Skip To Content

Nye Corsa får klassens beste lys

Når Opel senere i år lanserer sjette generasjon Corsa, får den klassens mest avanserte lys

Det blir første gang de adaptive og blendingsfrie IntelliLux LED-matrix-lysene introduseres i småbilklassen. Dermed fortsetter Opel strategien der de gjør avansert teknologi tilgjengelig for flere.

Lysteknologien som ble introdusert på Opel Astra i 2016, og fant året etter veien til storebror Insignia. Den har imponert både kunder og eksperter, og sørget for å gi økt sikkerhet både for fører og møtende trafikk.

 

En norsk lysfavoritt
Så langt er 90.000 av Opels biler utstyrt med de avanserte lysene. I Europa har 20 prosent av Astra-eierne, og 60 prosent av Insignia-eierne valgt de blendingsfrie lysene.

I Norge med vintermørke og mange veier uten gatelys er imidlertid tallet langt høyere. Hele 80 prosent av norske Astra-eiere har valgt LED-matrix-lysene, mens de leveres som standardutstyr for toppmodellen Insignia i Norge. Ved å maskere ut biler du tar igjen eller møter, sørger LED-matrix-lysene for at du alltid har en maksimalt opplyst vei foran deg, samtidig som du ikke blender andre bilister.Corsa blir neste elbil fra Opel
Før sommeren vil Opel åpne ordrebøkene for to elektrifiserte bilmodeller. I tillegg til helelektriske Corsa kommer SUVen Grandland X som ladbar hybrid med firehjulsdrift.

Første generasjon Corsa ble lansert for 37 år siden og har gjennom snart fire tiår sørget for å levere praktisk og økonomisk fornuftig bilhold til mer enn 13,5 millioner nybilkjøpere.

Når den nå for første gang kommer som elbil, lover CEO for Opel, Michael Lohscheller at den også skal bidra til å gjøre elbilisme tilgjengelig for folk flest.
- Med nye Opel Corsa gjør vi elektrisk mobilitet tilgjengelig for mange kunder – den blir en elektrisk folkebil, sier Lohscheller.