Skip To Content
Egenskaper

Opel Combo-e

De viktigste egenskapene

Last

Mål
Cargo er kompakt utvendig, men likevel romslig innvendig. Lastelengden er hele 3440 mm1
1 Målene kan variere avhengig av versjon. Lastelengden er 3090 mm på Combo-e med normal akselavstand og 3440 mm på Combo-e med lang akselavstand med åpen luke i skilleveggen og passasjersete(r) lagt ned.
Nyttelast
Med nyttelast på opptil 3,8 m3(1) har Combo-e nok plass til alt du trenger å laste. Selv store gjenstander kan fraktes enkelt. 
1Nyttelast på opptil 3,8 m3 på Combo-e med normal akselavstand, 4,4 m3 på Combo-e med lang akselavstand, passasjerbenk og luke i skilleveggen.
Nyttelast
Høy nyttelast på 800 kg betyr at Combo-e tåler tung belastning. En lastindikator veier lasten og varsler deg når nyttelasten overskrides. 
Lasteluke

En luke1 i skilleveggen bak passasjersetet gjør det enkelt å transportere lange gjenstander.

 

1 Ekstrautstyr

 
Takluke bak

Har du behov for å transportere ekstra lang last, for eksempel en stige? Den praktiske takluken bak1 kan åpnes 40°, slik at du trygt kan ta med deg lengre gjenstander.

 

1 Ekstrautstyr

 
Oppbevaring
Med mange smarte oppbevaringsrom har Combo-e plass til alt utstyret ditt. 

Tilpasningsmuligheter

Passasjerbenk

Med passasjerbenk blir det plass til tre personer foran1. Den kan legges helt ned for å utvide lasterommet, og den kan også gjøres om til et bord, slik at Combo-e blir til et mobilt kontor.

 

1 Ekstrautstyr

 
Nedfellbart passasjersete
Når det bare er deg og last i bilen, kan du enkelt felle ned passasjersetet for å få enda bedre plass. 
Skillevegg

Skilleveggen1 hindrer at gjenstander kastes forover i bilen, og beskytter både deg, passasjerene dine og lasten. Skilleveggen kan leveres som hel vegg eller med glassrute og gitter.

 

1 Ekstrautstyr

 
Dører

Med en eller to skyvedører1 blir det enkelt å få tilgang til lasterommet i Combo-e, og du slipper også å bekymre deg for riper når du parkerer på trange steder.

 

To skyvedører er ekstrautstyr.

 
Bakluke

Combo-e kan utstyres med vanlig bakluke1 eller asymmetriske hengslede dører med vindu.

 

1 Ekstrautstyr

 
Modellversjoner
Combo-e fås i to lengder: den vanlige versjonen er 4,4 m lang, og Combo-e med lang akselavstand og ekstra lastevolum er 4,75 m lang. Velger du personbilutgaven, får du plass til fire personer i tillegg til deg selv. 

Design

Utvendig
En ekte Opel av høy kvalitet med holdbar, praktisk design. Combo-e bidrar til å gi et godt inntrykk av bedriften din. 
Innvendig
Combo-e har et smart og fleksibelt førerhus med høy sittestilling, gode oppbevaringsmuligheter, intuitiv betjening og mange tilpasningsmuligheter. I tillegg får du samme komfort som i en vanlig personbil.  
LED-kjørelys

LED-kjørelysene1 er effektive og bidrar til å beskytte deg og andre trafikanter når du kjører i dagslys.

 

1 Ekstrautstyr

 

Sikkerhet og innovasjon

Automatisk nødbrems
Automatisk nødbrems1 med fotgjengerregistrering varsler om fare for kollisjon med fotgjengere eller kjøretøyer2. Hvis du ikke griper inn, bremser bilen automatisk. 

1 Standard på Dynamic, ekstrautstyr på Essentia og Enjoy.

2 Fungerer automatisk fra 5 til 85 km/t. Fra 0 til 30 km/t bremses bilen med 0,9 g for å redusere kollisjonshastigheten. Fra 30 til 85 km/t senker systemet hastigheten med maksimalt 22 km/t. Du må bremse selv for å senke hastigheten ytterligere. Hvilket hastighetsintervall den automatiske nødbremsen med fotgjengerregistrering fungerer innenfor, avhenger av type hindring: 5–85 km/t for hindringer i bevegelse, 5–80 km/t for stillestående hindringer og 5–60 km/t for fotgjengere. Opels førerassistentsystemer hjelper føreren innenfor systemets begrensninger. Det er fortsatt føreren som har ansvaret for kjøringen.

