Berge på ballen

BERGE PÅ BALLEN

IDRETTEN TILHØRER ALLE

En god prestasjonskultur er alfa og omega for å skape resultater i verdenstoppen. Få vet dette bedre enn treneren for Norges herrelandslag i håndball. Laget som på få år har blitt vanskelig å ikke legge merke til. Bli med når Christian Berge og Opel møter barrierebrytende idrettsutøvere og lokale helter som gjør idretten tilgjengelig for sitt lokalsamfunn.

EPISODE 1

Berge på ballen: Episode 1

Bli kjent med Christian Berge: Landslagstreneren for Norges herrehåndball. Hvordan ser hverdagen ut, når man er på vei til å bli best i verden?

OPEL OG NORGES HÅNBALLFORBUND

Inngått samarbeid

Opel samarbeider med Norges Håndballforbund om å styrke og fremme barne- og ungdomsidretten. Når Opel sier at «Fremtiden tilhører alle» og Håndballforbundet sier at «Håndball for alle» er dette et perfekt utgangspunkt for å finne felles arenaer for lagspill. Vi har jobbet i mange år med å demokratisere teknologi og tilby biler for alle, på samme måte har Håndballforbundet et mål om at håndball skal være tilgjengelig og tilrettelagt for absolutt alle som ønsker det.
LES MER

Christian Berge kjører Opel Corsa-e

Europas beste bilkjøp!

Opel Corsa-e ble kåret til Europas beste bilkjøp av Autobest, og er den første helelektriske bilen noensinne til å vinne denne kåringen. Møt en utslippsfri hverdag med 337 km rekkevidde, et batteri som er ladet til 80% på 30 minutter og klassens beste lyssystem.
BESTILL PRØVEKJØRING