SKIP TO CONTENT
Oversikt

Vivaro-e Varebil

Fra kr 506 900 Frakt- og leveringsomkostninger til forhandler tilkommer.

Opel Vivaro-e er et førsteklasses valg for bedrifter som trenger pålitelige biler som er perfekt tilpasset bedriftens behov. Vivaro-e fås i to lengder og med to batteripakker for en rekkevidde på inntil 330 km (WLTP)1. Med denne varebilen kan du kjøre utslippsfritt både i byen og på lengre kjøreturer.

1 Strømforbruk VIVARO-e (blandet kjøring) 24,4-27,3 kWh/100 km. CO2-utslipp: 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring): 330 km (Elektrisk rekkevidde avhenger av utstyr, kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering).

VARIANTER AV VIVARO-e.

HØYDEPUNKTER.

UTSLIPPSFRI VARELEVERING

Driftsøkonomisk
Vivaro-e byr på helelektrisk kjøring kombinert med praktiske løsninger og lang levetid. Bilen egner seg like godt på motorveien som i bytrafikk. Opel vet hva bedriftskunder trenger, og har fokus på driftssikkerhet og lave driftskostnader.

HØY NYTTELAST

Enestående lasteegenskaper

I likhet med Vivaro med forbrenningsmotor har Vivaro-e imponerende lasteegenskaper. Bilens maksimale nyttelast på 927 kg1 er klassens beste, den har et svært konkurransedyktig lastevolum på inntil 6,6 m3(2)og maksimal lastelengde på opptil 4 meter(2).
 

1 Avhengig av modell.

2 Gjelder L3-modeller med FlexCargo®.

SMARTE LØSNINGER FOR BEDRIFTER

e-INFO

I Vivaro-e har du en digital oversikt lett tilgjengelig som viser deg all informasjonen du trenger på kjøreturen.

 

e-INFO-instrumentpanelet viser en oppdatert grafisk oversikt som gjør det enklere å planlegge. 

KJØR UTSLIPPSFRITT BÅDE I BYEN OG PÅ MOTORVEIEN

Kjører opptil 477 km i byen (WLTP)

Med helelektrisk drift og en rekke førerassistansesystemer gir Vivaro-e deg rekkevidden, effektiviteten og sikkerheten du trenger i din arbeidshverdag.
Vivaro-e er perfekt for bykjøring med opptil 477 km (WLTP), men også på motorveien med fullt dreiemoment fra start og topphastighet på 130 km/t. Bilen har en rekke sikkerhetssystemer som beskytter personer og last, blant annet automatisk nødbrems1, filholderassistent1, blindsonevarsler1, 180-graders ryggekamera og IntelliGrip1.

 

1 Ekstrautstyr

SOM SKAPT FOR DIN ARBEIDSHVERDAG

Allsidig

Opel Vivaro-e kan tilpasses bedriftens behov. Velg billengden som passer best for deg. Batteri er på 75 kWh med en rekkevidde på inntil 330 km (WLTP)1.

 

1 Strømforbruk Vivaro-e/Zafira-e Life (blandet kjøring): 23,3–29,5 kWh per 100 km. CO2-utslipp: 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring): 330 km (avhengig av utstyr).***

BEREGN REKKEVIDDEN TIL VIVARO-e.

Modellen som er nevnt samsvarer med WLTP-testprosedyren, på grunnlag av hvilken nye kjøretøy er typegodkjent fra 1. september 2018. De kan variere avhengig av faktiske bruksbetingelser og av forskjellige faktorer som: hastighet, temperatur i bilen, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger spesielt av strømmen til laderen ombord på kjøretøyet, ladekabelen og typen og kraften til ladestasjonen som brukes. Disse verdiene formidles for rent veiledende formål og har derfor ingen generell verdi. Kontakt forhandleren din for mer informasjon.

BEST I KLASSEN.

PERFEKT INTEGRERT BATTERI

Opel Vivaro-e fås med et batteri på 75 kWh og rekkevidde på inntil 330 km1. Konstruksjonen og plasseringen av batteriet gjør at Vivaro-e får et lavt tyngdepunkt og god plass innvendig.

 

Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhånds­temperering.

 
STILLEGÅENDE
Tiltrekk deg oppmerksomhet av de riktige grunnene. Den stillegående elektriske driften gjør Vivaro-e perfekt for kjøring i sentrums- og boligområder. Den forurenser verken med støy eller eksos. Det er også lite støy inne i Vivaro-e. Det reduserer stressnivået på lange arbeidsdager. 
GJENVINNING AV BREMSEENERGI
Ingen del av arbeidsdagen er bortkastet med Vivaro-e. Straks du tar foten av gasspedalen, gjenvinnes kinetisk energi når bilen bremser. Denne energien bidrar til å øke bilens rekkevidde. I den høyeste innstillingen (B-modus) kan du stort sett kjøre korte kjøreturer uten å bremse på vanlig måte. Dette reduserer slitasje og tilhørende vedlikeholdskostnader. 
RASK OG ENKEL LADING
Batteriene med 75 kWh / 27 moduler har høy energitetthet. De kan lades fra null til 80 % på henholdsvis 48 minutter med en offentlig lader på 100 kW. Med en integrert lader på 7,4 eller 11 kW kan du gjøre Vivaro-e klar for hele neste arbeidsdag over natten. 
OVERVÅKING AV BILDATA
Vivaro-e har avanserte sensorer og systemer for overvåking av bildata som gir deg en detaljert oversikt over kjøreforhold, rekkevidde og strømforbruk. 
LAVE DRIFTSKOSTNADER
Det er økt fokus på luftkvalitet i byer, og utslippsfrie soner blir stadig mer vanlig. Elektriske varebiler er derfor i økende grad avgjørende for kostnadseffektiv virksomhet. Med Vivaro-e trenger du ikke tenke på varierende drivstoffpriser, og du slipper unna de fleste avgifter. Du kan derimot dra fordel av svært konkurransedyktige driftskostnader og statlige støtteordninger. 

OPELS TJENESTER FOR ELBILER.

Med Opels tjenester for elbiler blir det enkelt å kjøre elbil.

MER INFORMASJON.

Få nyttig informasjon og bygg din bil.