Funksjoner og egenskaper

DETTE ER MOKKA-e.

Ren kjøreglede.

 

Informasjonen på denne siden kan omhandle tilleggsutstyr som ikke leveres som standard. For oversikt over priser, standard- og tilleggsutstyr vennligst se prislisten når denne er publisert.

VIDEOER.

KJØREKOMFORT
Førerplassen i Mokka-e gir god støtte og høy komfort. Her kan du se nærmere på komfortfunksjonene, blant annet setevarme og massasjefunksjon.
 
KRAFTFULL TEKNOLOGI
Den helelektriske drivlinjen er hjertet i Mokka-e. Her kan du se hvordan de innovative førerassistentsystemene hjelper deg å hente toppytelser ut av din Mokka-e. 

DESIGN.

FORMER OG PROPORSJONER
Den nye Mokka-e med banebrytende design viser vei mot Opels fremtid. Med elegant crossover-silhuett og kraftfull fremtoning utstråler bilen selvtillit i hver linje og kurve. Mokka-e har et spenstig utseende og skiller seg ut fra mengden med selvsikkerhet og særpreg. 
TØR Å VÆRE ANNERLEDES
Kupeen preges av en ny retning innen tysk design. Innvendig har bilen gjennomgått en komplett digital forvandling, der kjøreopplevelsen er tatt til et nytt nivå. Unike kombinasjoner av stoffer, dekorelementer og taktrekk skaper en individuell stil. 
SPREK OG SPENSTIG FRA ALLE KANTER
Mokka-e er full av spennende designdetaljer og innovative funksjoner. Det er mye å oppdage, fra drivlinjen til de utpregede full-LED-baklyktene som gjenspeiler den karakteristiske Vizor-fronten. 
DET EKSTRAORDINÆRE ER STANDARD
Til Mokka-e kan du velge mellom markante signaturfelger og en rekke stilige 16-, 17- eller 18-tommers lettmetallfelger. Dette er det perfekte tilbehør som gjenspeiler de smidige kjøreegenskapene til Mokka-e. 
EN PERSONLIG STIL
Skill deg ut fra mengden med unike designelementer. Mokka-e har allerede et spesielt utseende, som du kan fremheve med valg av tak og panser. 
ET NYTT IKON
Vizor er Opels nye signatur. Mange sensorer og funksjoner er elegant integrert i denne spennende nye fronten som utgjør det nyeste av Opels bildesign. 

SIKKERHET OG INNOVASJONER.

MATRIX LED-FRONTLYKTER
IntelliLux LED® Matrix-lykter gir fremragende sikt i alle situasjoner. Du kan kjøre komfortabelt med kraftige fjernlys uten fare for å blende andre førere. 
AUTOMATISK CRUISE CONTROL
Med automatisk cruise control får du en komfortabel og avslappende kjøretur samtidig som sikkerheten ivaretas. Systemet akselererer og bremser automatisk for å holde en konstant avstand til kjøretøyet foran. 
AUTOMATISK NØDBREMS
Den automatiske nødbremsen i Opel Mokka-e registrerer fotgjengere og kjøretøyer og hjelper deg å unngå eller redusere følgene av en kollisjon. Systemet inngår i en komplett førerassistentpakke som også inkluderer filholderassistent og filskiftevarsler. I hastigheter inntil 30 km/t, som er hastigheten ved de fleste kollisjoner, kan den automatiske nødbremsen bremse Mokka-e til den står i ro. I høyere hastigheter kan systemet bremse bilens hastighet med opptil 50 km/t og redusere følgene av en kollisjon betraktelig. 
DIGITALT INSTRUMENTPANEL
Opel Pure Panel gjenspeiler den enkle og elegante stilen til Mokka-e. Det strømlinjeformede 12-tommers førerinformasjonsdisplayet kan tilpasses og viser informasjonen oversiktlig uten distraherende elementer. 
RYGGEKAMERA MED 180-GRADERS PANORAMAVINKEL
Panoramakameraet gir deg 180°-sikt bakover. Kameraet oppdager og fremhever objekter i nærheten og viser også trafikk på sidene av bilen, noe som er spesielt nyttig når du rygger ut på veien. 
PARKERINGSASSISTENT
Det er enkelt å parkere når den avanserte parkeringsassistenten til Mokka-e styrer bilen på plass. Du trenger bare bruke bremse- og gasspedalen. Systemet kan hjelpe deg å finne en parkeringsluke i nærheten, vurdere om den er stor nok, og også styre bilen ut av luken etterpå. 

