Grandland

NYE OPEL GRANDLAND

En atypisk SUV

Glem alt du trodde du visste om SUV-kategorien: Med klasseledende funksjoner, innovativ teknologi, flere versjoner med ulike drivsystemer (blant annet en ladbar hybrid med 300 hk og firehjulsdrift) og ny stram og tøff design som garantert vil bli lagt merke til, er Opel Grandland alt annet enn typisk.
Konfigurer din bil fra juli 2021.

 

UTVENDIG DESIGN.

STRAM OG TØFF DESIGN

Den nye Opel Grandland har vår hittil mest ambisiøse design. Tøff design er kombinert med tysk presisjonsarbeid. Resultatet er en SUV du aldri har sett maken til.  Og med den nye, ikoniske Vizor-fronten er det ikke mye ved Grandland som minner om en typisk SUV.

INNVENDIG DESIGN.

INNOVATIV OG INNBYDENDE

Den nye Opel Grandland er utstyrt med vårt digitale Pure Panel, som ikke bare fungerer som bilens «kontrollsenter», men som også bidrar til å holde førerens fokus på veien ved å kun vise den viktigste informasjonen. Dette pluss ny interiørdesign og prisbelønte ergonomiske seter, som er unike i denne klassen, gjør Grandland til en SUV helt utenom det vanlige.

MOTOR.

SPREK OG SPARSOMMELIG

Nye Opel Grandland har langt mer å by på enn et spennende utseende. Det er lagt ned minst like mye arbeid i ytelsen. Uansett om du velger den klasseledende ladbare hybridversjonen eller en versjon med bensin- eller dieselmotor, får du en bil som er både sprek og økonomisk.

SIKKERHET OG INNOVASJON.

TEKNOLOGI GIR TRYGGHET

Enda viktigere enn å skape den tøffeste SUV-en i klassen var det at den også måtte være den tryggeste. To av de nye innovasjonene våre er gode eksempler på det. Den nye kombinasjonen av adaptiv cruise control og aktiv filholder, kalt «Active Drive Assist», bringer deg ett skritt nærmere en selvkjørende bil og gjør langkjøring på motorvei mer behagelig. I tillegg gjør Night Vision-kameraet det lettere å oppdage fotgjengere og dyr i mørket på opptil hundre meters avstand.

FÅ SISTE NYTT FØRST

Vil du ha siste nytt om den nye Opel Grandland, informasjon om tilbud og være blant de første som kan bestille prøvekjøring? Abonner på nyhetsbrevet vårt.  Vi holder deg oppdatert.

Konfigurer din bil fra juli 2021.