Combo-e Life

NYE COMBO-e LIFE

Det beste fra begge verdener.

Nye Combo-e Life byr på det aller beste av alt. Den har god plass til opptil sju personer og er utstyrt med praktiske og nyskapende sikkerhetsfunksjoner. Nå får du den også i elbilversjon med rekkevidde på inntil 280 km1 (WLTP)


1Strømforbruk (blandet kjøring) 17,5-19,4 kWh / 100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) inntil 280 km (WLTP) (avhengig av utstyr). De oppgitte verdiene for rekkevidde og strømforbruk er målt med WLTP-testmetoden, som gjelder for typegodkjenning av nye biler fra 1. september 2018. De kan variere avhengig av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som hastighet, bruk av varme- og klimaanlegg, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger fremfor alt av effekten til laderen i bilen, ladekabelen, type ladestasjon og ladestasjonens effekt. Kontakt en forhandler hvis du vil ha mer informasjon.

INNVENDIG.

HØY KOMFORT OG MANGE MULIGHETER.

Combo-e Life er en komfortabel flerbruksbil med god plass til opptil sju personer – med bagasje.   Du får utrolig god oversikt over veien foran deg, og alle førerassistentsystemene gjør kjøringen enklere og mer behagelig. I tillegg kjører du helelektrisk og helt uten utslipp. Vi har gjort det enkelt å holde styr på strømbruken også. En digital e-infotainmentskjerm viser viktig kjøreinformasjon, og du kan søke etter ladestasjoner og planlegge kjøreruten fra smarttelefonen.

EN ELEKTRISK OPPLEVELSE.

LANG REKKEVIDDE OG UBEGRENSEDE MULIGHETER.

Med Combo-e Life kommer du uten problemer frem dit du skal med alle og alt du må ha med deg. Du kan kjøre i trange bygater og lavutslippssoner, og så å si lydløst gjennom boligområder.  Som en ekstra bonus vil du oppdage at elbiler er spesielt gunstige når Combo-e Life trenger service.

MANGE MULIGHETER.

KLAR FOR DET MESTE.

Combo-e Life kombinerer det beste fra begge verdener og gir deg mange muligheter. Med rekkevidde på opptil hele 275 km1 og topphastighet på 130 km/t er den like godt egnet for bykjøring som på motorveien. Det avanserte batteriet kan lades opptil 80 % på 32 minutter. Combo-e Life er både robust og stilig, og leveres med imponerende mye standardutstyr. Ikke bare er det trygt å vite at du har god rekkevidde, men også at du har en rekke førerassistentsystemer og sikkerhetsfunksjoner som bidrar til at du kan kjøre sikrere og bringe familien trygt dit dere skal.

1Strømforbruk Combo-e Life (blandet kjøring) 17,5-19,4 kWh / 100 km. CO2-utslipp 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring) på opptil 275 (avhengig av utstyr). De oppgitte verdiene for rekkevidde og strømforbruk er målt med WLTP-testmetoden, som gjelder for typegodkjenning av nye biler fra 1. september 2018. De kan variere avhengig av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som hastighet, bruk av varme- og klimaanlegg, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger fremfor alt av effekten til laderen i bilen, ladekabelen, type ladestasjon og ladestasjonens effekt. Kontakt en forhandler hvis du vil ha mer informasjon.
 
2Teoretisk verdi, beregnet på grunnlag av foreløpig WLTP***-rekkevidde på opptil 275 km. På en DC-ladestasjon (100 kW). Tilsvarer lading av et tomt batteri. Ladetiden kan variere avhengig av type ladestasjon og ladestasjonens effekt, utetemperatur og batteritemperatur.