FØRSTEKLASSES KOMFORT.

AVANSERT KOMFORT
Seter med god støtte sørger for høy komfort i Mokka-e. Førersetet har i tillegg massasjefunksjon. 
VARMEFUNKSJONER

På kalde dager er det deilig med varme i setene. Forsetene i Mokka-e har tre varmenivåer, og rattet har også varmefunksjon.

 

 
ALLSIDIG
Mokka-e har en romslig kupé og smarte løsninger som er nyttige, enten du skal frakte mye last eller ha med deg hele familien pluss bagasje. Baksetene kan slås ned i forholdet 40:60 for å øke bagasjeromsvolumet og skape fleksible muligheter for gjennomlasting. 

NETTBASERTE LØSNINGER.

NAVIGATION
Opels avanserte navigasjonssystem med berøringsskjerm veileder deg langs ruten og gir deg trafikkoppdateringer i sanntid, informasjon om ladestasjoner i nærheten samt om hvor du finner ledige ladeplasser. Velg mellom Multimedia Navi Pro med 10-tommers skjerm og navigasjonstjenester i sanntid1 og Multimedia Navi med 7-tommers skjerm. 
1 Navigasjonstjenester i sanntid omfatter online-trafikkinformasjon, drivstoffpriser, parkeringsinformasjon, online-søk etter interessepunkter, online-søk etter ladestasjoner, værvarsling og trafikksikkerhetsvarsling (leveres ikke i Tyskland og Sveits).
INFOTAINMENT
Mokka-e er fullt kompatibel med Apple CarPlayTM1 og Android AutoTM2, 3, Bluetooth®-strømming4, USB-porter og et sekspunkts lydsystem som lar deg nyte musikk på turen. 
1 Apple CarPlay™ og Apple Siri™ er registrerte varemerker for Apple Inc. i USA og andre land.
2 Android Auto™ er et registrert varemerke for Google Inc.
3 Kompatibilitet og tilgjengelige funksjoner kan variere avhengig av enhet og operativsystemversjon. Gå til www.apple.com eller www.android.com, eller kontakt en Opel-forhandler, hvis du vil vite hvilke funksjoner din enhet er kompatibel med.
4 Bluetooth® er et registrert varemerke for Bluetooth SIG inc.
TRÅDLØS LADING
For å unngå ledningskaos i din Mokka-e kan du lade enhetene dine med en integrert trådløs lader1. Innebygde bevegelsessensorer forhindrer trådløs overbelastning av enhetenes batterier når du kjører på humpete veier. 
1 Ekstrautstyr. Kan kreve ekstra tilbehør til smarttelefonen. Induktiv lading bare med PMA- eller Qi-kompatible smarttelefoner. Kontakt din Opel-forhandler for informasjon om kompatible smarttelefoner.
OPEL CONNECT-TJENESTER1
Vi tilbyr en rekke smarte nettbaserte tjenester som gjør kjøreturen tryggere og enklere – også når du kjører elektrisk. 
  • Trygghet: Nødanrop, veihjelp og informasjon om bilens tilstand.

  •  Komfort: Våre tilleggstjenester for elbiler: Fjernstyringsfunksjoner, for eksempel sjekke batteriladenivå, programmere klimaanlegg, styre lading og kjøretips.

  •  Smart kjøring: Behagelig og avslappet kjøring med nettbasert navigasjon og rute- og kjøreinformasjon.  
 

1Tilgangen til Opel Connect-tjenestene varierer fra land til land og fra bil til bil. Tjenestene kan kreve abonnement/betaling og forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnett.