Skip To Content
Originaldeler

Skreddersydde og lett tilgjengelige deler

Originaldeler fra Opel (Mopar)

Velg Opel-kvalitet til bilen din
Disse delene gir den beste ytelsen, opprettholder bilens verdi og ivaretar sikkerheten.

Slitedeler

Batterier

Opels batterier er vedlikeholdsfrie – det er ikke nødvendig å fylle på vann. De har fremragende kaldstartegenskaper og er svært driftssikre ved mye småkjøring. Intelligente funksjoner omfatter integrert ladenivåindikator (magic eye) og et spesialkonstruert deksel som hindrer syrelekkasje. Batteriets kalsium-kalsium-gitter er legert med edelmetaller for bedre ladeevne og høyere korrosjonsbestandighet. Den optimaliserte gitterkonstruksjonen gir dessuten bedre strømflyt. Originale Opel-batterier leveres med en utvidet garanti på to år fra produsenten. 

Viskerblader (flate viskerblader)

Originale flate Opel-viskerblader representerer det nyeste innen vindusviskerteknologi. Den bøylefrie, flate konstruksjonen med integrerte spoilere gir god kontakt med ruten og optimal ytelse, også i høy hastighet. Vindusviskerne minimerer vindstøy og fungerer også godt om vinteren siden de ikke har ledd som kan fryse. De er laget av syntetisk gummi med glatt belegg og er testet for hver enkelt bilmodell. De integrerte spoilerne og forhåndsmonterte adapterne gjør dem enkle å montere. Av hensyn til sikkerheten anbefaler Opel at du bytter viskerblader minst én gang i året. 

Kupéfilter

Originale Opel-karbonkombifiltre hindrer at skadelige gasser, fine partikler og ubehagelig lukt kommer inn i kupeen. Filtrene er spesielt nyttige for personer med allergi og astma. De sikrer konstant tilførsel av frisk luft og øker komforten for både fører og passasjerer. Originale Opel-karbonkombifiltre øker også sikkerheten ved å hindre dugg på frontruten og beskytter klima- og varmeanlegg mot skitt og slitasje. Opel anbefaler at du bytter kupéfilter minst én gang i året. 

Bremseklosser

Originale Opel-bremseklosser er utviklet for hver enkelt modell. Klossene oppfyller høye krav til ytelse, kvalitet og sikkerhet. Sammen med originale Opel-bremseskiver har de svært lang levetid. Alle komponenter er godkjent av Opels ingeniører. Det betyr at de oppfyller de nyeste kravene til Opel og er av utmerket kvalitet. Bremseklossene skal alltid byttes parvis (akselsett). 

Bremseskiver

Originale Opel-bremseskiver er laget for å gi høy bremseeffekt og kort bremselengde. De er utviklet for hver enkelt modell og testet for å sikre at de passer perfekt og får lengst mulig levetid. Originale Opel-bremseskiver har en glatt og reflekterende finish av høy kvalitet som gir mindre slitasje på bremseklossene og mindre støy. Bremseskivene er korrosjonsbestandige. Bremseskivene skal alltid byttes parvis (akselsett). 

Kontakt en Opel-forhandler for mer informasjon om slitedeler

Reservedeler

Frontrute

Det forbehandlede glasset i originale Opel-frontruter garanterer at de passer perfekt. Ettersom frontruten er viktig for sikkerheten, er våre frontruter kollisjonstestet for å sikre at personene i bilen er best mulig beskyttet. 

Støtfangere

Originale Opel-støtfangere er kvalitetsdeler som er utformet slik at de passer perfekt og ikke endrer bilens originale utseende. Ved bruk av uoriginale deler kan det være nødvendig å bore ekstra hull eller bøye delene. Dette kan ha negativ innvirkning på bilens utseende og redusere salgsverdien. Originale Opel-støtfangere er kollisjonstestet for å sikre at personene i bilen er best mulig beskyttet. 

Frontlykter

Lys som mangler eller ikke virker som de skal, kan føre til farlige kjøreforhold, så sørg for at sikten er god med originale frontlykter og pærer fra Opel. Hold lysene på din Opel i god stand, slik at du kan kjøre trygt og komfortabelt. Med originaldeler fra Opel får du deler som passer perfekt og gir optimal ytelse. 

