Fleksible løsninger
Fleksibelt interiør

Nye Combo Electric leveres med fem eller sju1 seter. Du kan enkelt ta ut de to setene1 på tredje seterad når du trenger ekstra plass i bagasjerommet. 

 

1 Ekstrautstyr til Combo Electric XL  

 
Baksete som kan deles
Til nye Opel Combo Electric kan du velge mellom et praktisk baksete som kan deles og legges ned i forholdet 40:60, og tre enkeltseter bak1. Alle setene har Isofix-barnesetefester som standard. Det gir sikkerhet og komfort for barna.  


Hvis du skal frakte ekstra lang last, kan du enkelt felle baksetene ned i gulvet og vippe frem passasjersetet foran. Da får du plass til gjenstander som er opptil 2,7 meter lange (eller opptil 3,05 meter for Combo Electric XL).  

 

 

1 Ekstrautstyr til utvalgte utstyrsnivåer. 

Oppbevaring
Nye Combo Electric har mange smarte oppbevaringsrom, slik at du og de andre i bilen får god plass til alt dere trenger på turen.  
Enkel tilgang

Nye Combo Electric fås med én eller to skyvedører1 som gjør det enkelt å komme seg inn og ut, selv på trange parkeringsplasser. Bilen kan leveres med vanlig bakluke2 eller en variant med vindu som kan åpnes2, for rask og enkel tilgang til bagasjerommet. 

 

1 To skyvedører er standard bortsett fra på Combo Electric (venstrestyrt). 

2 Bakluke med vindu som kan åpnes, leveres som ekstrautstyr til Combo Electric. 

 
Varianter

Nye Combo Electric fås i to lengder – 4,41 meter for den vanlige versjonen, og 4,76 meter for Combo Electric XL. Det gir enda mer plass i kupeen og større bagasjerom.  

 

Bagasjerommet i Combo Electric XL er 35 cm lengre. Det øker lastevolumet med 253 liter til totalt 8501 liter i denne versjonen. 

 

1 Lastevolum for Combo Electric XL med fem seter når alle seter er på plass.