SKIP TO CONTENT
Funksjoner

TYSK INGENIØRKUNST PÅ SITT BESTE.

I takt med tiden.

SIKKERHET OG INNOVASJONER.

INTELLILUX LED® PIXEL LIGHT
De nye IntelliLux LED® Pixel Light-hovedlyktene1 er neste trinn i Opels banebrytende lysteknologi. Dette systemet gir betydelig bedre sikt i mørket. Fjernlyset tilpasses automatisk, slik at du kan kjøre med fjernlys på hele tiden uten å blende møtende trafikanter. Hver hovedlykt har 84 lyssegmenter som automatisk slås på og av enkeltvis alt etter trafikkforholdene. 
 • Iingen risiko for å blende andre trafikanter
 • Tryggere og behageligere å kjøre i mørket                                        
 • Motorveimodus: optimert belysning på motorveier          
 • Adaptive lys lyser opp bedre i svinger, aktive i opptil 40 km/t
HEAD-UP-DISPLAY
Head-up-displayet projiserer viktig informasjon som hastighet, navigasjonsmeldinger og varsler fra automatisk cruise control på frontruten, slik at du kan holde blikket på veien.
 
AUTOMATISK NØDBREMS
Den automatiske nødbremsen med fotgjengerregistrering1, overvåker trafikken foran bilen. Når systemet registrerer en fotgjenger, et kjøretøy eller et annet objekt foran deg, klargjør den bilen for bremsing og kan bremse bilen automatisk hvis du ikke reagerer.

1 Opels førerassistentsystemer kan hjelpe føreren innenfor systemenes begrensninger. Det er fortsatt føreren som har ansvaret for kjøringen.
 
VARSEL OM KRYSSENDE TRAFIKK BAK
Varsel om kryssende trafikk bak1 varsler deg om objekter som nærmer seg fra høyre eller venstre side bak bilen når du rygger ut fra en parkeringsluke eller en innkjørsel.

1 Aktiv i opptil 10 km/t, registrerer kryssende trafikk bak som beveger seg i opptil 36 km/t. 
TRAFIKKSKILTGJENKJENNING
Den nyeste generasjonen trafikkskiltgjenkjenning viser fartsgrenseskilt og andre trafikkskilt på førerinformasjonsdisplayet og på head-up-displayet1 (avhengig av utstyr).  
 
AUTOMATISK CRUISE CONTROL
Automatisk cruise controlfor hele hastighetsområdet sørger for en behagelig kjøreopplevelse. Systemet holder trygg avstand til kjøretøyet foran ved å øke og redusere bilens hastighet automatisk. Du trenger heller ikke slå på igjen cruise control etter at bilen er bremset helt ned.


1 Opels førerassistentsystemer kan hjelpe føreren innenfor systemenes begrensninger. Det er fortsatt føreren som har ansvaret for kjøringen.
 
FILSKIFTEVARSLER
Filskiftevarsleren varsler deg hvis du er i ferd med å skifte fil uten at du har satt på blinklyset. Blindsonevarsleren1, varsler deg om kjøretøyer i blindsonen som nærmer seg raskt i en fil ved siden av deg.

1 Hastighetsdifferansen mellom to biler kan ikke være over 72 km/t. 

DESIGN.

UTVENDIG
Insignia Grand Sport har en stilfull, unik design som lever opp til navnet. De smale vingeformede LED-hoved- og baklyktene og doble enderør med kromdeksler gjør bilen ekstra elegant. 
INNVENDIG
Insignia er elegant, ergonomisk og romslig. Kupeen har en harmonisk og moderne design med materialer av høy kvalitet og lett tilgjengelige betjeningselementer som er enkle å bruke. I Insignia Grand Sport ligger alt til rette for en behagelig kjøretur. 
SIGNATUR LED-LYS
Opels unike vingeformede LED-hoved- og baklykter med kjørelys er ikke bare stilige, men gir også optimalt lys. En lysanimasjon ønsker deg velkommen når du åpner døren1.

1 Bare hovedlykter. 
FARGER
Velg din favorittfarge. 
FELGER
Stilige 18-tommers lettmetallfelger i to-farget design er standardutstyr i Norge 

FØRSTEKLASSES KOMFORT.

ERGONOMISKE ACTIVE-SETER
Forseter med ergonomisk godkjenning1 forebygger ryggplager og gir høy sittekomfort. 

Ta vare på ryggen din med et ergonomisk sete1 som er godkjent av den tyske ryggforeningen Aktion Gesunder Rücken (AGR), som arbeider for å fremme god rygghelse:

 

 • Ergonomisk godkjenning i Tyskland
 • Uttrekkbar lårstøtte for å tilpasse setet til beinlengden
 • Ventilasjon og varme kjøler eller varmer ryggen etter behov

 

I Norge er også følgende funksjoner standardutstyr

 • Massasjefunksjon
 • 18-veis justering og minnefunksjon


1 Godkjenningen er et kvalitetsstempel som tildeles av et uavhengig testpanel sammensatt av spesialister innen forskjellige medisinske fagområder.

