Skip To Content

Her er nye Opel Vivaro

Det raskt voksende markedet for mellomstore varebiler får enda en sterk konkurrent når tredje generasjon Opel Vivaro lanseres senere i år

Med tre lengder og lastet med ny teknologi, er Vivaro klar til å løse enda flere utfordringer enn noen gang tidligere.

 

Nye Opel Vivaro kommer i tre lengder: 460, 495 og 530 centimeter. Nye Vivaro har en maksimal lastekapasitet på 6,6 kubikkmeter og nyttelasten har økt til 1400 kilo, 200 mer enn forgjengeren. Økt har også tilhengervekten, Vivaro kan nå trekke 2500 kilo, noe som er en økning på 500 kilo sammenlignet med utgående modell.

 

Når Opel Vivaro lanseres er den utstyrt med moderne dieselmotorer i kombinasjon med manuell eller åttetrinns automatkasse.

 

Opel fortsetter sin elektrifisering, og allerede fra neste år kommer også en helelektrisk versjon av nye Vivaro på markedet.

 

Tilgjengelig med firehjulsdrift
Det avanserte IntelliGrip-systemet, sørger for meget god stabilitet og fremkommelighet, også på svært glatte veier. Opel vil også lansere firehjulsdrift på nye Vivaro fra start, et tilbud som mange kunder har etterspurt.

Den nye varebilen kan leveres med automatiske skyvedører, som åpnes bare ved en fotbevegelse – slik vi kjenner fra baklukebetjeningen på Opels personbiler. Takket være FlexCargo-lasteluken under passasjersetet, kan kunder transporterte objekter på opptil 402 centimeter i den lengste versjonen av Vivaro. 

 

Personbilkomfort

Inne i nye Opel Vivaro vil både fører og passasjerer føle at de befinner seg i en personbil. Utstyr som Headup-display, 180-graders ryggekamera, kollisjonsvarsling, automatisk bremsing og adaptiv fartsholder er selvsagt på plass.

For å unngå småskader har nye Opel Vivaro sensorer som ikke bare varsler om hindringer foran og bak, men også i førerens blindsone. Avhengig av utstyrsnivå vises ryggekameraet enten i speilet eller på den store syvtommers skjermen. Tilkobling av telefonen din gjør du også like enkelt som i personbilen med støtte for både Apple Carplay og Android Auto.

Lys er fortsatt viktig for Opel, og også Vivaro får gode lys i form av xenon-teknologi.