Skip To Content

Nye Opel Mokka: kul, kompakt og elektrisk

Endelig er nye Opel Mokka på veien – riktignok fortsatt med kamuflasje og under heftig testing av Opel-ingeniørene.

Andre generasjon Mokka er helelektrisk, produksjonen starter på senhøsten og de første kundene får bilene sine tidlig neste år.

Når andre generasjon Mokka introduseres har den mistet X-en, slik at navnet er det samme som da den debuterte i 2012. Den gang imponerte den kompakte SUVen fra Opel med et robust utseende og stor kjøreglede.

Nye Mokka har tatt med seg sitt kompakte ytre og kombinert det med et design som er mer progressivt og moderne. Resultatet er en bil som trives like godt i byen som ute på landeveien, enten du velger Mokka som elbil eller med forbrenningsmotor.

Selv om nye Mokka fortsatt er kamuflert, er det lett å legge merke til det korte overhenget både foran og bak – helt i tråd med Opels designfilosofi.

Innvendig fortsetter Opel med sin «detox» av førermiljøet og sørger for at nye Mokka tar neste steg på veien mot et renere designuttrykk. Både fører og passasjerer kan nyte godt av et helt nytt digitalisert interiør.

- Nye Mokka vil være en perfekt bil for det norske markedet. Den viser klart hva Opel har blitt, og hva vi ønsker å være i fremtiden, sier Reidar Holtedahl, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.