OPPVARMINGSFUNKSJONER
Insignia Grand Sport kan leveres med oppvarmingsfunksjoner som gjør det mer behagelig å sette seg i bilen på kalde morgener. 
ThermaTec™ frontruteoppvarming fjerner enkelt dugg og is på frontruten. Setevarme i forsetene og på de ytre sitteplassene i baksetet og rattoppvarming øker komforten ytterligere.    
OPPBEVARINGSPLASS
Opel Insignia Grand Sport har et stort bagasjerom og mange praktiske oppbevaringsløsninger. 
Baksetet kan deles og slås ned på et øyeblikk med et knappetrykk.
5 personer, 490 liter: Når alle sitteplassene er opptatt, har du fortsatt god plass i bagasjerommet.
Kan deles i forholdet 40:20:40.
Opptil 1450 liter: Når alle de tre setene er lagt ned, får du et kjempestort bagasjerom med helt flatt gulv.

TILKOBLINGSMULIGHETER.

MULTIMEDIA NAVI PRO
Toppversjonen av infotainmentsystemet til Insignia har det meste: digitale tilkoblingsmuligheter, innebygd navigasjonssystem, stor innovativ berøringsskjerm i farger og høy lydkvalitet. 

Multimedia Navi Pro med integrert navigasjonssystem har følgende:

 

 • 8-tommers skjerm med DAB-radio
 • Navigasjonskart i 3D
 • Innebygd stemmestyring
 • Bluetooth®1
 • Kompatibelt med head-up-display
 • Nettbaserte navigasjonstjenester2
 • 2 USB-porter
 • Apple CarPlay™3 og Android Auto™31 Bluetooth® er et registrert varemerke for Bluetooth SIG Inc.
2 Krever at du godtar TeleNavs lisensavtale for sluttbrukere og gir samtykke til bruk av personopplysningene dine som beskrevet i TeleNavs retningslinjer for personvern. Lisensen utløper ved utgangen av 2031. Alle nettbaserte navigasjonstjenester krever at du deler Internett-tilkoblingen til smarttelefonen din.
3 Apple CarPlay™ og Apple er registrerte varemerker for Apple Inc. i USA og andre land. Android Auto™ er et varemerke for Google Inc.

LYDANLEGG FRA BOSE®
Et førsteklasses lydanlegg fra Bose® sørger for høy lydkvalitet i bilen.  Med åtte høyttalere kan alle i bilen nyte fyldig bass og krystallklar diskant uansett hvor de sitter.
 
TRÅDLØS LADING
Du trenger bare legge smarttelefonen1 i oppbevaringsrommet med integrert induktiv lader for å lade den trådløst. 
1 Kan kreve ekstra tilbehør til smarttelefonen. Bare PMA- eller Qi-kompatibelt utstyr kan lades med den induktive laderen. Spør en Opel-forhandler om ditt utstyr er kompatibelt.

ØKONOMISK KJØRING.

MOTORER
I Norge er Insignia skreddersydd i én fiks ferdig utgave, nemlig Insignia ULTIMATE utstyrt med 2-liter dieselmotor som yter 174 hestekrefter, firehjulstrekk, 8-trinns automatgir og FrexRide adaptivt understell som standard. 
Drivstofforbruk ved blandet kjøring 6,4 - 5,9 l / 100 km, CO2-utslipp ved blandet kjøring 168-155 g/km iht. NEDC. De oppgitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er foreløpige og fastsatt ved hjelp av WLTP-testprosedyren (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure). Verdiene er deretter regnet om til NEDC-verdier, slik at de kan sammenlignes med verdiene til andre biler i henhold til forordning R (EF) nr. 715/2007, R (EU) nr. 2017/1153 og R (EU) nr. 2017/1151.
GIRKASSER
8-trinns automatgirkasse med girskifthendler på rattet er standard i Norge 
Den nye 8-trinns automatgirkassen med girhendler gir høyere ytelse, bedre drivstofføkonomi og merkbart høyere komfort for føreren.
FLEXRIDE ADAPTIVT UNDERSTELL
Med FlexRide1 kan du tilpasse kjøreegenskapene og få tre biler i én.
 
Bytt fra standardinnstillingen til Tour eller Sport for å gi din Insignia enda smidigere eller sportsligere kjøreegenskaper. Du kan velge mellom tre moduser: Standard, Tour og Sport. Når du trykker på en knapp, tilpasser FlexRide følsomheten til ulike systemer til underlaget og kjørestilen din. Dette omfatter blant annet rattet, gasspedalen, automatgirkassen og antispinnreguleringen.

1 I Norge Tilbys Insignia med både firehjulstrekk og FlexRide adaptivt understell som standard.
FIREHJULSDRIFT MED MOMENTFORDELING
Firehjulsdriften fordeler drivkraften slik at du kan kjøre dynamisk, men samtidig sikkert og smidig. 
Firehjulsdriften med momentfordeling fordeler dreiemomentet mellom hjulene slik at bilen får god framdrift, men samtidig er smidig å manøvrere.

OPEL+-TILBEHØR.

Akkurat det du trenger.

Utstyr din Insignia med praktisk tilbehør som gjør din hverdag enklere.  

Bildet kan avvike fra produktet som selges.
Takboks på 460 liter og takstativ
VIS DETALJER
FlexConnect kleshenger
VIS DETALJER
FlexConnect nettbrettholder
VIS DETALJER
Terskellister med lys
VIS DETALJER
Vendbart bagasjeromsinnlegg
VIS DETALJER
Bagasjeromsdelere
VIS DETALJER

VIL DU VITE MER?