyhetsbrev. Vi holder deg oppdatert.