Skip To Content
Egenskaper

Opel Combo-e Life

Alt du trenger i hverdagen

Allsidig

Fleksible seter
Combo-e Life leveres med fem eller sju seter1 for å gi mest mulig fleksibilitet. Trenger du mer plass i bagasjerommet? De to skyvesetene2 i tredje rad kan lett tas ut. 
 
1 Ekstrautstyr.
2 Tredje seterad leveres til både standardversjonen og versjonen med lang akselavstand. Skyvbare seter fås bare i versjonen med lang akselavstand.
 
Bagasjeromsvolum
Combo-e Life har et praktisk bagasjerom som kan varieres fra 597 liter1 til 2126 liter2.
 
Hvis du trenger enda mer plass, kan du oppgradere til Combo-e Life med lang akselavstand. Da får du opptil 2693 liter2 bagasjeromsplass. 
 
1 Combo-e Life med fem seter og standard akselavstand har 597 liters bagasjerom når alle seter er på plass. Bagasjerommet i versjonen med fem seter og lang akselavstand er på minst 850 liter.
2 Opptil 2693 liter for Combo Life med lang akselavstand og 2126 liter for Combo-e Life med standard akselavstand, lastet opp til taket med bakre seterygg felt ned, i henhold til ISO 3832.
Baksete som kan deles
Velg mellom et praktisk baksete som kan deles og legges ned i forholdet 40:60 eller tre enkeltseter bak 1. Alle setene har Isofix-barnesetefester som standard. Det gir sikkerhet og komfort for barna.
 
Oppbevaring
Med sine mange smarte oppbevaringsrom har Combo-e Life god plass til alt du skal ha med deg.
 
Dører og luker
Enkle eller doble skyvedører1 gjør det enkelt å stige inn i og ut av bilen. Bak på bilen kan du velge asymmetrisk delte dører2 eller en bakluke med vindu som kan åpnes3, for enkel tilgang til bagasjerommet.
 
1 Doble skyvedører er ekstrautstyr på Edition, standard på Elegance
2 Asymmetrisk delte dører er ekstrautstyr bare på Edition
3 Vindu som kan åpnes, er bare standard på Elegance og Elegance Plus
Varianter
Combo-e Life fås i to lengder – 4,4 meter for den vanlige versjonen, og hele 4,75 meter for versjonen med lang akselavstand. Det gir enda mer plass i kupeen og større bagasjerom. 
Bagasjerommet i Combo-e Life XL er 35 cm lengre, og det gir et ekstra volum på hele 253 liter. Denne versjonen har totalt 8501 liter standard lasteplass. 
 
1 Målt bagasjeromsvolum for Combo-e-Life med fem seter og lang akselavstand når alle seter er på plass.

Design

Utvendig
Combo-e Life er en ekte Opel, med tysk presisjonsteknikk som er perfekt tilpasset behovene til både moderne familier og yrkessjåfører. Den romslige kupeen med praktiske løsninger sørger for god komfort innvendig, mens den utvendige designen er moderne og balansert. 
Innvendig
Høy sittestilling, intuitiv betjening, oppvarmet ratt1 og god plass – den smarte kupeen i Combo-e Life kombinerer intelligente tilkoblingsmuligheter med praktiske funksjoner. 
Interiøret er utviklet med fokus på førerens ergonomi. Den store midtkonsollen1 er inndelt i tre funksjonelle soner, deriblant et eget display for elbilinformasjon som batterilading og energibruk. Øverst finner du infotainmentsystemet, i midten er det betjeningselementer for varme og ventilasjon, og nederst finner du et praktisk og lett tilgjengelig oppbevaringsområde.                                                                                                    
 
1 Ekstrautstyr
Panoramasoltak
Panoramataket med takoppbevaring1 og elektrisk solskjerming slipper masse lys inn i kupeen. LED-lys i oppbevaringsrommet i taket skaper en avslappende atmosfære. 
 
1 Ekstrautstyr.
 
LED-kjørelys
De effektive LED-kjørelysene1 bidrar til å holde deg og andre trafikanter trygge på veien i dagslys. 
 
