SKIP TO CONTENT
Oversikt

Nye Astra Plug-in Hybrid

Fra kr 433 900
   
Opel Astra Plug-in hybrid. Vinner av Golden Steering Wheel 2022.
   
"Beste bil under 50.000 euro i Tyskland". Kilde: AUTO BILD 45/2022 & BILD am SONNTAG 46/2022.  

Kjør på din måte med helt nye Astra Plug-in Hybrid.

Dette er den aller første kompakte ladbare hybriden fra Opel som i sin helhet er designet, konstruert og produsert i Tyskland. Med kraftfull design og klasseledende teknologi er den perfekt til små og store turer. Inne i bilen finner du nyeste generasjon av Pure Panel®, et digitalt instrumentpanel med brede, brukervennlige skjermer. Opel Astra Plug-in Hybrid skiller seg ut og viser vei inn i en ny, elektrisk epoke med svært lave utslipp.

TILPASS DIN NYE ASTRA HYBRID.

RENHÅRET, SPENSTIG DESIGN.

OPEL ASTRA PLUG-IN HYBRID PRESSEOMTALER.

Kan en redesignet Opel Astra bli bilen som vekker liv i to modellklasser nordmenn kjøper i stadig mindre grad? Utgangspunktet er godt. Svaret kommer først neste år.

 

20.02.2022

 
LES HELE ARTIKKELEN HER

For deg som er ekstra Opel-interessert, snakker vi 12. generasjonen, som blir Astra L. De har altså holdt på med biler i det som nå gjerne kalles Golf-klassen, en god stund, nede i Rüsselsheim.

 

18.02.2022

 
LES HELE ARTIKKELEN HER

Opel Astras historie strekker seg tilbake til 1991 da den tok over for Kadett. Nå er vi kommet til sjette generasjon og for første gang kan Astra fås som plug in-hybrid.

 

08.04.2022
 
LES HELE ARTIKKELEN HER

ELEKTRISK KJØRING PÅ MOTORVEI.

KONSTRUERT FOR ØKONOMISK KJØRING.
Opel Astra Plug-in Hybrid setter en ny standard for driftsøkonomi i kompaktklassen. Forbrenningsmotoren arbeider sammen med en kraftig elektromotor for renere, jevnere og mer drivstoffeffektiv kjøring under alle forhold. Det gjør at du kan kjøre i utslippsfrie soner, samtidig som du får fordelene med betydelig lavere bilavgifter.  
SLIK FÅR DU LENGST MULIG REKKEVIDDE
ENKEL Å LADE
Med Opels avanserte teknologi for rask lading kan Astra Plug-in Hybrid lades raskt hjemme, eller på et offentlig ladepunkt hvis du er på en lengre reise. Opels fleksible ladeløsninger og ladeteknologi gjør det enkelt å sørge for at det alltid er nok strøm på batteriet.  
LES MER OM LADEMULIGHETER

BEREGN DEN ELEKTRISKE REKKEVIDDEN TIL ASTRA PLUG-IN HYBRID.

MODELLER.

KLASSELEDENDE EGENSKAPER.

HYBRID MED MYE ENERGI
Hjertet i Opel Astra Plug-in Hybrid er høyenergibatteriet med 84 væskekjølte celler, som gir en kapasitet på 12,4 kW. Det har lav vekt, men høy energitetthet og driver elektromotoren når bilen brukes i hybridmodus og helelektrisk modus. Batteriet er svært kompakt og perfekt integrert i drivlinjen. Det skaper et lavt tyngdepunkt i Astra Plug-in Hybrid, noe som gir fremragende dynamikk og en gnistrende kjøreopplevelse.  
KOMPROMISSLØSE KREFTER

Når du kjører Opel Astra Plug-in Hybrid, får du oppleve det aller beste både når det gjelder ytelse og effektivitet. Under panseret sitter en responsiv 1,6-liters 150 eller 180 hk turbobensinmotor som arbeider sammen med elektromotoren på 81 kW, og som totalt sparker fra med opptil 225 hk*.

 

* 225hk-versjon lanseres etter planen høsten 2022.

 
DYNAMISKE YTELSER
Opel Astra Plug-in Hybrid er klar til å levere både rekkevidde, kraft, effektivitet og umiddelbar akselerasjon – alt etter hva du ønsker og turen krever. Den ladbare hybridteknologien og den responsive 8-trinns automatgirkassen EAT8 sørger for maksimal kraft og ytelse med et dreiemoment på opptil 360 Nm.  
IMPONERENDE ALLSIDIG
Kjøremodusene lar deg tilpasse kjøreegenskapene til den nye Opel Astra alt etter kjørerute, veiforhold og humør. Hybridmodusen gir perfekt balanse mellom rekkevidde og kraft, mens den elektriske modusen aktiverer elektromotoren for utslippsfri og deilig stillegående kjøring. Og når du vil ha det ekstra moro, kan du velge modusen Sport som sørger for dynamiske kjøreopplevelser. 
ØK REKKEVIDDEN
Opel Astra Plug-in Hybrid bruker iBooster-systemet for gjenvinning av energi. Det gjenvinner energien som genereres når du bruker bremsene, og aktiveres også når bilen ruller. På den måten gir iBooster enda lengre elektrisk rekkevidde. 
SMART KJØRING
Astra Plug-in Hybrid har systemer som overvåker bildataene og holder deg oppdatert uten å overbelaste deg med unødvendig informasjon. Du får en lettfattelig og intuitiv oversikt over kjøreforhold og energiforbruk i Pure Panel®-instrumentpanelet. Det gjør det enkelt å kjøre effektivt og sikre maksimal rekkevidde.  

OPELS TJENESTER FOR ELBILER.

Med Opels tjenester for elbiler blir det enkelt å kjøre elbil.

VIL DU SE ENDA MER?

UTSTYR I ASTRA PLUG-IN HYBRID
Se utvalget av utstyr som leveres til Astra Plug-in Hybrid. 
Finn ut mer
MER UTSTYR
Originalt Opel-utstyr til din Astra Plug-in Hybrid. 
Finn ut mer

FORPLIKTET TIL DEG.

Nyt trygghet som eier av el- eller hybridbil fra Opel med våre seks forpliktelser-pakker. Fra 24/7 veihjelp og gratis programvareoppdateringer for levetid til vår 8-årige/160 000 km batterigaranti og vennlige eksperter som svarer deg på spørsmålene dine.