Skip To Content
Live musikkarrangement

Spol tilbake en mindre normal opplevelse

Mindre hjemmekontor, mer house groove. La europas beste dj-er bringe rytmen til stuen din, takket være defected records og Opel Mokka

9. april feiret vi den elektrifiserende lanseringen av nye Opel Mokka med en mindre normal opplevelse. Opel slo seg sammen med Defected Records – tidenes mest innflytelsesrike britiske house-plateselskap, kjent for de beste house-låtene, -artistene og -festivalene. Sammen arrangerte vi en virtuell dansefest med seks av Europas hotteste DJ-er som holdt dansegulvet varmt i seks timer med lekre beats fra London, Marseilles, Chicago, Berlin og hjembyen vår, Rüsselsheim. Hvis du gikk glipp av det, trykker du bare på lenken nedenfor, så kan du oppleve hele Less Normal Experience fra begynnelsen.

Hva handler en mindre normal opplevelse om?

Det er når alle slags mennesker kommer sammen med ett mål.
Et inkluderende, virtuelt danseparty, en fusjon av Opel Mokkas mindre normale livsholdning og Defected Records’ mantra: «In Our House We Are All Equal». Denne mindre normale opplevelsen ble strømmet direkte fra ikoniske steder over hele verden og serverte deg internasjonale clubhits i seks timer, omhyggelig utvalgt av seks DJ-er i verdensklasse fra Defected Records.

Et mindre normalt partnerskap

Hva har Defected Records og Opel Mokka til felles?
Verden har allerede mer enn nok av alt som er normalt. Da vi bygde den dristige og rene nye Mokka, skjønte vi at den var alt annet enn ordinær. Vi slo oss sammen med folk som har samme innstilling til å gi normalitet på båten – og det var her Defected Records kom inn i bildet. 
 
James Kirkham, Chief Business Officer i Defected sier: «Vi ønsker å gjøre ting annerledes. Musikk er fellesnevner for millioner av mennesker, og vi bruker musikk til å gi moderne forbrukere et nytt syn på Opel som merkevare og lansere en bil som Opel Mokka på en virkelig spennende og engasjerende måte. Når vi samtidig slipper club remix-lydsporet fra TV-reklamen og bygger det inn i promoteringsmaterialet – der alt peker fram mot vår virtuelle lanseringsfest, Less Normal Experience – snur vi opp ned på den tradisjonelle markedsføringssjangeren og viser hvordan kraften i musikken kan være langt mer enn bare oppsynket lyd.»

Hvordan det begynte x hvordan det gikk

It's a new dawn, it's a new day
Det første hintet vi fikk om en mindre normal opplevelse var Opels høyenergiske samarbeid med Defected Records i den nye TV-annonsen for Opel Mokka. Ved å kombinere det aller beste av gammelt og nytt ble det følelsesladde, eksplosive messingkoret i Nina Simones klassiker «Feeling Good» det perfekte lydsporet for Mokka: morsomt, ungdommelig, elektrisk og totalt nyskapende. Låten samler fortsatt nye fans på Spotify og slår an tonen for hele Mokka-kampanjen og for din egen mindre normale opplevelse.

The line-up

London Marseille Berlin Chicago Rüsselsheim

Seks av de største navnene i house-musikkens verden underholdt et globalt publikum av festelskere og musikkentusiaster. Her er mer om beat-maestroene og deres egne høydepunkter fra Less Normal Experience.

Melvo Baptiste (London)

Glitter hele veien hjem
Melvo er født inn i et dance-musikkdynasti og oppvokst på en streng diett av soul, funk og disco, og han vet hvordan man drar i gang en fest. Melvo er en av grunnleggerne av Glitterbox, som er syndikert på over 40 radiostasjoner, og spiller regelmessig på festivaler over hele verden. Det er en ære for oss at han deltar som vår vert og første DJ i Less Normal Experience fra hovedbasen for Defected London.
Se på youtube

Folamour (Marseille)

Oppløftende solnedgang
Folamour eksploderte på scenen med sin første mikstape i 2015 og gikk videre til å etablere sitt eget plateselskap og gi ut debutalbumet Umami i 2017. Folamour krydrer disco med rå house og blander laidback soul med rendyrkede klubbvibber, og er kommet for å løfte oss ut av nedstengingen med et solnedgangssett langs rivieraen på Le Baou de Marseille.
Se på youtube

Sam Divine (London)

Defected house på bristepunktet
Sam Divine har gått fra å øve i boden hjemme hos moren til å bli hovednavn på verdens største klubber og festivaler, og er en av de ruvende skikkelsene på den britiske housemusikk-scenen. Sam Divine fikk sitt gjennombrudd sammen med Defected Records og spilte på Pacha, Mambo, Amnesia, Eden og Ushuaïa, og vi er heldige som har fått henne med på det andre settet i Less Normal Experience direkte fra Defected HQ.
Se på youtube

Purple DIsco Machine (Berlin)

Berlin beats er tilbake
Purple Disco Machine er mannen bak utallige remiks-suksesser for A-listefans som Lady Gaga, Dua Lipa, Gorillaz og Jamiroquai. Mens han fortsetter å pumpe energi inn i alle spillelistene han havner på, er vi begeistret for å få ham som hovednavn på Less Normal Experience. Få ham med deg mens han er i den tyske hovedstaden med dette eksklusive settet, der dristige og lekre beats runger gjennom Berlin-natta fra The Weekend Club.
Se på youtube

Gorgon City  (London x Chicago)

I natt er alle byer Gorgon City
Gorgon City ble superstjerner i bransjen med sin unike variant av bassdrevet house. Kye og Matt har vært tro mot sine britiske garage-røtter og er kjent for å spinne lyse vokaler over mørke, tropiske rytmer. Med pulserende four-on-the-floor basslinjer er de «double trouble» for Less Normal Experience via den transatlantiske linken med det beste fra to verdener.
Se på youtube

Ferreck Dawn (Rüsselsheim)

En umiddelbar klassiker
Opp som en løve, ned med et smell. Ferreck Dawn tenner lunta på den episke finalen i Less Normal Experience fra Opel Classics Garage i Rüsselsheim, Tyskland. Han er kjent for å sette dansegulvet på ende, så vi fikk ham med for virkelig å få avslutningen til å ta av. Fra Defected Records HQ i Storbritannia til Opels hovedkontor i hjertet av Tyskland håper vi du likte denne Less Normal-feiringen av den splitter nye Opel Mokka, når vi snart kommer for en prøvekjøring nær deg.
Se på youtube

Fra Defected Records HQ i storbritannia til opels hovedkontor i hjertet av tyskland håper vi du likte denne less normal-feiringen av den splitter nye Opel Mokka, når vi snart kommer til en prøvekjøring nær deg. Har du bestilt en ennå?