Skip To Content

Elektrisk favoritt for storfamilien fra 421.900 kroner

Endelig får familier og andre som trenger flere seter og mer plass et godt elektrisk alternativ.Opel Zafira-e Life tar posisjon i et spennende segment med svært få konkurrenter

Zafira-e Life gir også hoteller, skoler eller andre profesjonelle aktører et utslippsfritt alternativ.

 

Med en startpris på 421.000 kroner får du en bil med ni seter, 50 kWt batteri og en kjørelengde på 230 kilometer WLTP.

 

For den som ønsker større batteri og lenger rekkevidde starter utgaven med 75 kWt batteri og 330 kilometer rekkevidde på 481.900 kroner.

 

Allerede fra startpris er Zafira-e Life  godt utstyrt, med standardutstyr som 7-tommers infotainment, doble skyvedører, elektrisk parkeringsbrems og førerstøttesystemer som filskiftvarsling, trafikkskiltgjenkjenning og automatisk nødbrems.

 

Oppgraderer du til mellomnivået Innovation, får du blant annet Bi-Xenon frontlykter, ryggekamera, elektronisk klimaanlegg og parkeringssensorer foran og bak.

 

Toppmodellen Elegance har også utstyr som skinninteriør, fleksible seter i andre seterad, elektrisk skyvedører med fotsensor, Denon HiFi, panorama glasstak, navigasjon og headup-display. Dette utstyrsnivået starter på 551.900.

 

Ekstremt fleksibelt

Opel Zafira-e Life kommer i to lengder, 4,95 meter og 5,3 meter. Høyden er begrenset til 1,90 slik at den også lett går inn i parkeringshus.

 

Om du velger den lengste utgaven, kan du frakte ni personer og 1.500 liter bagasje, eller for en familie: Fem personer og 3.000 liter bagasje. Har du transportbehov utover dette, kan du glede deg over at bilen også kan trekke tilhenger på 1.000 kg.

 

Med to batteripakker på henholdsvis 50 kWt og 75 kWt har bilene en rekkevidde på henholdsvis 230 km og 330 km etter WLTP (kombinert). Ved bykjøring er WLTP-tallet hele 477 km. Takket være 100 kW hurtiglading og mulighet for et ombordlader på 7,4 kW eller 11 kW – lader du bilen over natten, eller til 80 prosent på mellom 30 og 45 minutter avhengig av batteristørrelsen.

100 prosent elektrisk

- Dette er en bil vi har store forventninger til, den fyller et segment der det så langt ikke har vært elektriske alternativer. Nå kan endelig både storfamilier og andre som har behov for å transportere fler enn fem personer og bagasje nyte godt av et utslippsfritt alternativ, sier Reidar Holtedal, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.

Komfort og sikkerhet i toppklasse

Zafira-e Life er bygget på PSA-gruppens EMP2-plattform, noe som gir tilgang til alle moderne sikkerhetssystemer som vi kjenner fra resten av Opels personbiler. Via din smarttelefon kan du styre både lading og forvarming. Infotainmentsystemet støtter selvsagt både Android Auto og Apple CarPlay.

 

En smart detalj er også muligheten for å kunne åpne bakvinduet, noe som gjør at du enkelt kan plassere handleposer eller andre ting i bagasjerommet, også uten å åpne hele bakluken.

 

Zafira-e Life kommer til Norge mot slutten av året.