Skip To Content

Nye Opel Mokka-e fra 279.900

Opel fortsetter å gjøre ny teknologi tilgjengelig for folk flest med nye Opel Mokka-e, den første bilen som bærer merkets nye designspråk. Med en startpris på godt under 300.000 kroner – sikter den seg inn i et voksende marked for elektriske kompakt-suver

Selv fra innsteg er nye Opel Mokka-e godt utstyrt, men mange av kundene vil trolig velge et av de tre utstyrsnivåene: Elegance, GS Line Pack eller Ultimate. 

 

De ulike utstyrsnivåene har en pris på henholdsvis 293.900, 311.900 og 331.900, og gir kundene mulighet til å velge mellom svært godt utstyrte biler med utstyr som LED Matrix blendingsfrie lys, Pure Panel som utgjør totalt 22 tommer med display og komfortseter som kan leveres med massasje. 

 

Mokka-e har plass til fem personer og 310 liter bagasje. Med en total lengde på 4,15 meter er den like praktisk i byen, som den er komfortabel på landeveien. 

 

- Nye Mokka-e viser Opels nye ansikt, og vi gleder oss til å slippe denne kombinasjonen av pris, utstyr og design løs på det norske markedet, sier Reidar Holtedahl, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.

Renere og tøffere 

Korte overheng gir et tøft utseende, og nykommeren er den første modellen som får merkets nye ansikt: Opel Vizor. 

 

Innvendig får den Opel Pure Panel, et heldigitalt grensesnitt som gir en tydelig og ren brukeropplevelse der fokuset er på den informasjonen du virkelig trenger. Til tross for at de to displayene til sammen måler 22 tommer, har målet vært å bidra til å holde førerens fokus på veien, gjennom at kun de viktigste funksjonene vises i displayet. 

 

I tillegg har Opel beholdt fysiske knapper til de viktigste betjeningsfunksjonene, slik at det er sikkert å betjene disse også i høyere hastigheter..

 

Gjør ny teknologi tilgjengelig for flere 

Mokka-e lever opp til Opels tradisjon om å hente avansert teknologi fra større og dyrere biler, og gjøre det tilgjengelig for alle. Dette inkluderer adaptiv fartsholder med kø-funksjon, slik at du enkelt følger bilen i køen foran også ned til full stopp og ved igangsetting, uten bruk av gass eller brems. For ytterligere å øke komfort og sikkerhet, er Mokka-e også utstyrt med automatisk filholder som posisjonerer bilen midt i kjørebanen. 

 

Nye Opel Mokka er basert på plattformen CMP. Denne effektive plattformen tillater at Mokka kan leveres både som elbil, og med forbrenningsmotorer. Takket være arbeidet til ingeniørteamet i Rüsselsheim, er vekten redusert med 120 kilo sammenlignet med forrige generasjon Mokka. 

 

En motor på 136 hester (100 kW) og et moment på 260 Newtonmeter, i kombinasjon med lavt tyngdepunkt og 30 prosent økt vridningsstivhet, sørger for mye kjøreglede i kombinasjon med god effektivitet. Nye Opel Mokka-e har en rekkevidde på 324 km WLTP. 

 

Takket være støtte for 100 kW hurtiglading, kan 80 prosent av batteriet lades på 30 minutter. For den som ønsker det, kan nye Opel Mokka leveres med 11 kW ombordlader. 

 

Salget av nye Opel Mokka-e åpner denne uken, og de første kundebilene er ventet til landet i april neste år.