Skip To Content
Egenskaper

Egenskapene til Vivaro-e

Allsidig

Størrelser
Vivaro-e kommer i to lengder hvor begge er kompakte utvendig og romslige innvendig. 
Begge variantene kan romme tre europaller uten problem.
Akkurat passe stor
To skyvedører gir en stor og god døråpning  for passasjerer og last, mens høyden på under 1,9 meter1 gjør at den kan kjøres inn i de fleste parkeringshus. 
1 Høyde under 1,9 meter gjelder ikke Vivaro-e med lang akselavstand eller variantene med økt nyttelast.
Karosserivarianter
Vivaro-e fås i to karosserivarianter med ulike funksjoner for ulike behov. 

Varebilen1 er beregnet på dem som ofte kjører varer, og har plass til inntil tre personer foran. Crew Van2 har plass til inntil seks personer. Chassiset3 er det perfekte utgangspunktet for ombygging.

 

1 Leveres i to størrelser: mellomlang og lang.

2 Leveres i to størrelser: mellomlang og lang. 

3 Leveres bare i mellomlang utgave.

Last

FlexCargo
Den innovative passasjerbenken FlexCargo® med plass til to personer gir stor fleksibilitet, svært konkurransedyktig lastevolum på opptil 6,6 m3(1) og lastelengde på opptil 4 meter. 

Vivaro-e med lang akselavstand har en lastelengde på inntil 2,7 meter, mens FlexCargo®-luken i skilleveggen lar deg transportere gjenstander som er inntil 4 meter lange.

 

1 Med den lange utgaven av Vivaro-e med FlexCargo® har du et lastevolum på inntil 6,6 m3.

 

Nyttelast

Med nyttelast på inntill 927 kg1 får du med deg mer hver gang og kan kutte ned på kilometerne.

 

1 Avhengende av versjon.

 

Nettbaserte løsninger

Infotainment
Finn raskeste vei til reisemålet med Multimedia navigasjonssystem1 med navigasjonstjenester i sanntid2 og 7-tommers berøringsskjerm1.  Få tilgang til musikk og annet innhold på smarttelefonen med Android Auto1, 3 eller Apple CarPlay1, 3

1Ekstrautstyr.

2Kompatibilitet og tilgjengelige funksjoner kan variere avhenging av enhet og operativsystemversjon. Apple CarPlay™ er et registrert varemerke for Apple Inc. i USA og andre land. Android Auto er et varemerke for Google Inc.

Opel Connect-tjenester1
Vi tilbyr en rekke smarte nettbaserte tjenester som gjør kjøreturen tryggere og enklere. 
  • Trygghet: Nødanrop, veihjelp og informasjon om bilens tilstand.
     
  • Komfort: Våre tilleggstjenester for elbiler: Fjernstyringsfunksjoner, for eksempel sjekke batteriladenivå, programmere klimaanlegg, styre lading og kjøretips.

  • Smart kjøring: Behagelig og avslappet kjøring med nettbasert navigasjon og rute- og kjøreinformasjon.  
 

1Tilgangen til Opel Connect-tjenestene varierer fra land til land og fra bil til bil. Tjenestene kan kreve abonnement/betaling og forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnett.

Mobilt kontor

Justerbart bord
Med FlexCargo® passasjerbenk for to personer blir Vivaro-e et rullende kontor, med justerbart bord som både føreren og forsetepassasjeren kan bruke. 

Praktiske holdere til smarttelefon og nettbrett1 sikrer datautstyret underveis. Trygt plassert under seteputene til passasjersetene finner du et smart oppbevaringsrom på opptil 60 liter for utstyr og verdisaker.

 

1Ekstrautstyr.

Setevarme

Kupeen i Vivaro-e  er både romslig og komfortabel, og med setevarme1 i forsetene holder du deg god og varm på hustrige dager.

 

1 Ekstrautstyr.

 
Oppbevaring
Med flere åpne oppbevaringsrom i instrumentpanelet, holdere til 1,5-litersflasker i dørene og hanskerom med kjølefunksjon har Vivaro-e plass til det aller meste. 
Lyddemping
Innvendig er det brukt forskjellige lydisolerende materialer som holder motor- og trafikkstøy ute, slik at du kan slappe bedre av bak rattet. 

Førerassistenter

Førerassistentpakke

Det er ikke alltid like lett å holde seg våken. Tretthetsvarslingen analyserer kjøremønsteret ditt ved hjelp av frontkameraet og rattet og varsler deg når det er på tide med en liten pause1.

 

1 Ekstrautstyr.

 
Filskiftevarsleren1 varsler deg med lydsignaler og symboler på instrumentpanelet hvis Vivaro-e er på vei ut av filen. Den automatiske fjernlysassistenten1 skifter automatisk mellom fjern- og nærlys for å unngå å blende medtrafikanter. Den intelligente  trafikkskiltgjenkjenningen1 varsler om endringer i fartsgrensen.
Sikkerhetspakke for fører

Blindsonevarsleren registrerer kjøretøyer i blindsonen ved hjelp av sensorer og varsler deg med lyssignaler i sidespeilet. Det bidrar til å forhindre forbikjøringsulykker. Frontkollisjonsvarslingen1 overvåker området foran bilen og varsler om fare for kollisjon med kjøretøyer eller fotgjengere. Om nødvendig kobles den automatiske nødbremsen inn.

 

1 Ekstrautstyr.

 
Head-up-display

Vivaro-e er en av svært få biler i dette segmentet som er utstyrt med head-up-display1.  Viktig informasjon, blant annet hastighet og avstand, projiseres midt i førerens synsfelt.

 

1 Ekstrautstyr.

 
180-graders ryggekamera
Med ryggekamera som viser et 180-graders panoramabilde av området bak bilen på en7-tommers berøringsskjerm, er det ingen grunn til å la seg stresse av parkering og rygging. 

Økonomisk

IntelliGrip
IntelliGrip-systemet (5 modus: Standard, Snø, Gjørme, Sand, ESP OFF) for anleggskjøring gir ekstra godt veigrep på krevende underlag som søle, sand og snø. 

Opel+-tilbehør

Tilpass bilen til dine behov

Med originalt Opel-tilbehør kan du tilpasse din Vivaro-e til dine behov.

Bildet kan avvike fra produktet som selges.

Gulvmatter
Vis detaljer
Vindavvisere
Vis detaljer
Beskyttelsessett for lasterommet
Vis detaljer

Vil du vite mer?