Skip To Content
GT X

GT X Experimental

Utfordrer standardene!

GT X Style

Tøff holdning

Tysk, teknologisk og tiltrekkende - Opel GT X Experimental representerer Opels visjon for fremtiden og viser stolt hvordan vi forholder oss til den kulturelle utviklingen i Tyskland.

Spennende fremtid

Opel er stolt av sin tyske arv, men ønsker også å fange den dristige ånden i det moderne Tyskland: å være mangfoldig og inkluderende.Vi er forpliktet til å skape miljøer uten diskriminering med hensyn til alder, religion, rase, funksjonshemming og seksuell orientering, som understreket i vår filosofi "Fremtiden tilhører alle". På veien videre, vil Opel gi folk engasjerende reiser i morgendagens verden. Les Mer Vis Mindre

Den tyske arven

I Tyskland er #StandardEvolved. Mer variert og inkluderende hver dag. I Opel er vi stolte over å omfavne verdiene som gjør fødestedet til våre biler et så progressivt sted å bo.

Videoer

Stilfull utvendig

Unik front

GT X Experimental viser Opels fremtiden for frontdesign. Den karakteristiske Opel-logoen blir kjennetegnet for alle Opels modeller senere i 2020-årene.

Et åpent sinn

GT X Experimental tar imot passasjerene med romslig, uhindret tilgang til kabinen. Alle de fire dørene kan åpnes bredt til 90 grader, og gir konseptbilen et inntrykk av tilgjengelighet.

Renhet

Baksiden avslutter det imponerende desinget, og viser Opel-logoen i sin helhet som står i kontrast til de vingeformede baklysene.

High-tech appeal

Bilens gule designlinje går igjen i de gule detaljene på felgene. Disse detaljene omgir seg den elektroniske Opel-logoen som foblir i ro, når hjulene roterer.

Elektrisk kraft

Tilpassede trekanter er inngravert i desinget, og LED-skjermen viser batterilevetiden. GT X Experimental er beviset på at alle Opel-modeller er elektriske fra 2024.

Iøyefallende proposjoner

Den flotte silhouetten fremheves av et dristig grafisk design, som skiller over- og underdelen på GT X Experimental. Samtidig gir den gule designlinjen struktur og dynamikk.

Rent interiør

Rafinert interiør

Vår GT X Experimental definerer en helt ny filosofi for Opels tyske design, som kombinerer renhet og emosjonell dristighet.

En intuitiv kjøreopplevelse

Det rene panelet er Opels digitale detox, som sikrer en avslappende kjøreopplevelse samtidig som at sjåføren har tilgjengelig den nyeste teknologien.

Sete-design

Grafiske detaljer fremhever også renheten i interiørdesignet. Avtakbare høytalere under setet, gjør det mulig å ta med musikken din ut av bilen.

Enkel tilgang

I GT X Experimental er et hvert element og hver funksjonalitet designet med et mål om å skape en ekte renhet i designuttrykket.

Nytt Opel-uttrykk

Kompass

Kompasset organiserer Opels fremtidige designeruttrykk rundt to sterke akser, som krysser med Opel-logoen og gir klar kontinuitet og sammenheng.

Vizor

Den nye Opel Vizor-logoen viser den visuelle identiteten på opels fremtidige modeller med Opel-logoen i fokus. Modulen fremhever LED Matrix-frontlysene og alle de andre høyteknologiske funksjonene.

Rent panel

Det rene panelet står frem i interiøret. Et rent og innbydende instrumentpael med en enkelt bred berøringsskjerm. Digital detox for en avslappende kjøreopplevelse.

Tilgjengelig

Opels design på instagram

Vil du lese mer om GT X Experimental og få mer innblikk i Opels designfremtid? Vår Head of Design, Mark Adams, holder deg oppdatert.