Skip To Content

Nye Opel Frontera: Kompakt og romslig

 

Opel starter modelloffensiven for 2024 med de første bildene av sin nye elektriske kompakt-SUV: Opel Frontera.

 

Med kompakte ytre mål kombinert med et funksjonelt og romslig interiør, vil den nye elektriske SUVen fra Opel gi enda flere kunder muligheten til å kjøre en ny elektrisk familiebil.

 

- Med sin kombinasjon av robust design, romslighet og smarte løsninger sammen med en svært konkurransedyktig pris, tror vi Opel Frontera vil ta plass i en del av markedet der kundene så langt har hatt et begrenset antall modeller å velge mellom, sier merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen, Reidar Holtedahl.

 

Bildene av nye Frontera viser den nye blitzen på plass i den karakteristiske Vizor-fronten, noe som tydelig binder den sammen med resten av Opel-familien.

 

Mindre forstyrrelser

Det moderne utseendet fortsetter i interiøret hvor smart design bidrar til plass og praktiske løsninger. Den heldigitale Pure Panel-cockpiten fra Opel er utstyrt med to 10-tommers skjermer. Opel følger konsekvent filosofien om maksimal komfort med minimal distraksjon, med en renere brukeropplevelse for å unngå enhver form for digitalt stress.

 

Frontera fortsetter Opels satsing på seter og sittekomfort. Intelli-Seat-funksjonen i forsetene har en spalte som letter trykket på halebeinet og sikrer enestående komfort selv under lange reiser.

 

Imponerende plass

Til tross for at nye Opel Frontera er en kompakt SUV i B-segmentet, imponerer den med 460 liter bagasjerom, og legger du ned setene øker kapasiteten til 1600 liter. Rails og en taklast på over 200 kilo gir mulighet for å ta med  taktelt, kajakker eller andre ting som familien trenger på tur.

 

Store oppbevaringsrom innvendig gir plass til alt fra nettbrett til sekker og bæreposer. I baksetet finnes det selvsagt rikelig med lademuligheter og integrerte smarttelefonlommer i ryggstøttene til forsetene. 

 

Nye Frontera er designet og utviklet i Rüsselsheim med en kjørekarakteristikk som gjør at den trivel like godt i byen, som ute på landeveien eller tysk autobahn.

 

Nye Opel Frontera er ventet til Norge etter sommeren.