Funksjoner og egenskaper

KLAR FOR ALT.

DESIGN.

UTVENDIG
En perfekt kombinasjon med den urbane livsstilen  på grunn av det slanke SUV-designet  og kompaktstørrelsen  : Nye Crossland X  - er både rafinert og dynamisk, og utmerker seg med sin praktiske og sporty eleganse. 
INTERIØR
Premium design med en følelse av tysk presisjon: Nyt skinnseter og den "typiske SUV"  sittestillingen, for å få den perfekte panoramautsikten. 
 • Førsteklasses håndverk
 • Valg av høykvalitetsmaterialer som skinnseter1
 • Velvære-luksus takket være Ergonomic Active Seats (Kampanje for sunnere rygger) 1
 • Maksimal funksjonalitet med mange instillingsmuligheter.

 

 1Ikke standard på alle trinnnivåer.

TO-TONET TAK MED PANORAMAUTSIKT.
Nyt den luftige følelsen av romslighet: Det flytende taket i en annen farge  , kombinert med panorama soltak1,   gir bilen et kult særpreg.

Tilleggsutstyr (krever Premium sikt- og lyspakke) 

SIKKERHET & INNOVASJONER.

INNOVATIVE LED FRONTLYS
Full AFL LED-frontlysene er 30% lysere enn vanlige halogenpærer, og sikrer optimalt opplyste veier under alle kjøreforhold. 
 • Fjernlysassistent: gjenkjenner automatisk motgående kjøretøy, og bytter frontlys fra høy til lav stråle - ingen risiko for å blende andre førere.
 • Svingelys: gir bedre synlighet når du svinger og parkerer på litt uoversiktlige områder. Lysene vil automatisk bli aktivert når  hastigheten er under 40 km/t, når du har stilt det inn selv, eller hvis en viss styrevinkel overskrides. På denne måten vil nattkjøring være tryggere og mer avslappende.
RYGGEKAMERA OG PARKERINGSASSISTENT
Ryggekameraet med 180° panoramafunksjon1  , gir deg mulighet til å se rundt hjørner når du rygger. I tillegg gjør vår avanserte lukeparkeringsaasistent1  det veldig enkelt å parkere. 
Ryggekameraet med 180° panoramafunksjon, gir deg en optimal synlighet rundt bilen, samt fugleperspektiv og zoom-funksjon. Zoome-funksjonen slås på automatisk hvis objekter er nærmere enn 70 centimeter. Å finne en parkeringsplass blir mer avslappende, da den automatiske parkeringsassistenten gjør jobben for deg. Det gjør det også mulig å forlate trange parkeringsplasser langs veibanen, helt uten å bruke hendene og å måtte manuvrere i alle retninger.

1Systemet er en del av Park & Go-pakken, som man kan kjøpe som tilleggsutstyr for både Premium og Innovation. Kjøp av denne pakken krever navigasjon og Premium sikt- og lyspakke.
HEAD-UP DISPLAY
Head-up Displayet  1  viser nøkkeldata på frontruten, slik at du kan holde øynene trygt på veien. 

Disse nyttige funksjonene vises automatisk i head-up-displayet:

 • Hastighet
 • Trafikkskiltgjenkjenning
 • Innstillinger av cruise control og hastighetsbegrenser
 • Frontkollisjonsvarslingdvarsel
 • Navigasjon

1Tilleggsutstyr (krever navigasjon)

AUTOMATISK NØDBREMS MED FOTGJENGEROPPDAGELSE
Bare i tilfelle: Takket være den automatiske nødbremsen med fotgjengeroppdagelse1  blir det mye tryggere for deg og andre å være på veien. 
Den automatiske nødbremsen1 oppdager fotgjengere og andre biler, som du kanskje har oversett. For hastigheter mellom 5 og 85 km/t måler systemet kontinuerlig avstanden til andre biler, og advarer deg om bilen nærmer seg  for fort/hvis avstanden er for kort. Hvis du ikke reagerer, starter systemet automatisk nedbremsing og reduserer bilens hastighet. For hastigheter under 30 km/t vil bilen kunne bremse helt opp til den stopper.

1Er en del av sikkerhetspakken, og er tilgjengelig både for Innovation og Premium. Systemet fungerer automatisk over 5 km/t og under 85 km/t. Fra 5 til 30 km/t vil systemet kunne redusere kollisjonenens hastighet med 0,9 g. Fra 30 til 85 km/t reduserer systemet hastigheten med maksimalt 22 km/t. Etter denne terskelen må føreren selv bremse, for å redusere hastigheten ytterligere. Driftshastighet for AEBPD avhenger av den oppdagede hindringen (bevegende mål: fra 5 til 85 km/t, stillestående mål: fra 5 til 80 km/t; fotgjenger: fra 5 til 60 km/t). Opels førerassisteringssystemer er ment å støtte føreren innenfor systemets begrensninger. Føreren er fortsatt ansvarlig for kjøringen.

ALLSIDIGHET.

