Fleksibilitet
Fleksible seter

Combo-e Life leveres med fem eller sju seter1 for å gi mest mulig fleksibilitet. Trenger du mer plass i bagasjerommet? De to skyvesetene2 i tredje rad kan lett tas ut.

 

1 Ekstrautstyr.

2 Tredje seterad leveres til både standardversjonen og versjonen med lang akselavstand. Skyvbare seter fås bare i versjonen med lang akselavstand.

 
Bagasjeromsvolum
Combo-e Life har et praktisk bagasjerom som kan varieres fra 597 liter1 til 2126 liter2.
 

Hvis du trenger enda mer plass, kan du oppgradere til Combo-e Life med lang akselavstand. Da får du opptil 2693 liter2 bagasjeromsplass.

 

1 Combo-e Life med fem seter og standard akselavstand har 597 liters bagasjerom når alle seter er på plass. Bagasjerommet i versjonen med fem seter og lang akselavstand er på minst 850 liter.

2 Opptil 2693 liter for Combo Life med lang akselavstand og 2126 liter for Combo-e Life med standard akselavstand, lastet opp til taket med bakre seterygg felt ned, i henhold til ISO 3832.

Baksete som kan deles
Velg mellom et praktisk baksete som kan deles og legges ned i forholdet 40:60 eller tre enkeltseter bak 1. Alle setene har Isofix-barnesetefester som standard. Det gir sikkerhet og komfort for barna.
 

Skal du ha med deg ekstra lang last, for eksempel møbler? Da kan du ganske enkelt felle baksetene ned i gulvet og vippe frem passasjersetet foran, så får du plass til gjenstander som er opptil 2,7 m lange (eller opptil 3,05 m for utgaven med lang akselavstand). De fleksible setene gjør det enkelt å tilpasse den innvendige plassen etter dine behov.

 

1 Ekstrautstyr til utvalgte utstyrsnivåer.

 

 

 

Oppbevaring
Med sine mange smarte oppbevaringsrom har Combo-e Life god plass til alt du skal ha med deg. 
Dører og luker
Enkle eller doble skyvedører1 gjør det enkelt å stige inn i og ut av bilen. Bak på bilen kan du velge asymmetrisk delte dører2 eller en bakluke med vindu som kan åpnes3, for enkel tilgang til bagasjerommet.
 

1 Doble skyvedører er ekstrautstyr på Edition, standard på Elegance

2 Asymmetrisk delte dører er ekstrautstyr bare på Edition

3 Vindu som kan åpnes, er bare standard på Elegance og Elegance Plus

Varianter
Combo-e Life fås i to lengder – 4,4 meter for den vanlige versjonen, og hele 4,75 meter for versjonen med lang akselavstand. Det gir enda mer plass i kupeen og større bagasjerom. 

Bagasjerommet i Combo-e Life XL er 35 cm lengre, og det gir et ekstra volum på hele 253 liter. Denne versjonen har totalt 8501 liter standard lasteplass. 

 

1Målt bagasjeromsvolum for Combo-e-Life med fem seter og lang akselavstand når alle seter er på plass.