Oversikt

Nye Vivaro-e Varebil

Den nye Opel Vivaro-e er et førsteklasses valg for bedrifter som trenger pålitelige biler som er perfekt tilpasset bedriftens behov. Vivaro-e fås i tre lengder og med to batteripakker for en rekkevidde på inntil 330 km (WLTP)1. Med denne varebilen kan du kjøre utslippsfritt både i byen og på lengre kjøreturer.

1 Strømforbruk Vivaro-e/Zafira-e Life (blandet kjøring): 23,3–29,5 kWh per 100 km. CO2-utslipp: 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring): 230–330 km (avhengig av utstyr).***

HØYDEPUNKTER.

UTSLIPPSFRI VARELEVERING

Driftsøkonomisk
Den nye Vivaro-e byr på helelektrisk kjøring kombinert med praktiske løsninger og lang levetid. Bilen egner seg like godt på motorveien som i bytrafikk. Opel vet hva bedriftskunder trenger, og har fokus på driftssikkerhet og lave driftskostnader.

HØY NYTTELAST

Enestående lasteegenskaper

I likhet med Vivaro med forbrenningsmotor har nye Vivaro-e imponerende lasteegenskaper. Bilens maksimale nyttelast på 1200 kg1 er klassens beste, den har et svært konkurransedyktig lastevolum på inntil 6,6 m3(2)og maksimal lastelengde på opptil 4 meter(2).
 

1 Avhengig av modell.

2 Gjelder L3-modeller med FlexCargo®.

 

Den nye Vivaro-e leveres som ekstrautstyr med elektriske skyvedører3. Har du hendene fulle, kan du bevege foten under dørene for å åpne dem.


1 Gjelder L3-modeller med FlexCargo®.
2, 3 Avhengig av modell.

SMARTE LØSNINGER FOR BEDRIFTER

e-INFO

I den nye Vivaro-e har du en digital oversikt lett tilgjengelig som viser deg all informasjonen du trenger på kjøreturen.

 

e-INFO-instrumentpanelet viser en oppdatert grafisk oversikt som gjør det enklere å planlegge. 

KJØR UTSLIPPSFRITT BÅDE I BYEN OG PÅ MOTORVEIEN

Ikke bare for bykjøring

Med helelektrisk drift og en rekke førerassistentsystemer gir den nye Vivaro-e deg rekkevidden, effektiviteten og sikkerheten du trenger i din arbeidshverdag. Vivaro-e er ikke bare egnet for kjøring i byen, men også på motorveien med fullt dreiemoment fra start og topphastighet på 130 km/t. Bilen har en rekke sikkerhetssystemer som beskytter personer og last, blant annet automatisk nødbrems1, filholderassistent1, blindsonevarsler1, 180-graders ryggekamera og IntelliGrip1.

 

1 Ekstrautstyr

SOM SKAPT FOR DIN ARBEIDSHVERDAG

Allsidig

Den nye Opel Vivaro-e kan tilpasses bedriftens behov. Velg billengden og batteristørrelsen som passer best for deg. Du kan velge mellom et batteri på 50 kWh med en rekkevidde på inntil 230 km og et batteri på 75 kWh med en rekkevidde på inntil 330 km (WLTP)1.

 

1 Strømforbruk Vivaro-e/Zafira-e Life (blandet kjøring): 23,3–29,5 kWh per 100 km. CO2-utslipp: 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring): 230–330 km (avhengig av utstyr).***

BEREGN REKKEVIDDEN TIL VIVARO-e.

BEST I KLASSEN.

PERFEKT INTEGRERT BATTERI

Den nye Opel Vivaro-e fås med et batteri på 50 kWh og rekkevidde på inntil 230 km eller et batteri med 75 kWh og inntil 330 km1. Konstruksjonen og plasseringen av batteriet gjør at Vivaro-e får et lavt tyngdepunkt og god plass innvendig.

 

1 Strømforbruk Vivaro-e/Zafira-e Life (blandet kjøring): 23,3–29,5 kWh per 100 km. CO2-utslipp: 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring): 230–330 km (avhengig av utstyr). De oppgitte verdiene for rekkevidde og strømforbruk er foreløpige. De er målt med WLTP-testmetoden, som gjelder for typegodkjenning av nye biler fra 1. september 2018. Typegodkjenning og samsvarssertifikat foreligger ennå ikke. De foreløpige verdiene kan avvike fra de endelige typegodkjenningsverdiene. De kan variere avhengig av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som hastighet, bruk av varme- og klimaanlegg, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger fremfor alt av effekten til laderen i bilen, ladekabelen, type ladestasjon og ladestasjonens effekt. Kontakt en forhandler hvis du vil ha mer informasjon. 

 
STILLEGÅENDE
Tiltrekk deg oppmerksomhet av de riktige grunnene. Den stillegående elektriske driften gjør den nye Vivaro-e perfekt for kjøring i sentrums- og boligområder. Den forurenser verken med støy eller eksos. Det er også lite støy inne i Vivaro-e. Det reduserer stressnivået på lange arbeidsdager. 
GJENVINNING AV BREMSEENERGI
Ingen del av arbeidsdagen er bortkastet med den nye Vivaro-e. Straks du tar foten av gasspedalen, gjenvinnes kinetisk energi når bilen bremser. Denne energien bidrar til å øke bilens rekkevidde. I den høyeste innstillingen (B-modus) kan du stort sett kjøre korte kjøreturer uten å bremse på vanlig måte. Dette reduserer slitasje og tilhørende vedlikeholdskostnader. 
RASK OG ENKEL LADING
Batteriene med 50 kWh / 18 moduler og 75 kWh / 27 moduler har høy energitetthet. De kan lades fra null til 80 % på henholdsvis 32 og 48 minutter med en offentlig lader på 100 kW. Med en integrert lader på 7,4 eller 11 kW kan du gjøre Vivaro-e klar for hele neste arbeidsdag over natten. 
OVERVÅKING AV BILDATA
Den nye Vivaro-e har avanserte sensorer og systemer for overvåking av bildata som gir deg en detaljert oversikt over kjøreforhold, rekkevidde og strømforbruk. 
LAVE DRIFTSKOSTNADER
Det er økt fokus på luftkvalitet i byer, og utslippsfrie soner blir stadig mer vanlig. Elektriske varebiler er derfor i økende grad avgjørende for kostnadseffektiv virksomhet. Med Vivaro-e trenger du ikke tenke på varierende drivstoffpriser, og du slipper unna de fleste avgifter. Du kan derimot dra fordel av svært konkurransedyktige driftskostnader og statlige støtteordninger. 

OPELS TJENESTER FOR ELBILER.

Med Opels tjenester for elbiler blir det enkelt å kjøre elbil.

VARIANTER AV VIVARO-e.

VIL DU VITE MER?