Skip To Content
Steinsprut og Smart Repair

"Både det indre og det ytre teller"

Steinsprut og Smart Repair

Bilreparasjon på en enkel måte

Hagl- og steinsprutskader, riper og småbulker er utrolig irriterende, men heldigvis er de ganske enkle å reparere. Opel Smart Repair er vår raske, rimelige og enkle løsning for reparasjon av mindre skader. Hos autoriserte Opel-verksteder får du fagmessig utført reparasjon til en fornuftig pris.
Med Smart Repair får du rask reparasjon av småskader på frontrute, lakk eller trekk.
Kostnadseffektive løsninger er bra for både oss og deg. Derfor prøver alltid Opel å reparere småskader i stedet for å skifte ut deler. Det sparer både tid og penger.
Vi vil at det skal være enkelt. Det eneste du trenger å gjøre, er å bestille time hos en våre forhandlere som tilbyr Smart Repair. Så tar vi oss av resten.

Steinsprut

Steinsprutskader på frontruten kan være distraherende og skjemmende. I mange tilfeller kan frontruten repareres i stedet for å skiftes ut. Det er det mye penger å spare på. Med Opel Smart Repair er det enkelt å reparere slike skader. 

Reparasjon av lakkskader

Har du fått mindre lakkskader på bilen, kan vi raskt utbedre dem med vår innovative teknikk for spraylakkering. Denne typen lakkreparasjon er fleksibel, tidsbesparende og kostnadeffektiv.