SKIP TO CONTENT
Funksjoner og egenskaper

DEN NYE OPEL CROSSLAND

UTSEENDET ER BARE EN BONUS

DESIGN. 

UTVENDIG
Den nye Crossland har en stilfull og moderne design. Den er konstruert i Tyskland for å dekke alle dine bilbehov, både i hverdagen og på fritiden. 
INNVENDIG

Kupeen er romslig og praktisk. Komforten er svært høy med setetrekk i Alcantara1, intuitiv betjening og den høye sittestillingen som er typisk for SUV-modeller. 

 

1 Standard for Ultimate

 
BAKPARTEN
LED-baklyktene med sotede lykteglass og Opels karakteristiske vingeform gjør at bilen er godt synlig på veien og gir den et stilfullt preg. De sorte, blanke detaljene på bakluken og de nye emblemene får Crossland til å virke lavere og fremhever de brede og kraftfulle proporsjonene. 
FELGER
Crossland er blitt enda stiligere, og du har muligheten til å gjøre den enda flottere ved å tilpasse den til egen smak og stil. Med et utvalg designfelger finner du garantert noen som matcher stilen din, enten du vil ha noe enkelt og elegant eller noe mer iøynefallende. 
TAK I KONTRASTFARGE  ELLER PANORAMASOLTAK

Taket fås i fargen Diamond Black eller Jade White og ser nesten ut som om det svever. Vil du slippe mer dagslys inn i kupeen, kan du oppgradere til panoramasoltak1

 

1 Ekstrautstyr, avhenger av karosserifarge og utstyrsversjon.

 

SIKKERHET OG INNOVASJON.

ADAPTIVE LED-HOVEDLYKTER
De adaptive LED-hovedlyktene på Crossland gir betydelig bedre sikt uansett kjøreforhold. De skifter automatisk mellom nær- og fjernlys, slik at andre trafikanter ikke blendes, og når du svinger, utvides lyskjeglene, slik at de lyser ekstra godt opp i innersvingen. 
RYGGEKAMERA MED 180-GRADERS PANORAMAVINKEL
I tillegg til at du slipper å snu deg og kikke bakover, gir Crosslands ryggekamera med panoramavinkel også flere andre fordeler. Det smarte 180-graderskameraet viser bilder med høy oppløsning og ekstra vid vinkel på displayet i bilen, slik at du får full oversikt over blindsoner og hindringer og unngår farlige situasjoner når du må rygge ut i veibanen. 
AUTOMATISK NØDBREMS
Opels teknologi øker trafikksikkerheten både for deg og medtrafikantene dine. Det automatiske nødbremssystemet1 kan registrere fotgjengere og andre kjøretøy i nærheten av bilen som du kanskje har oversett. Systemet advarer deg og bremser automatisk hvis du ikke reagerer. Det kan bidra til at du unngår kollisjon, eller til at følgene av en kollisjon reduseres dersom den ikke kan forhindres. 
1 Ekstrautstyr. Fungerer automatisk i hastigheter fra 5 til 85 km/t. Fra 5 til 30 km/t bremses bilen med 0,9 g for å redusere kollisjonshastigheten. Fra 30 til 85 km/t senker systemet hastigheten med maksimalt 22 km/t. Du må bremse selv for å senke hastigheten ytterligere. Hvilket hastighetsintervall den automatiske nødbremsen med fotgjengerregistrering fungerer innenfor, avhenger av type hindring: 5–85 km/t for hindringer i bevegelse, 5–80 km/t for stillestående hindringer og 5–60 km/t for fotgjengere. Opels førerassistentsystemer hjelper føreren innenfor systemets begrensninger.
HEAD-UP-DISPLAY
På head-up-displayet får du viktige data som hastighet, varsler og trafikkskilt midt i synsfeltet, slik at du slipper å flytte blikket og kan konsentrere deg fullt ut om veien. 
INTELLIGRIP
IntelliGrip utnytter kreftene fra den dynamiske drivlinjen og setter dem inn der de trengs mest for å oppnå best mulig veigrep og unngå hjulspinn.  Dette smarte systemet sikrer optimal fremdrift og stabilitet uansett underlag. Det fordeler automatisk dreiemomentet til hjulene og tilpasser ESP-innstillingene etter vei- og føreforhold. Du kan velge ulike moduser for søle, snø eller sand med hjulet i midtkonsollen, eller bruke Normal-modusen, der IntelliGrip overvåker situasjonen og gjør kjøringen tryggere og mer avslappende både i byen og på motorveien. 
AUTOMATISK PARKERINGSASSISTENT
Parkeringen går som en lek med Crosslands førerassistentsystemer, som geleider deg trygt inn i selv de trangeste parkeringsluker. Den automatiske parkeringsassistenten har sensorer som overvåker området rundt bilen og automatisk styrer bilen inn i luken, mens du gir gass, bremser og girer. Systemet kan også geleide deg ut igjen av luken. 

FØRSTEKLASSES KOMFORT.

