Egenskaper

EGENSKAPENE TIL VIVARO-e.

VIDEOER.

KAPASITET
I varerommet til Vivaro-e er det god plass til tre europaller og enda litt til. 
LADING
Det går fort å lade Vivaro-e.  Bilen lades opp til 80 prosent på bare en halvtime, for eksempel mens du har pause. Her kan du se hvordan det fungerer. 
UTSTYR

Bilen leveres med omfattende standardutstyr som gjør jobbhverdagen enklere, blant annet moderne assistansesystemer og head-up-display1.

1 Ekstrautstyr

 
YTELSE
Elbilen Vivaro-e har en topphastighet på 130 km/t. 

ALLSIDIG.

STØRRELSER
Vivaro-e kommer i tre størrelser som alle er kompakte utvendig og romslige innvendig. 
Ikke minst er den korteste versjonen1, med lengde på bare 4,6 meter, smidig og praktisk i trange bygater og andre steder der det er dårlig plass. Denne varianten har plass til to europaller, mens den mellomlange og lange varianten kan romme tre uten problemer.

1
Den korte varianten av Vivaro fås kun som Vivaro varebil
AKKURAT PASSE STOR
Elektriske skyvedører gir en stor og god døråpning  for passasjerer og last, mens høyden på under 1,9 meter1 gjør at den kan kjøres inn i de fleste parkeringshus. 
1 Høyde under 1,9 meter gjelder ikke Vivaro-e med lang akselavstand eller variantene med økt nyttelast.
KAROSSERIVARIANTER
Vivaro-e fås i tre karosserivarianter med ulike funksjoner for ulike behov. 

Varebilen1 er beregnet på dem som ofte kjører varer, og har plass til inntil tre personer foran. Crew Van2 har plass til inntil seks personer. Chassiset3 er det perfekte utgangspunktet for ombygging.

 

1 Leveres i tre størrelser: kort, mellomlang og lang. 

2 Leveres i to størrelser: mellomlang og lang. 

3 Leveres bare i mellomlang utgave.

LAST.

FLEXCARGO
Den innovative passasjerbenken FlexCargo® med plass til to personer gir stor fleksibilitet, svært konkurransedyktig lastevolum på opptil 6,6 m3(1) og lastelengde på opptil 4 meter. 

Vivaro-e med lang akselavstand har en lastelengde på inntil 2,7 meter, mens FlexCargo®-luken i skilleveggen lar deg transportere gjenstander som er inntil 4 meter lange.

 

1 Med den lange utgaven av Vivaro-e med FlexCargo® har du et lastevolum på inntil 6,6 m3.

 

NYTTELAST

Med nyttelastpå inntill 1275 kg1 får du med deg mer hver gang og kan kutte ned på kilometerne.

 

1 Avhengende av versjon. Kun 50 kWh batteripakke er tilgjengelig med økt nyttelast.

 
SKYVEDØRER

To elektriske skyvedører1 og handsfree-funksjon1 gir enkel tilgang til det store lasterommet, også når du har hendene fulle.

 

1 Ekstrautstyr.

 
MÅL
Den korteste Vivaro-e-utgaven er bare 4,6 meter lang, en perfekt størrelse for deg som kjører mye i byen. 

Selv om den er kompakt, kan den korteste varianten fås med inntil tre seter og nyttelast på inntil 1275 kg1. Den mellomlange versjonen har en lengde på 4,95 meter, og den lange har enda større plass med en lengde på 5,3 meter.

 

1 Avhengende av versjon. Kun 50 kWh batteripakke er tilgjengelig med økt nyttelast.

NETTBASERTE LØSNINGER.

INFOTAINMENT
Finn raskeste vei til reisemålet med Multimedia navigasjonssystem1 med navigasjonstjenester i sanntid2 og 7-tommers berøringsskjerm1.  Få tilgang til musikk og annet innhold på smarttelefonen med Android Auto1, 3 eller Apple CarPlay1, 3

1Ekstrautstyr.

2Kompatibilitet og tilgjengelige funksjoner kan variere avhenging av enhet og operativsystemversjon. Apple CarPlay™ er et registrert varemerke for Apple Inc. i USA og andre land. Android Auto er et varemerke for Google Inc.