BAGASJEKAPASITET
Crossland X  passer perfekt til din livsstil, og tilbyr fantastisk allsidighet og lagringsplass. 
Med en bagasjekapasitet på 410 liter gir Crossland X, med sitt typiske SUV-design, den største lastekapasiteten i sin klasse - den kan til og med utvides til 1255 liter. For Premimutgaven er det flere muligheter for å gjøre bilen enda mer romslig: baksetene kan deles i 40/60, gjennomlastingsluke kan åpnes ved transport av lengre gjenstander, og "Flex Floor"-funksjonen med justerbart bagasjeromsgulv kan stilles inn i to posisjoner.
ERGONOMISKE AGR-SETER
Tar vare på ryggen din! Våre ergonomiske seter  bærer AGR kvalitetsstempelet  (Kampanje for sunnere rygger)1  , og har i tillegg 16-veis justeringsmuligheter.  Du vil glede deg til lange kjøreturer. 
Med sin høye sitteposisjon, tilbyr Crossland X mer enn bare en bedre utsikt. Takket være våre fanastiske ergonomiske seter, sørger crossoveren for en sunn sittestilling når du kjører.

1Setene er sertifisert av senteret for god ergonomi, AGR (kampanje for friske rygger), som er en uavhengig ekspertkommisjon bestående av leger og terapeuter av ulike fakulteter, som har til hensikt å hindre ryggsmerter. Setene har flere individuelle justeringsmuligheter, inkludert justering av sideveis stilling, setehøyde og setevinkel, den integrerte korsryggstøtten og inntrekkbare lårstøtten. Dette gjør at setet kan justeres til å passe perfekt til den naturlige stillingen til ryggraden.

TILKOBLING.

INFOTAINMENT
Ved hjelp av Apple CarPlayTM1  og Android AutoTM2  kan du sømløst koble smarttelefonen din opp mot infotainmentsystemet i bilen, R 4.0 IntelliLink. 
 • 7" berøringsskjerm med høy oppløsning
 • Sømløs tilkobling med digitale enheter3
 • Trådløs lading av smarttelefonen din4
 • Håndfri telefonering og fototilgang


1Apple CarPlay ™ er et registrert varemerke for Apple Inc.
2Android Auto ™ er et registrert varemerke for Google Inc.
3Kompatibilitet og visse funksjoner kan variere avhengig av type enhet og versjon av operativsystemet. For å sjekke kompatibiliteten til enheten din, gå til www.apple.com eller www.android.com, eller kontakt Opel-forhandleren.
4Valgfritt: induktiv lading bare med PMA- eller Qi-kompatible smarttelefoner.

NAVIGASJON
Brukervennlige funksjoner inkludert: Navi 5.0 IntelliLink 1  med stemmestyring og fargeberøringsskjerm tar deg til din destinasjon - raskt og enkelt. 
 • Apple CarplayTM2 og Android AutoTM3 smarttelefonprojeksjon
 • 3D European Sat Nav med Traffic Message Channel
 • 8-tommers LCD-berøringsskjerm, 3,5-farget driverinfo-visning
 • Innebygd stemmekontroll, tekst lest opp / svar
 • Bluetooth® lydstrømming
 • Trådløs lading av smarttelefonen din4


1Ekstrautstyr. Kompatibilitet og visse funksjoner kan variere avhengig av type enhet og versjon av operativsystemet. For å sjekke kompatibiliteten til enheten din, gå til www.apple.com eller www.android.com, eller kontakt Opel-forhandleren.
2Apple CarPlay ™ er et registrert varemerke for Apple Inc.
3Android Auto ™ er et registrert varemerke for Google Inc.
4Valgfritt: induktiv lading bare med PMA- eller Qi-kompatible smarttelefoner.

EFFEKTIV KJØRING.

MOTORER
Crossland X er tilgjengelig med 1,2 liters dynamiske og effektive bensinmotorer, med 110 hestekrefter. Bilen kommer i to ulike utstyrsnivå: Premium og Innovation. 
GIRKASSE
Jevne girskift! Du kan velge mellom 5-trinns manuell girkasse,  eller 6-trinns automatgirkasse. 
ECOTEC® 
Våre ECOTEC®-motorer tilbyr den perfekte balansen mellom dynamikk, effektivitet og økonomisk levedyktighet. 
Motorerne bidrar til å redusere drivstofforbruk og utslipp. De har et aerodynamisk design for å redusere luftmotstand i tillegg til hjul for mindre rullemotstand.

OPEL+ TILBEHØR

TILPASSET ALLE DINE BEHOV.

Sett ditt personlige preg på bilen, ved hjelp av originalt Opel-tilbehør. Designet og testet for din Opel.
Bilder kan avvike fra produktet som selges.
Stigtrinn
VIS DETALJER
FlexConnect kleshenger
VIS DETALJER
FlexConnect iPad mini holder
VIS DETALJER
Hundegitter
VIS DETALJER
Bagasjeromsmatte
VIS DETALJER

HVA NÅ?