MANGE TILPASNINGSMULIGHETER
Crossland har all den plassen du kan ønske deg. Kupeen byr på mange fleksible løsninger og usedvanlig gode tilpasningsmuligheter med blant annet bagasjeplass i SUV-klassen.  Bagasjerommet har et grunnvolum på 410 liter, som kan økes til hele 1255 liter. Dette er et av de største og mest fleksible bagasjerommene i segmentet. 
BAKSETE SOM KAN SKYVES

Har du mye du skal transportere, kan du lage mer plass i Crossland. Baksetet1 kan skyves og legges ned i forholdet 40:60. Skal du ha med deg lange gjenstander, kan du legge ned midtarmlenet, og bagasjeromsgulvet har regulerbar høyde.

 

1 Kun for Ultimate

 
VARMEFUNKSJONER
Forsetene i Crossland er utstyrt med tretrinns setevarme. I tillegg kan både rattet og frontruten varmes opp. 
ERGONOMISKE, AGR-GODKJENTE SETER
De ergonomiske Active-setene i Crossland er godkjent av den tyske ryggforeningen AGR (Aktion Gesunder Rücken1). Med hele 16 justeringsmuligheter, deriblant regulerbare hodestøtter, korsryggstøtte med elektrisk regulering og uttrekkbar lårstøtte, ligger alt til rette for en god sittestilling. 
1 Den tyske ryggforeningen AGR (Aktion Gesunder Rücken) er en uavhengig organisasjon som støttes av leger og terapeuter. Siden 1995 har AGR drevet utstrakt forskning på forebygging av ryggskader og generelle ryggplager. AGR-godkjenningsmerket er det synlige beviset på at de ergonomiske setene i den nye Crossland oppfyller strenge tyske krav og gir høy sittekomfort.

TILKOBLING.

INFOTAINMENT
Kjøreopplevelsen blir bedre med lyd fra Radio 4.0 IntelliLink og muligheten til å koble til utstyr via Bluetooth®, Apple CarPlay™ eller Android Auto™. Du kan med andre ord snakke i telefonen, sende meldinger eller sette på musikk mens du har hendene trygt plassert på rattet og blikket på veien. 
NAVIGASJON
Enten du befinner deg på en vei du har kjørt hundrevis av ganger, eller du er på et helt nytt sted, kan Crosslands Navi 5.0 IntelliLink-pakke vise vei til bestemmelsesstedet med enkle og tydelige navigasjonsanvisninger. 
TRÅDLØS LADING
Crosslands innebygde trådløse mobillader1 er en smart og praktisk løsning for  lading uten ledning. 
1 Ekstrautstyr. Kan kreve ekstra tilbehør til smarttelefonen. Induksjonslading fungerer kun med PMA- eller Qi-kompatible smarttelefoner. Kontakt din Opel-forhandler for informasjon om kompatible smarttelefoner.
OPEL CONNECT-TJENESTER1
Vi tilbyr en rekke smarte nettbaserte tjenester som gjør kjøreturen tryggere og enklere. 
  • Trygghet: Nødanrop, veihjelp og informasjon om bilens tilstand. 
  • Komfort: Fjernstyring av dørlåser, horn og lys. 
  • Smart kjøring: Få en avslappet biltur med rute- og kjøreinformasjon. 

 

1 Tilbudet av Opel Connect-tjenester varierer fra land til land og fra bil til bil. Tjenestene kan kreve abonnement/betaling og forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnett.

KJØREYTELSER.

MOTORER
Akkurat som Crosslands nye utseende bryter med konvensjonene og viser at en SUV faktisk kan være både stilig og elegant, snur Opels effektive motorer opp ned på forventningene til hvor dynamisk en SUV kan være. 
Bensinmotoren på 1,2 liter med direkteinnsprøytning har 110 eller 130 hk (81 eller 96 kW). Den kraftfulle dieselmotoren har en effekt på 120hk (88kW), og lanseres våren 2021.
GIRKASSER
Crossland er myk og smidig i svingene, har myke designlinjer og minst like myke og smidige girskift, også under svært dynamisk kjøring, og uavhengig av om du velger en 6-trinns manuell girkasse eller en 6-trinns Quickshift-automatgirkasse. 
UTSLIPP
Crossland har alltid vært et flaggskip i Opels arbeid for å oppfylle og overgå europeiske utslippsstandarder. Avanserte drivlinjer, utslippsreduserende teknologi og effektivitetsfremmende funksjoner som Stop & Start-motorer har redusert drivstofforbruket. 

OPEL+-TILBEHØR

Akkurat det du trenger

Med originalt Opel+-tilbehør kan du tilpasse Crossland etter dine behov. Designet og testet for din Opel. 

 

Bildet kan avvike fra produktet som selges.

SKLISIKRE STIGTRINN
VIS DETALJER
BESKYTTELSE PÅ STØTFANGEREN BAK
VIS DETALJER
SKILLEGITTER
VIS DETALJER
TILHENGERFESTE
VIS DETALJER
FLEXCONNECT NETTBRETTHOLDER
VIS DETALJER

HVA NÅ?