SKIP TO CONTENT
Oversikt

NYE OPEL ASTRA LADBAR HYBRID.

Kjør på din måte med helt nye Astra ladbar hybrid.

Dette er den aller første kompakte ladbare hybriden fra Opel som i sin helhet er designet, konstruert og produsert i Tyskland. Med kraftfull design og klasseledende teknologi er den perfekt til små og store turer. Inne i bilen finner du nyeste generasjon av Pure Panel®, et digitalt instrumentpanel med brede, brukervennlige skjermer. Opel Astra Hybrid skiller seg ut og viser vei inn i en ny, elektrisk epoke med svært lave utslipp.

TILPASS DIN NYE ASTRA HYBRID.

The shown product visualisation is only an example. Please note that some combinations may not be possible.
Oppdag bilen
FINN FORHANDLER
Få den beste prisen
BE OM TILBUD

RENHÅRET, SPENSTIG DESIGN.

ELEKTRISK KJØRING PÅ MOTORVEI.

KONSTRUERT FOR ØKONOMISK KJØRING.
Opel Astra ladbar hybrid setter en ny standard for driftsøkonomi i kompaktklassen. Forbrenningsmotoren arbeider sammen med en kraftig elektromotor for renere, jevnere og mer drivstoffeffektiv kjøring under alle forhold. Det gjør at du kan kjøre i utslippsfrie soner, samtidig som du får fordelene med betydelig lavere bilavgifter.  
SLIK FÅR DU LENGST MULIG REKKEVIDDE
ENKEL Å LADE
Med Opels avanserte teknologi for rask lading kan Astra ladbar hybrid lades raskt hjemme, eller på et offentlig ladepunkt hvis du er på en lengre reise. Opels fleksible ladeløsninger og ladeteknologi gjør det enkelt å sørge for at det alltid er nok strøm på batteriet.  
LES MER OM LADEMULIGHETER

BEREGN DEN ELEKTRISKE REKKEVIDDEN TIL ASTRA LADBAR HYBRID.

MODELLER.

KLASSELEDENDE EGENSKAPER.

HYBRID MED MYE ENERGI
Hjertet i Opel Astra ladbar hybrid er høyenergibatteriet med 84 væskekjølte celler, som gir en kapasitet på 12,4 kW. Det har lav vekt, men høy energitetthet og driver elektromotoren når bilen brukes i hybridmodus og helelektrisk modus. Batteriet er svært kompakt og perfekt integrert i drivlinjen. Det skaper et lavt tyngdepunkt i Astra ladbar hybrid, noe som gir fremragende dynamikk og en gnistrende kjøreopplevelse.  
KOMPROMISSLØSE KREFTER

Når du kjører Opel Astra ladbar hybrid, får du oppleve det aller beste både når det gjelder ytelse og effektivitet. Under panseret sitter en responsiv 1,6-liters 150 eller 180 hk turbobensinmotor som arbeider sammen med elektromotoren på 81 kW, og som totalt sparker fra med opptil 225 hk*.

 

* 225hk-versjon lanseres etter planen høsten 2022.

 
DYNAMISKE YTELSER
Opel Astra ladbar hybrid er klar til å levere både rekkevidde, kraft, effektivitet og umiddelbar akselerasjon – alt etter hva du ønsker og turen krever. Den ladbare hybridteknologien og den responsive 8-trinns automatgirkassen EAT8 sørger for maksimal kraft og ytelse med et dreiemoment på opptil 360 Nm.  
IMPONERENDE ALLSIDIG
Kjøremodusene lar deg tilpasse kjøreegenskapene til den nye Opel Astra alt etter kjørerute, veiforhold og humør. Hybridmodusen gir perfekt balanse mellom rekkevidde og kraft, mens den elektriske modusen aktiverer elektromotoren for utslippsfri og deilig stillegående kjøring. Og når du vil ha det ekstra moro, kan du velge modusen Sport som sørger for dynamiske kjøreopplevelser. 
ØK REKKEVIDDEN
Opel Astra ladbar hybrid bruker iBooster-systemet for gjenvinning av energi. Det gjenvinner energien som genereres når du bruker bremsene, og aktiveres også når bilen ruller. På den måten gir iBooster enda lengre elektrisk rekkevidde. 
SMART KJØRING
Astra ladbar hybrid har systemer som overvåker bildataene og holder deg oppdatert uten å overbelaste deg med unødvendig informasjon. Du får en lettfattelig og intuitiv oversikt over kjøreforhold og energiforbruk i Pure Panel®-instrumentpanelet. Det gjør det enkelt å kjøre effektivt og sikre maksimal rekkevidde.  

OPELS TJENESTER FOR ELBILER.

Med Opels tjenester for elbiler blir det enkelt å kjøre elbil.

VIL DU SE ENDA MER?

UTSTYR I ASTRA HYBRID
Se utvalget av utstyr som leveres til Astra Hybrid. 
Finn ut mer
MER UTSTYR
Originalt Opel-utstyr til din Astra Hybrid. 
Finn ut mer

DIN TRYGGHET.

Som eier av en Opel elbil eller hybridbil kan du føle deg trygg med vårt ettermarkedskonsept som omfatter seks punkter. Her inngår blant annet veihjelp døgnet rundt, gratis programvareoppdateringer i hele bilens levetid, batterigaranti på 8 år / 160 000 km samt svar på alle spørsmål du måtte ha.

Et problemfritt bilhold.

1. Batterigaranti på 8 år eller 160 000 km. 

 

2. Opel Assistanse
Full trygghet året rundt og ulike mobilitetsløsninger

 

3. Opel Serviceavtale
Et problemfritt bilhold med serviceavtale

 

4. Sertifiserte ladeløsninger
Hjemme-ladestasjon som sikrer optimal lading

 

5. Programvareoppdatering
Om nødvendig oppdateres bilens programvare ved service

 

6. Bestill online