Combo-e Varebil

NYE COMBO-e VAREBIL

En vinnerkombinasjon.

Nye COMBO-e er på plass hos forhandler i fjerde kvartal 2021 og vil da også bli tilgjengelig for prøvekjøring.

 

Nye Combo-e er en kombinasjon av Opels ekspertise innen nyttekjøretøyer og innovativ teknologi. Resultatet er et helelektrisk nyttekjøretøy med lave driftskostnader og lang rekkevidde. Til tross for den kompakte størrelsen har Combo-e nyttelast på opptil 4,4 m³, i tillegg til praktiske løsninger som gjør arbeidshverdagen enklere, for eksempel Flex Cargo-lasteluken.

INNVENDIG.

MASSE PLASS OG AVANSERT TEKNOLOGI.

Combo-e er konstruert for å gjøre arbeidsdagen mer effektiv, blant annet ved hjelp av førerinformasjonsdisplayet, den digitale e-infotainmentskjermen og klasseledende nyttelast.  Combo-e er ikke bare en kompakt, fleksibel varebil, den er også et toppmoderne, mobilt kontor med alt du trenger for å kunne gjøre kontorarbeid uansett hvor du er.

EN ELEKTRISK OPPLEVELSE.

KOMBINER DET ALLER BESTE.

Med elvarebil kan du kjøre i lavutslippssoner i byer, og du kan hente og levere når som helst på døgnet siden elektromotoren er så å si lydløs.  Du kan redusere bedriftens klimaavtrykk og utgifter til miljøavgifter, og får lavere vedlikeholds- og driftskostnader.

MANGE MULIGHETER.

EN KOMFORTABEL ARBEIDSBIL.

I Combo-e kjører du bekvemt både i byen og på motorveien med rekkevidde opptil hele 275 km1 og batteri som kan hurtiglades til 80 % kapasitet på litt over 30 minutter. Du kjører så å si lydløst, med fullt dreiemoment fra start og en topphastighet på 130 km/t.  


1Strømforbruk Combo-e (blandet kjøring) 18–19,2 kWh / 100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) opptil 275 km (avhengig av utstyr). De oppgitte verdiene for rekkevidde og strømforbruk er målt med WLTP-testmetoden, som gjelder for typegodkjenning av nye biler fra 1. september 2018. De kan variere avhengig av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som hastighet, bruk av varme- og klimaanlegg, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger fremfor alt av effekten til laderen i bilen, ladekabelen, type ladestasjon og ladestasjonens effekt. Kontakt en forhandler hvis du vil ha mer informasjon.

 

2Teoretisk verdi, beregnet på grunnlag av foreløpig WLTP***-rekkevidde på opptil 275 km. På en DC-ladestasjon (100 kW). Tilsvarer lading av et tomt batteri. Ladetiden kan variere avhengig av type ladestasjon og ladestasjonens effekt, utetemperatur og batteritemperatur.