Astra

NYE OPEL ASTRA.

Setter en ny standard.

Den nye Opel Astra er tysk design på sitt beste. Inne i bilen finner du nyeste generasjon av Pure Panel, et digitalt instrumentpanel med brede, brukervennlige skjermer. Bilen leveres for første gang med elektrisk drivlinje med svært lave utslipp. Avansert ladbar hybriddrift og klasseledende teknologi gjør den nye Astra ekstremt effektiv.  
Bygg din bil fra høsten 2021.

EN NY STJERNE ER FØDT! OPEL ASTRA.

UTVENDIG DESIGN.

MARKANT OG DYNAMISK. 

Med progressiv design og ny Opel Vizor-front har bilen et unikt utseende som blir lagt merke til. Dette er den nye Opel Astra.

INNVENDIG DESIGN.

INNBYDENDE KUPÉ.

Inne i den nye Opel Astra finner du mange komfortable og innovative løsninger, for eksempel instrumentpanelet Opel Pure Panel med oversiktlig visning av førerinformasjon.  De ergonomiske Active-setene foran1 i Alcantara eller nappaskinn med ventilasjon og massasjefunksjon byr på topp sittekomfort, mens god plass, avansert teknologi og moderne tilkoblingsmuligheter gjør kjøreturen ekstra behagelig.

 

1 Godkjent av den tyske ryggforeningen AGR (Aktion Gesunder Rücken). Godkjenningen er et kvalitetsstempel som tildeles av et uavhengig testpanel sammensatt av medisinske spesialister innenfor forskjellige disipliner.

KJØREOPPLEVELSE.

KOMPAKT, MEN FULL AV TEKNOLOGI.

Nye Astra introduserer en helt ny måte å kjøre på.  Den ladbare hybriddriften kobler automatisk inn bensinmotoren for optimal effektivitet og ytelse. Samtidig sørger avanserte radarbaserte sikkerhets- og førerassistentsystemer med teknologi for delvis autonom kjøring for en helt ny kjøreopplevelse i Opel Astra. 

INGENIØRKUNST OG INNOVASJON.

TYSK INGENIØRKUNST PÅ SITT BESTE.

Bilens progressive design er et resultat av tysk ingeniørkunst og presisjonsarbeid. Topp moderne assistent- og sikkerhetssystemer, som nye Intellilux LED Pixel-frontlykter, Intelli-Vision 360-graders kamera for enklere parkering og avansert head-up-display på frontruten, setter en ny standard i kompaktbilsegmentet.

FÅ SISTE NYTT FØRST.

Få helt nye kjøreopplevelser i en helt unik bil – den nye Opel Astra. Følg med og abonner for å finne ut mer. 

Bygg din bil fra høsten 2021.