1 Ekstrautstyr til utvalgte utstyrsnivåer.
 

Sikkerhet og innovasjon

Automatisk nødbrems
Automatisk nødbrems med fotgjengerregistrering advarer deg om mulige sammenstøt med fotgjengere eller et annet kjøretøy1. Hvis du ikke gjør noe, bremser bilen automatisk.
 
Avansert parkeringsassistent
Den automatiske parkeringsassistenten1 registrerer egnede parkeringsluker, overtar styringen og varsler med akustiske og visuelle signaler for å hindre kollisjoner under parkering. 
 
1 Ekstrautstyr.
 
Filholderassistent
Filholderassistenten varsler med filskiftevarsling og  korrigerer kursen forsiktig hvis Combo-e Life utilsiktet er i ferd med å forlate kjørefeltet.
 
Bakkeassistent
Bakkeassistenten er en funksjon i IntelliGrip1-systemet som hjelper deg å kjøre kontrollert og trygt ned selv de bratteste bakker. Systemet tilpasser hastigheten og bremseprofilen automatisk. 
 
1 Ekstrautstyr
 
Fartsskiltgjenkjenning
Fartsskiltgjenkjenningen leser veiskilt for å oppdage nye fartsgrenser og anbefaler deg å justere hastigheten tilsvarende.
 
Blindsonevarsler
Blindsonevarsleren overvåker blindsonene på siden av bilen og varsler deg automatisk om kjøretøy som nærmer seg i parallelle kjørefelt og i blindsonen. Det gir økt trygghet og gjør det enklere å bytte kjørefelt. 
Sidebeskyttelse
Sidebeskyttelsen bruker tolv sensorer til å varsle deg om hindringer som kanskje ikke er synlige når du kjører rundt et hjørne i lav hastighet. Systemet varsler både med lyd og bilde på infotainmentskjermen. 
 
1: Ekstrautstyr.
 
Sikkerhet og kollisjonsputer
Seks kollisjonsputer inkludert kollisjonsputer for fører og passasjer, sidekollisjonsputer samt kollisjonsgardin øker sikkerheten for deg og passasjerene.
 
IntelliGrip
Det smarte IntelliGrip1-systemet tilpasser seg i situasjoner med dårlig veigrep, for eksempel når du kjører i gjørme, sand eller snø. Systemet har fem kjøremoduser.  
 
1 Ekstrautstyr.
 
Ryggekamera
180° panoramaryggekamera med vidvinkel1 viser bilens omgivelser på en 8-tommers berøringsskjerm. Hjelpelinjer på skjermen bidrar til å gjøre rygging til en enkel sak. 
 
1 Ekstrautstyr.
 
Head-up-display
Head-up-displayet1 viser nøkkelinformasjon som hastighet, kollisjonsvarsler og navigasjon på en glasskjerm bak rattet, slik at du kan holde blikket på veien. 
 
1 Ekstrautstyr.
 

Tilkoblingsmuligheter

Navigasjon
Multimedia Navi Pro1 med avansert stemmestyring og full navigasjon får deg frem dit du skal. Du trenger bare velge reisemål og la navigasjonsenheten planlegge ruten. 
 
1 Ekstrautstyr.
 
Trådløs lading
Det trådløse ladesystemet1 i Combo-e Life lar deg lade telefonen mens du er på farten – helt uten kabler. 
 
1 Ekstrautstyr.
 
Opel Connect-tjenester1
Vi tilbyr en rekke smarte nettbaserte tjenester som gjør kjøreturen tryggere og enklere.
 

Opel+-tilbehør

Akkurat det du trenger

Med originalt Opel+-tilbehør kan du tilpasse  Combo Life etter dine behov.

 

Bildet kan avvike fra produktet som selges.

Smart vegglader
Vis mer
Ladekabel
Vis mer
Kabelpose
Vis mer
Opel-takbokser
Vis mer
Barnesete
Vis mer
FlexConnect ipad-holder
Vis mer

Vil du vite mer?