Skip To Content

Opel Crossland: mer enn et pent ansikt

Kompakt og skarp på utsiden, romslig og fleksibel på innsiden – det er Crossland – den første Opel-modellen som får merkets nye ansikt noen uker før også Opel Mokka går i salg.

Ved å integrere grill og frontlys, sørger Opel Vizor for å gi Crossland et helt nytt ansikt. Som nye Opel Mokka mister også Crossland sin X, men til gjengjeld har den fått oppdatert chassis, styring og Opels intelligente antispinnsystem: IntelliGrip. Bak sørger sotede baklys for å fremheve Opels vingedesign, og en helt ny sort bakluke sørger for å bidra til å gjøre Crossland bredere og tøffere. Crossland har også fått nye skliplater både foran og bak.

 

Oppgradert på alle områder 

Plassfølelsen er meget god i Crossland, og de nye AGR-setene sørger for å gjøre selv lange turer svært komfortable. Opel Crossland kommer også med bakseter som kan skyves inntil 15 centimeter i lengderetning – noe som gjør at du kan øke bagasjeplassen fra 410 til klasseledende 520 liter på noen sekunder. Legger du baksetene helt ned, har du 1255 liter bagasjerom tilgjengelig. Den som liker en mer dynamisk kjøreopplevelse, vil oppleve en tydelig forbedring etter at Opel har utviklet helt nye dempere og fjærer for Crossland. Sammen med oppgradert styring, gir den Crossland en god kombinasjon mellom komfort og kjøreglede.

 

Tilpasset alle forhold 

Når oppdaterte Opel Crossland kommer på markedet, blir den tilgjengelig med IntelliGrip. Det intelligente antispinnsystemet sørger for maksimalt grep under alle forhold. Fem ulike program gir deg optimalt grep enten du kjører på vanlige veier, med snø,  gjørme eller sand. Det siste gir deg mulighet til å slå av både stabilitetskontroll og antispinn i opptil 50 kilometer i timen. Takket være bedre førerstøttesystemer blir turen tryggere med Opel Crossland. Adaptive LED-frontlys med svinglys og automatisk fjernlyskontroll er bare et av dem. I tillegg får du utstyr som head-up-display, antikollisjonsvarsling med automatisk nødbrems og fotgjengeroppdagelse. Varsel om fører blir trøtt, sidekollisjonsvarsling, 180 graders panoramakamera, og automatisk parkeringsassistent. 

 

Fullt tilkoblet
Ikke bare kan fører og passasjerer glede seg over god fremkommelighet, de er også både tilkoblet og underholdt via Multimedia Navi Pro som med 8-tommers berøringsskjerm og støtte for både Apple CarPlay og Android Auto. Kompatible smarttelefoner kan induksjonslades, og Crossland har kommer også med OpelConnect en tjeneste som leverer alltid oppdatert navigasjon med oppdaterte bensinpriser og mulighet for å tilkalle hjelp om uhellet skulle være ute.