Filholderassistent

Filholderassistenten1  varsler deg ved hjelp av filskiftevarslingen og korrigerer kursen forsiktig hvis Combo-e utilsiktet er i ferd med å forlate kjørefeltet.

 

1 Ekstrautstyr

 
Fartsskiltgjenkjenning
Fartsskiltgjenkjenningen leser skiltene langs veien, registrerer endringer i fartsgrensen og varsler deg om dem. 
Sikkerhet og kollisjonsputer
Fire kollisjonsputer, på førersiden, passasjersiden og på sidene, gir ekstra beskyttelse for deg og passasjerene dine. 
Blindsonevarsler
Blindsonevarsleren overvåker blindsonene på siden av bilen og varsler deg om kjøretøy som nærmer seg i kjørefelt ved siden av og i blindsoner. Det gjør det enklere og tryggere å skifte kjørefelt. 
Bakkeassistent
Bakkeassistenten er en funksjon i IntelliGripCombo Look-book-systemet som hjelper deg å kjøre kontrollert og trygt ned selv de bratteste bakker. Systemet tilpasser hastigheten og bremseprofilen automatisk. 
Flank Guard

Flank Guard1-systemet bruker tolv sensorer til å varsle deg om hindringer som du kanskje ikke ser når du kjører rundt et hjørne i lav hastighet. Systemet varsler både med lyd og visning på infotainmentskjermen.

 

1 Ekstrautstyr

 
Surround Rear Vision

Surround Rear Vision1 bruker to kameraer til å vise området rundt bilen på den 5 tommer store skjermen. Det gjør det mye enklere å kjøre inn i og ut av trange parkeringsplasser. 

 

1 Ekstrautstyr

 
Ryggekamera

Ryggekameraet1 med vidvinkel viser et bilde med hjelpelinjer på den 8 tommer store berøringsskjermen for å gjøre det enklere å rygge.

 

1 Ekstrautstyr.

 
Head-Up Display

Head-up-displayet1 viser den viktigste informasjonen, for eksempel hastighet, navigasjonsinformasjon og tretthetsvarsling, på en glassplate bak rattet, slik at du hele tiden kan ha øynene på veien.

 

1 Ekstrautstyr

 
Tilhengerstabilisator
Tilhengerstabilisatoren overvåker hvor stabil tilhengeren er, og tilpasser automatisk bilens hastighet ved hjelp av dreiemoment og bremsing av alle hjulene for å dempe sterke og potensielt farlige vibrasjoner.  
Lastindikator
 Lastindikatoren varsler deg når belastningen nærmer seg eller overskrider den maksimale nyttelasten. Det øker sikkerheten når du skal kjøre med tung last. 

Nettbaserte løsninger

Navigasjon

Multimedia Navi Pro1 med avansert stemmestyring og full navigasjon gjør det enkelt å finne fram. Velg reisemål, og la navigasjonssystemet planlegge ruten.

 

1 Ekstrautstyr

 
Trådløs lading

Det trådløse ladesystemet1 i Combo-e lar deg lade telefonen uten ledning i bilen.

 

1 Ekstrautstyr

 
Opel Connect-tjenester1
Vi tilbyr en rekke smarte nettbaserte tjenester som gjør kjøreturen tryggere og enklere. 
  • Trygghet: Nødanrop, veihjelp og informasjon om bilens tilstand
  • Komfort: Fjernstyring av dørlåser, horn og lys2
  • Smart kjøring: Få en behagelig og avslappet kjøretur med nettbasert navigasjon og rute- og kjøreinformasjon

 

 

1 Tilgangen til Opel Connect-tjenestene varierer fra land til land og fra bil til bil. Tjenestene kan kreve abonnement/betaling og forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnett

2 Planlagt lansering mot slutten av 2020.

Kjøredynamikk

IntelliGrip

Det smarte IntelliGrip1-systemet tilpasser bilens kjøreegenskaper etter forholdene for å sikre godt veigrep, for eksempel når du kjører i gjørme, sand eller snø. Systemet har fem kjøremoduser.

 

Ekstrautstyr

 

Morsomme fakta

Opel+-tilbehør

Akkurat det du trenger

Med originalt Opel+-tilbehør kan du tilpasse Combo-e etter dine behov. Designet og testet for din Opel.

Bildet kan avvike fra produktet som selges.

Hva vil du gjøre nå?