Hjulnav og hjullagre

Originale hjulnav og hjullagre fra Opel har kvaliteten, påliteligheten og ytelsen du trenger, uansett hvor du kjører. Opel tilbyr rimelige reparasjoner for hele modellutvalget og optimal tilpasning. Originale Opel-reparasjonssett for hjullagre fås til de fleste modeller. 

Radiatorer

Originale Opel-radiatorer er pålitelige, lette, korrosjonsbestandige og har optimal varmeoverføring. Opel tilbyr et komplett utvalg av radiatorer. Radiatoren overfører varme fra motorens kjølevæske til uteluften, mens radiatorlokket forsegler og trykksetter kjølesystemet. Originale Opel-radiatorer er skreddersydde for Opels modeller. Originaldeler fra Opel er kollisjonstestet for å sikre at personene i bilen er best mulig beskyttet. 

Støtdempere

Originale Opel-støtdempere er deler av høy kvalitet med stabil ytelse og lang levetid. Sammen med opphenget bærer de bilens vekt, holder hjulene i kontakt med veien og gjør bilen behagelig å kjøre. Regelmessig vedlikehold er viktig for bilens kjøreegenskaper og bremselengden. Opel anbefaler en visuell inspeksjon og smøring av understellet ved hvert oljeskift og en grundig årlig kontroll av fjæringen. Det vil også bidra til å redusere dekkslitasjen. Originale Opel-støtdempere leveres med en utvidet garanti på to år fra produsenten. 

Kontakt en Opel-forhandler for mer informasjon om slitedeler

Oljer og væsker

Motorolje

5w-30 dexos2 er Opels nye, miljøvennlige olje som beskytter og renser motoren effektivt og gir bedre drivstofføkonomi. Forbedrede tilsetninger bidrar til at 5w-30 dexos2 holder motoren ren lenger og gir bedre beskyttelse mot smuss og skadelige avleiringer. Det lave innholdet av sulfataske, fosfor og svovel  bidrar til å forlenge motorens levetid og opprettholde effekten til utslippsreduserende systemer som partikkelfiltre og katalysatorer i diesel- og bensinbiler. Oljen bidrar også til å redusere drivstofforbruket. 

Vindusspylervæske

Original Opel-vindusspylervæske er et konsentrat til helårsbruk som også beskytter mot frost. Den er egnet for alle biler med vifteformede spylerdyser og gir god rengjøringseffekt som varer lenge. Fjerner vanlig skitt, olje, dieselsot, veisalt, silikon og bremsestøv. Beskytter samtidig ømfintlige frontlyktglass i polykarbonat, lakk, plast og gummideler. Den høye kvaliteten har gjort den til en testvinner i mange uavhengige forbrukertester. 

Kjølevæske

Original Dex-Cool-kjølevæske fra Opel gir god beskyttelse mot frost og overoppheting og har en optimal konsentrasjon av tilsetninger som beskytter mot korrosjon, kavitasjon, avleiringer og skumdannelse. Kjølevæsken er kompatibel med alle materialer den kommer i berøring med i motoren, f.eks. stål, aluminium, kobber, messing og plast. Den er grundig testet og har samme spesifikasjoner som kjølevæsken som er fylt på fra fabrikken. 

Bremsevæske

Original DOT 4+-bremsevæske fra Opel for hydrauliske bremser og clutcher har svært lav viskositet ved lave temperaturer. Den ble utviklet for å gi optimal bremseeffekt sammen med ABS- og ESP-systemene. DOT 4+-bremsevæsken har tørrkokepunkt på minst 265 °C og våtkokepunkt på minst 175 °C. Den inneholder effektive korrosjonshemmere og antioksidanter, har høy varmestabilitet og svært gode korrosjonsbeskyttende egenskaper. Den lave viskositeten bidrar til optimal bremseeffekt selv ved svært lave temperaturer og dermed til økt sikkerhet. 

Spraylakk og lakkstifter

Original Opel-reparasjonslakk fås i de originale lakkfargene og gjør det mulig å reparere små merker eller riper selv. Lakken er vær- og drivstoffbestandig, hefter godt og gir en elastisk, motstandsdyktig overflate. Produktene er miljøvennlige og inneholder ikke tungmetaller eller klorfluorkarboner, og emballasjen kan gjenvinnes. Sprayflaskene har hetter med barnesikring og selvrensende ventiler. 

Kontakt en Opel-forhandler for mer informasjon om bytte av deler

Send en serviceforespørsel