OPEL CONNECT-TJENESTER1
Vi tilbyr en rekke smarte nettbaserte tjenester som gjør kjøreturen tryggere og enklere. 
  • Trygghet: Nødanrop, veihjelp og informasjon om bilens tilstand.
     
  • Komfort: Våre tilleggstjenester for elbiler: Fjernstyringsfunksjoner, for eksempel sjekke batteriladenivå, programmere klimaanlegg, styre lading og kjøretips.

  • Smart kjøring: Behagelig og avslappet kjøring med nettbasert navigasjon og rute- og kjøreinformasjon.  
 

1Tilgangen til Opel Connect-tjenestene varierer fra land til land og fra bil til bil. Tjenestene kan kreve abonnement/betaling og forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnett.

MOBILT KONTOR.

JUSTERBART BORD
Med FlexCargo® passasjerbenk for to personer blir Vivaro-e et rullende kontor, med justerbart bord som både føreren og forsetepassasjeren kan bruke. 

Praktiske holdere til smarttelefon og nettbrett1 sikrer datautstyret underveis. Trygt plassert under seteputene til passasjersetene finner du et smart oppbevaringsrom på opptil 60 liter for utstyr og verdisaker.

 

1Ekstrautstyr.

SETEVARME

Kupeen i Vivaro-e  er både romslig og komfortabel, og med setevarme1 i forsetene holder du deg god og varm på hustrige dager.

 

1 Ekstrautstyr.

 
OPPBEVARING
Med flere åpne oppbevaringsrom i instrumentpanelet, holdere til 1,5-litersflasker i dørene og hanskerom med kjølefunksjon har Vivaro-e plass til det aller meste. 
LYDDEMPING
Innvendig er det brukt forskjellige lydisolerende materialer som holder motor- og trafikkstøy ute, slik at du kan slappe bedre av bak rattet. 

FØRERASSISTENTER.

FØRERASSISTENTPAKKE

Det er ikke alltid like lett å holde seg våken. Tretthetsvarslingen analyserer kjøremønsteret ditt ved hjelp av frontkameraet og rattet og varsler deg når det er på tide med en liten pause1.

 

1 Ekstrautstyr.

 
Filskiftevarsleren1 varsler deg med lydsignaler og symboler på instrumentpanelet hvis Vivaro-e er på vei ut av filen. Den automatiske fjernlysassistenten1 skifter automatisk mellom fjern- og nærlys for å unngå å blende medtrafikanter. Den intelligente  trafikkskiltgjenkjenningen1 varsler om endringer i fartsgrensen.
SIKKERHETSPAKKE FOR FØRER

Blindsonevarsleren registrerer kjøretøyer i blindsonen ved hjelp av sensorer og varsler deg med lyssignaler i sidespeilet. Det bidrar til å forhindre forbikjøringsulykker. Frontkollisjonsvarslingen1 overvåker området foran bilen og varsler om fare for kollisjon med kjøretøyer eller fotgjengere. Om nødvendig kobles den automatiske nødbremsen inn.

 

1 Ekstrautstyr.

 
HEAD-UP-DISPLAY

Vivaro-e er en av svært få biler i dette segmentet som er utstyrt med head-up-display1.  Viktig informasjon, blant annet hastighet og avstand, projiseres midt i førerens synsfelt.

 

1 Ekstrautstyr.

 
180-GRADERS RYGGEKAMERA
Med ryggekamera som viser et 180-graders panoramabilde av området bak bilen på en7-tommers berøringsskjerm, er det ingen grunn til å la seg stresse av parkering og rygging. 

ØKONOMISK.

INTELLIGRIP
IntelliGrip-systemet (5 modus: Standard, Snø, Gjørme, Sand, ESP OFF) for anleggskjøring gir ekstra godt veigrep på krevende underlag som søle, sand og snø. 

OPEL+-TILBEHØR.

Tilpass bilen til dine behov

Med originalt Opel-tilbehør kan du tilpasse din Vivaro-e til dine behov.

Bildet kan avvike fra produktet som selges.

VIL DU VITE MER?