Skip To Content

Opel Combo-e Life: en elektrisk hverdagshelt

Nye elektriske Opel Combo-e Life er en kompakt og meget romslig 5- eller 7-seters flerbruksbil. Den har plass til hele familien og mulighet for å trekke tilhenger

Ekstremt fleksibel og med masse plass innvendig, tar den nye elbilen fra Opel posisjon i et segment der utvalget så langt har vært svært begrenset. Utstyrt med en eller to skyvedører kommer den i to lengder, der L1 er 4,40 meter lang, mens L2, har en lengde på 4,75 meter. Det 50 kWh store litium-ion-batteriet gir en rekkevidde på 280 kilometer (WLTP).
 
- Nye Opel Combo-e Life passer perfekt for en aktiv familie som trenger plass både til voksne, barn og fritidsutstyr. Vi gleder oss til å tilby en flerbruksbil som gir mulighet til å kombinere utslippsfri mobilitet med en aktiv fritid, sier Reidar Holtedahl, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.
 
Hengervekt på 750 kilo
Combo-e Life har en motor på 100 kW (136 hestekrefter) og et dreiemoment på 260 Newtonmeter. Batteriet som består av 216 celler og 18 moduler er plassert under gulvet, noe som gir lavt tyngdepunkt, god stabilitet og forutsigbare kjøreegenskaper.
 
- Litium ion-batteriet på 50 kWh kan hurtiglades med inntil 100 kW, det gjør at 80 prosent av batteriet kan lades på 30 minutter, sier Holtedahl. Combo-e Life leveres standard med enfase 7,4 kW ombordlader, men kan også leveres med trefase 11 kW-lader.
 
Nye Opel Combo-e Life kan trekke en tilhenger på inntil 750 kilo, noe som gjør den enda mer attraktiv for de som er på jakt etter en elbil som løser de fleste av familiens transportbehov.
 
Lading og forvarming av Combo-e Life kontrolleres enkelt via app. Den er utstyrt med OpelConnect, som blant annet gir deg ekstra sikkerhet gjennom sin e-call-funksjon
Plass og fleksibilitet
Uansett hvilken av de to lengdene du velger, er nye Opel Combo-e Life en hverdagshelt som hjelper deg med alle typer transport. Om du legger ned baksetene, gir L1-versjonen deg et lasterom på 2.126 liter, mens L2 laster imponerende 2.693 liter. I tillegg kan du også legge ned passasjersetet, noe som gir deg plass til å transportere objekter på inntil 3,44 meter.
 
For ekstra romfølelse kan Combo-e Life også leveres med panoramatak som gir passasjerene mulighet til å se både stjernehimmel og solskinn. Dette i kombinasjon med lagringsplass i taket, gjør det til en favoritt både blant barn og voksne. For ekstra oppbevaring, kommer Combo-e Life også med en stor oppbevaringsboks på 36 liter over hattehyllen i bagasjerommet.
 
Kundene kan velge mellom et standard 60/40-delt baksete, eller tre individuelle seter. Uansett hvilken løsning du velger, har alle setene på andre rad Isofix-fester som standard, og plass nok til tre barneseter ved siden av hverandre.
 
Sikkerhet og komfort
Nye Combo-e Life kommer med alt komfort- og sikkerhetsutstyr som vi kjenner fra resten av personbilfamilien til Opel. Det inkluderer utstyr som head-up-display, aktiv filholder, skiltgjenkjenning, kollisjonsvarsling og automatisk nødbrems med fotgjengeroppdagelse.
 
Sentralt i midtkonsollen sitter en 8-tommers skjerm og infotainmentsystemet støtter både Apple CarPlay og Android Auto.
 
Parkeringssensorer foran og bak sørger for å varsle føreren om hindringer, også i blindsonen. Avhengig av utstyrsnivå får du også ryggekamera med 180-graders synsvinkel.
 
For den som trenger ekstra grep for å ta seg helt opp til hytta, kan Combo-e Life utstyres med Opels avanserte IntelliGrip-system.
 
Nye Combo-e Life dukker opp hos Opel-forhandlerne til høsten. Sammen med elektriske Corsa-e, Mokka-e, Zafira-e Life og den ladbare hybriden Grandland X, danner den en bred portefølje av elektrifiserte personbiler fra Opel.
 
Med neste generasjon Astra og varebilene Vivaro-e, Combo-e and Movano-e, vil Opel ha ni elektrifiserte modeller innen utgangen av 2021.